A spanyol Fernando Alonso azt állítja, ha monacói karambolját nem egy Schumacher családnevű pilóta, hanem például Baumgartner Zsolt okozza, a vétkest azonnal eltiltották volna.
/Ha vele példálozik, akkor Baumgartner=békasegge./
a hétvégi verseny első szabadeddzéséről így tudósít az index:
"Az utolsó a minardis Baumgartner Zsolt lett, a magyar versenyző még csapata tesztpilótájának az idejétől is elmaradt fél másodperccel, csapattársa, Gianmaria Bruni pedig 7 tizedmásodperccel ment jobbat nála."
Azért mindig kiváncsi lennék ki fizette Zsóti idei belépőjét az F1-be?
Zsóti és apucija nem.
Azt is tudhatjuk, hogy be van fizetve, mert különben nem nyilatkozna ilyeneket Zsóti.
Nem a tudása miatt van ott azt mindenki láthatja.
Akkor?
Láttátok a mai futam elötti focimeccs részleteket?
Na aki látta az tudja, hogy nem csak a vezetés nem megy neki. :))
No azert a dolog nem igy tortent. Amikor Gyurcsany kozolte, hogy ez uzleti alapon megy, raadasul EZT komolyan is gondolja, a Minardival kotott szerzodesbe meg bele akarnak nezni, akkor a Baumgartner maffia szep csendesen visszalepett. Egyebirant igy az ideny 1/3-anak vegere kiderult, hogy a Zsolt gyerek nem egy F1-es kategoria! Qrvara szeretem a nyilatkozatait, amibol mindig az derul ki, hogy ugyan elszurt egy-ket dolgot, de alapjaban veve azert o egy nagyon peches gyerek!
Miért gyűlölöd ilyen szenvedélyesen? Végül is nem kapott állami pénzt, amit meg összegründöltek azzal azt csinál, amit akar, nem?
Pontosan azt nyújtja, amit egy átlagos versenyző egy überszar autóban tud.
Biztosan nem jönnek azért többen az országba, mert BZs ott vergődik a minardi-ban.
Pár napja a Frei műsor elmondta miért nem jönnek ide a külföldiek! Most a pénzt a Turizmus Rt. költi, mint a Frei műsorból sokan megtudhatták, sajna legtöbbször céltalanul!
Aki meg kedveli Baumgartner-t, az vehet a Tesco-ban április 28-tól akciósan Baumgartner kormányt a computeréhez vagy PSX játékához 10.990Ft/db áron. :o)
Baumgartner ezt, csakúgy, mint két héttel ezelőtt, ismét cáfolta: "a helyemre pályázni lehet, sokan akarnak Forma-1-es pilóták lenni, de az idén én vagyok a Minardi egyik versenyzője, és biztos vagyok benne, hogy én fogom végigvezetni a szezont."
szomorú most azthiszem néhány ember,
de nem azért, mert leállt a motor,
hanem
mert mostmár azoknak is rá kell döbbeniük, hogy tévedtek, akik eddig álomban éltek.
Aki csak egyszer megnézte BZs (akár a honlapján) eddigi pályafutását, előre tudta, hogy csodát egy alsóközépvonalbeli magyar pilóta a F1ben nem tud tenni.
Egész évbe ezt nézzük? (úccse mutatják, csak amikor kiesik )
és KI gondol arra a rengeteg (szvsz 50nél több) magyar igazi SPORTOLÓRA, aki tehetségesebb csak szegényebb mint BZs ???
Kő csög?
Még mindig többet hoz az országimágónak, 50 milláért, mint az "Országimázs-központ" által elsz.rt sokmilliárd hozott V. Orbán trónbitorlása alatt!
Kérdezz már meg 1 szakembert, mennyibe kerül hivatalos reklámáron, hogy futamról futamra rendszeresen elhangzik többször is, hogy "a magyar versenyző...", "Hungarian Pilot...", Der Ungarische Fahrer..."...
Mindez több milliárdnyi tévénéző füle hallatára, és látják ugyanakkor a képernyőn a "Piros-Fehér-Zöldet"!
Mit gondolsz, mennyien nézték a világban a "Csabai kolbásztöltő versenyt", vagy az V. Orbániádákat?
Ez utóbbiból Te láttál akár csak 1-et is?
"Azt ugye tudjuk, hogy nem közpénzekből versenyzik Zsóti.
Azt is tudjuk honnan lett hírtelen ennyi pénze?"
Ez így ebben a formában nem igaz!
Azt biztosan tudjuk, hogy állami 50milla jár neki, mint a Hungaroring nézőszámának emeléséért nagyon sokat tevő ember.
Még jó, hogy a szánalmas Minardi autóhoz nem került az ISM 800 milliója. Azért stabilan az utolsó hely (amig versenyben van) sem utal egy klasszis versenyzőre!
Nem, nem tudjuk, hogy honnan lett pénze. Sőt, az is kérdéses, hogy van-e BZS-nek az összes futamra elegendő pénze?
Egy másik topicon elhangzott egyérdeke felvetés: Bernie bácsi fizette be a hináyzót. Egyrészt, hogy segítsen Stoddartnak, másrészt hogysegitsen BZS-nek, mert a magyar futam neki bevételben megér anyit, hogy legalább addig "életben" és benn tartsa a magyar versenyzőt, mert nézőszámban és bevételben ez megtérülne..
Érdekes elmélet és leht ebben is ráció. De akkor is nagy a homály és akkoris nagy valószínüséggel kidobott pénz az ablakon...
De hát mondom, hogy elengedte. Se a lábát nem tette ki elé, se nem állt neki keresztbe, ki se akarta szorítani, neki se ment, csak poroszkált szépen csendben az ideális íven.
Végülis Massa annál a sebességnél akár a füvön is előzhette volna. Vagy a boxutcán át rövidítve.:))
ez viszont egy marhaság. 5-6 körrel a vége elött 10 másodperccel volt lemaradva Buttontól, ugyanúgy ahogy Button Montoyától és Montoya Sumachertől, és hatalmas előnye volt Trulli elött (30-40 mp?). A végén mindenki kiengedett, ilyen szétszakadt élmezőnynél nem volt értelme nyírni a kocsikat. Barichello a végén 13 másodpercre volt a nyertestől, és még az ötödik is belefért abba a 40 mp-be, ami 10 perccel azelött még Barichello hátránya volt.
Barichello végülis veszthetett Baumgartner előzésén 2 másodpercet, de akár még többet is, hisz 4-szer kellett eme manővert megismételnie, de ugyanígy az első 7-nek (+ Satonak) is.
Ami Massát illeti, már csak a mutogatást mutatták (nem ökölrázás volt, hanem hasonló mozdulat, mint amilyennel anno Brezsnyev et. üdvözölte a népet:)). Az előzményeket nem mutatták. Annál az előzésnél Zsóti hagyott elég helyet neki, csak nem a belső-gyors, hanem a külső-lassú és csúszós íven. Szerintem már ez is elég lett volna egy kis ökölrázáshoz, bár Palik igen nem értette a dolgot.:))