Keresés

Részletes keresés

Öjv Creative Commons License 2003.12.18 0 0 75
Mert a határtalan exhibicionizmusa és a PR tanácsadói ezt diktálták. Tudod, kellemeset a hasznossal... :--)

(Amikor meg már nem volt érdekes a dolog, természetesen a fidesz-kormányzat is nagyívben leszarta azokat a szerencsétleneket, akiknek valami 'véletlen' - mondjuk a helyi polgármester haragosa, stb. - folytán mégsem építették újjá a házát, vagy akiknek azóta már düledezik a 'segítőkész' 'magyar' 'vállakozók' által újjáépített házikója.)

Előzmény: Repkény (73)
mibi Creative Commons License 2003.12.18 0 0 74
68
Előzmény: Feles Elek (72)
Repkény Creative Commons License 2003.12.17 0 0 73
2001ben
Az elmúlt év Magyarország számára is nagy megpróbáltatásnak bizonyult a 2001-es árvíz okozta károk miatt, ami főleg Szabolcs-Szatmár-Bereg megye északi részét érintette. Az akkori miniszterelnök, Orbán Viktor személyesen utazott le, hogy megnyugtassa a kétségbeesett lakosságot. Többször ellátogatott Csarodára is, hogy felügyelje az újjáépítési munkálatokat. Az elmúlt hétvégén, a munkálatok befejezése után a település lakossága Király Béla polgármester vezetésével falunapot szervezett, amire meghívták az egykori miniszterelnököt is. Orbán Viktor július 20-án, az ünnepség napján, vidám hangulatú, megszépült faluba érkezett. Beszédében örömét fejezte ki, mivel ez az első eset, hogy jókedvű emberek fogadják, és nem a bajokról kell beszámolniuk. Elmondta, az árvíz milyen kétségessé tette a jövőt, de biztatása nem volt hiábavaló. Szavai most is eljutottak az emberek szívéig, hatalmas ujjongásban tört ki a tömeg. A meghívott vendégek között főleg azok a személyek voltak jelen, akik segítették az újjáépítési munkálatokat, valamint a kulturális program résztvevői. Így kapott meghívást a Beregszászi Művészeti Iskola és a Tanítók Háza mellett működő Bundás Lajos vezette tánccsoport is Csarodára. Sárady Margit, a zeneiskola igazgatóhelyettese szervezte meg a beregszásziak fellépését.
Feles Elek Creative Commons License 2003.12.17 0 0 72
2001
Orbán család valószínűleg ismét egy horvát szigeten köt ki, de ez egyelőre nemzetbiztonsági okokból titok.
http://www.hhrf.org/ujszo/2001/153/panorama.htm
Előzmény: mibi (68)
Repkény Creative Commons License 2003.12.17 0 0 71
Eörsi Press (eorsi.hu)
"Az első gondolatom az volt, hogy a szabadság helyszínének nincs semmilyen különösebb politikai mondanivalója. Ezt követően megváltoztattam a véleményem. Azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy ha Orbán Viktor egy szélsőséges jobboldali diktatúra országát választotta volna szabadsága helyszínének, akkor vajon ezt kifogásoltam volna-e.

Orbán Viktor miniszterelnökként Horvátországba szeretett járni. Orbán Viktor talán a legtudatosabb magyar politikus. Mivel Orbán Viktor és Tudjman között a politikai kapcsolat meghittnek volt tekinthető, én e mögött is véltem némi politikai üzenetet. Horvátország az egyik legnépszerűbb nyaralási cél lévén minden magyar számára, egyetlen alkalommal sem tettem ezt szóvá a nyilvánosság előtt. De ha Orbán Viktor egy Közép-Amerikai diktatúrában töltötte volna szabadságát, egészen bizonyos, hogy ezt akár az Országgyűlésben is szóvá tettem volna az állítva, hogy a látogatás kifejezi Orbán Viktor rokonszenvét a jobboldali diktatúrák iránt."

Előzmény: Repkény (70)
Repkény Creative Commons License 2003.12.17 0 0 70
Kit érdekelne hol koktélozgat MP (kivéve ha olyan helyen ahol bebörtönzik az embreket a véleményükért...Még nagyon jól emlékszünk...
de:
mit is igért Medgyessy?
az EörsiPress (www.eorsi.hu)szerint:

"Arról nemigen lehet vita – magának a kormánynak a nyilatkozatai is ezt támasztják alá -, hogy kommunikáció szempontból számos szarvashiba történt. Hiba, ha a kormány tudja, de nem mondja meg, mikor utazott el szabadságra a miniszterelnök. Ha a kormány tényleg nem tudja, hol nyaral a miniszterelnök, az is hiba.

