Na, ma állítólag megjelenik, napbarnítottan, koktéltól telítetten, megmaszírozottan, tettrekészen.
Ez az utóbbi a gond...
Milyen adóemelés is lesz még?
Mié', ez a Medgyessykicsoda tud keverni konktélot? Ez egy olyan bármikszeres egy forma? Akkor érdekelnek a koktélok is, kérek azonnal egy olyantot, amékben van sokk Sör, fölöntve egy kis Sörrel, meg hozáadva egy picinyke Söröt, de a tetején mindenképp Sör legyen... hukk, bocsánat..., de ha ilyet nem kever ez a sztrovacsek, akkor elég ha lök nekem Egy Pofa Söröt és akkor akarom majd tudni, hogy ez hol is van..., de Egy Pofa Söré' meg nem akarom... Ez egy Lyó ajánlat a részemről, szerintem..., ezé' megfontolandó...
azt is megértem, hogy szeretne egy pár napra magánember lenni. Ennek igen egyszerű módja van: veszi a kalapját, és távozik. Attól a pillanattól kezdve magánember.
Ő akart (?) miniszterelnök lenni, ő akart közhivatalt viselni, ő akart nem-magánember lenni, tessék aszerint viselkedni.
Eddig is azt csinálta, hogy ingázott a "köz" és "magán"szféra között, egyikben szerzett kapcsolatait a másikban kamatoztatta. De azért ez az aljasság netovábbja, hogy három napig miniszterelnök, három napig magánember.
Medgyessynél nem csak a szabadság, a munkavégzés is titkos
Medgyessy Péter, bár tegnap valószínűleg hazaérkezett Thaiföldön töltött szabadságáról, mégis titkolják hazatérését a MeH-ben. A Magyar Nemzet így azt sem tudhatta meg, hogy Magyarország miniszterelnöke mikor óhajt munkába állni.
2004-01-03 22:36:40
Gál J. Zoltán kormányszóvivő közölte: a kormányfő magánútjaival kapcsolatban a december 16-i közleményhez tartja magát. Medgyessy Péter ebben cáfolta a Népszabadságnak azt az értesülését, hogy újra Kubába utazna szilveszterezni, és kifejtette azt is: ezután nem mondja el, hol tölti szabadságát.
Medgyessy és felesége karácsony másnapján, december 26-án utazott Thaiföldre. Sajtóhírek szerint a kormányfő kommunikációs tanácsadóit is meglepte a távol-keleti luxusút ötletével, akik inkább belföldi pihenést javasoltak volna. Később, december 29-én a Népszava azt írta: a miniszterelnök azért döntött az ázsiai ország mellett, mert klímája "kedvezően hathat felesége még gyógyuló tüdőgyulladására".
A lap szerint Medgyessyné a két hónappal ezelőtti, november 1-7. közötti indiai úton fázott meg. A Népszava azt is közzétette, hogy bár a miniszterelnöki párt megérkezésekor harminc éve nem látott esőzés fogadta Thaiföldön, "ám másnapra kisütött a nap, így Medgyessy Péter és felesége gondtalanul töltheti szabadságát".
Nem. Baromira nem érdekel. De egyetértek azokkal, akik szerint publikusnak kéne lennie, hol nyaral (vagy telel).
Ámde a tavalyi kubai nyaralása után annyira lejáratta magát a támadásával a Magyar Nemzet, hogy - már csak a lap nívójának védelmében is :-))) - azt is megértem, hogy szeretne egy pár napra magánember lenni.
Medgyessynek nem a nyaralásával van baj, hanem
- a D-209-es múltjának utólagos kiderülésével
- és a fideszes típusú politizálásával.
Nem kell operáltatni. Van rá más példa.
Az egyik gimnáziumban bevezették a lógásgátlót 1.000 Ft-ért minden diák lekövethető.
Szerintem a magyarok a már eddig is elviselhetetlen adóteher-növekedés ellenére össze tudnának 1.000 Ft-ot dobni. Ha a D-209 a határra érne, megcsörren aktivizálódik a chip.
Vagy fordítva.
Amikor megjön, akkor vészvillogással jelzi, hogy terméaszeti katasztrófa közeledik.
Nagyon nagy baromság ilyenkor ezzel támadni az ellenzék részéről a miniszterelnököt. Azt lehet halkan mondogatni, hogy ráadásul ő x országban nyaral, koktélozik, mikor ilyen nehéz helyzetben van az ország. Egy éve nem érdekelt annyira senki se, hogy hol nyaral Medgyessy. Tőlem ott nyaral, ahol jónak látja.
Az olasz nyaralás után most gondolom, hogy nem készülnek a meghitt gondolázásról/koktélozásról képek a mittudoménmilyen magazin számára, mert nagy visszatetszést váltana ki.
Válaszom a kérdésre az, hogy tudni szeretném, hogy hol tölti szabadságát a miniszterelnök, annak nevétől/pártállásától függetlenül. (Nem akarok képriportot látni.)
Mért, amikor szegény Antallt Ausztriában kezelték hónapokig, akkor nem illett volna tájékoztatni a magyar embereket???? Amúgy Isten nyugosztalja, nincs egy szemernyi szemrehányás abban amit írtam, csak az a rohadt PR, az nem tetszik.
1,63 ?
vagy netán 1,65 ?
A visszapillantótükrére vigyázzon mert ennél a Gyurcsánynál sohasem lehessen tudni.
Ez képes rá és 500 méteren keresztűl maga előtt tolja.
Alkoholos italt keveset fogyasszon az "élvtárs" , mert fokozott idegállapotban hamarabb megárt.
Aztán még a végén focizni kezd egy szódásüveggel főleg ha a Gyurcsány jól megármányolja.
Ennél a Gyurcsánynál sohasem lehessen tudni , ma reggel is aztat modta hogy egy suliba járt a Kövér "főelvtárssal".
Nezd azt tudjuk, hogy Orban hogy utazott allami kulongepen. MP-nel ha barmi lenne mar tele lenne vele a jobbos sajto. Azert sokat elarul, hogy ez meg fel sem merult, pedig a jobbos media nem szerenykedik ha barminemu rossz dolgot elohozhat.
Lasd meg a cigizes is evmulva is elojon ha mas nincs...meg ha ossze is kell vagni a felvetelt hozza.