A miniszterelnöki hivatalt vezető miniszter bejelentette, ezen túl minden alkalommal bejelentik, hogy a miniszterelnök mikor megy szabadságra és hova megy. hogy Ez valóban helyes következtetés és én örömmel nyugtázom. Az igazi kérdés azonban nem a miniszterelnök szabadságának a kommunikációjával kapcsolatos, hanem azzal az érdemi-politikai kérdéssel, hogy helyes-e a magyar miniszterelnöknek Kubának töltenie a szabadságát."

Előzmény: mibi (68)
Feles Elek Creative Commons License 2003.12.17 0 0 69
miért ilyen ideges feszült, mindenki...:(
SEnkinek nemtesz jó ez a kormány, úgy látom...:(((
Tehát OV nyaralásai..
1. 2003 július
"A magyar exminiszterlenökre vélhetően idén is nagyon sokan lesznek kíváncsiak, a szervezők népes közönségre számítanak ezúttal is. A Tusványos Press tábori lap értesülései szerint Orbán Viktor már Székelyföldön tartózkodik, ugyanis itt nyaral családjával."
http://belpol.transindex.ro/?hir=3511

Előzmény: Probatbicol (64)
mibi Creative Commons License 2003.12.17 0 0 68
Nagyszeru! Orbane ezt elore bejelentette-e az utja utan mondott-e rola valamit egyaltalan az akkori ellenzek foglalkozott-e ezzel a maganutjaval?
Előzmény: Feles Elek (63)
Fine Tune Creative Commons License 2003.12.17 0 0 67
Sokat gondol magáról Megyó. Nem a személye érdekes, hanem az, hogy Kubába megy. Az amerikaiak is kínosan érzenék magukat, ha Bush Északkoreába menne nyaralni. Persze ha Bush is komcsi lenne, akkor nem annyira biztos, legalábbis a komcsik biztosan nem, csak a többi:)
Probatbicol Creative Commons License 2003.12.17 0 0 66
Ja, bocs.
Előzmény: mágnáskertiné (65)
mágnáskertiné Creative Commons License 2003.12.17 0 0 65
Hmm.:-) A dátum 2001,(amikor a sajtó még "vájkálhatott" a kormányfő "magánéletében")
Előzmény: Probatbicol (64)
Probatbicol Creative Commons License 2003.12.17 0 0 64
Ehhez képest ma este élőben szerepelt a Kossuthon.
Előzmény: Feles Elek (63)
Feles Elek Creative Commons License 2003.12.17 0 0 63
BABA1 2001-01-16 11:44:47 (3)

(Orbán) A "MAI NAP" c. újság szerint Ausztriában van sielni a 3 nagyobbikkal! A kicsi és a Mama itthon maradt. Bővebbet az újságból!!!
Előzmény: mibi (49)
mágnáskertiné Creative Commons License 2003.12.17 0 0 62
Azért rágott be, mert "nem ezt várta" a Népszabadságtól. Kárba veszett az egymilliós sajtó-utaztatás, és a mandulás angolna. A Blikk nem kussolt a söjtöri ebédről, most a Népszabadság lett "áruló".:-))) A jobbágyok is dühösek Medgyessy karácsonyi ajándékáért, elvárnák, hogy a Fönök is megszorító csomagot vezessen be otthon. Hatszor nyaral egy évben (üzleti látogatásnak adta el Indiát stb)
Előzmény: dekóder (56)
Feles Elek Creative Commons License 2003.12.17 0 0 61
akkor a KEHI közzétette az utazásokat - közkívánatra :)))

NEC 2001-01-12 14:52:48 (0)

"Sepsey úr mai napra igérte a dokumentumot, de még nem találtam a www.meh.hu oldalon. Ha jól tudom ide igérték.

Most 2001. január 12. 14:50 van."


Előzmény: mibi (48)
suppi Creative Commons License 2003.12.17 0 0 60
Szerintem nagyon nem mindegy, hogy éppen egy olyan országba megy, aminek látogatásától az USA az állampolgárait is tiltja. NATO tagok vagyunk, ha jól tudom.
Nagyon nem mindegy, hogy egy olyan országba megy nyaralni, amelynek a rezsimét az EU töbször is kifejezetten elítélt. Az EU-ba készülünk, ha minden igaz.

Felőlem mehetne Costa Ricába, vagy Jamaicába, vagy bárhová, ahol napfény, meleg tenger, és jó koktélok vannak, csak ez a balfék azt nem képes felfogni, hogy egy közszereplőnek, pláne az ország miniszterelnökének jóval kevesebb engedhető meg, mint egy magánembernek. Kuba ilyen szinten tabutéma.

Előzmény: Probatbicol (57)
occy Creative Commons License 2003.12.17 0 0 59
Ja igen: kizárt, hogy a nagygyűlésen részt vevők sms-eztek, annál bizonyosabb viszont, hogy azok röptették fel a kacsát, akik megijedtek attól, hogy Orbánnak akkora tábora. Minden eszközzel, még ilyen aljassal is le kellett járatniuk. :(((
Előzmény: occy (58)
occy Creative Commons License 2003.12.17 0 0 58
"A Híradóban is szenzációként bemondták, hogy Orbán Viktorról olyan SMS-ek repültek szét a mobilokról a 2002. április 13-i országházi demonstráció után, hogy úgy megverte a feleségét, Lévai Anikót, hogy a Kútvölgyi kórházban arccsontműtétet végeztek el rajta."
Előzmény: livefast (52)
Probatbicol Creative Commons License 2003.12.17 0 0 57
Tőlem oda megy ahova akar, de nem kell lebaszni a közvéleményt és a sajtót.
Előzmény: dekóder (56)
dekóder Creative Commons License 2003.12.17 0 0 56
De, dír Pixy, nekem tök mindegy. Sőt, asse nekem fáj, ha egy diktatúrával sújtott országba készül és ez kiderül. ;-)
Előzmény: Törölt nick (53)
Evil Abrosz Creative Commons License 2003.12.17 0 0 55
Nem, libsi nem feleségverésről beszélt, csak arról, hogy LA külföldre megy, válnak.
Na, hát akkor ez mondjuk megfeleltethető a bolsik papot vertek topiknak?

2001 Karácsonya előtt sem feleségverés volt a téma a Népszabóban, hanem gyerekelhagyás.
Ez már komolyabb, sajtóhír. Ennek analógja lehet esetleg a képviselőjelöltek Mszps megveretése?

Csak tudod, egy idő után már gyanúsak ezek a dolgok.
Na ja :)

Előzmény: livefast (52)
fehérfarkaska Creative Commons License 2003.12.17 0 0 54
Ne ez is egy keszonbeteges topic :(

De a pontosság kedvéért. Nem gyerekelhagyás volt az un. ballib oldalon a téma, hanem az hogy letagadta, az hogy hazudott.
Hasonlóan, mint riporter topictárs Clintonos története esetében.
Bár, ezt az összehasonlítást csak azért merészeltem megtenni, mert nem nézném ki riporter topictársból, hogy kettősmércével mérne :)

Egyébként úgy emlékszem, hogy az Orbán-kormánynál bevett szokás volt, hogy 1 héttel később válaszoltak a hírekre hivatalosan. A felmerülő hírre először azt mondja Borókai, hogy majd kiadjuk a hivatalos tájékoztatást, addig a pártfegyelem miatt sem fideszes képviselő nem nyilatkozik, sem Magyar Nemzet nem cikkezik. Aztán úgy kb 1 hétre rá megjelenik a hivatalos változat Borokaitól sajtótákéztató formájában.
Lehet, hogy rosszúl emlékszem. Már csak azért is, mert én még csuhásozós Fideszre is emlékszem, Antall kormányfői alkalmasságát a Parlamentben kétségbevónó Orbánra is emlékszem, meg a taxis blokádot támogató fideszes kijelentésre is. Vagyis az én memóriám egyáltalán nem megbízhtaó. Főleg, hogy semmiféle terrorra nem emlékszem a Horn korszakból. De még csak a magyar nép tönkretételére sem, pedig Bokros neve még ma is ismerősen cseng :)

Előzmény: livefast (52)
livefast Creative Commons License 2003.12.17 0 0 52
Nem, libsi nem feleségverésről beszélt, csak arról, hogy LA külföldre megy, válnak.

2001 Karácsonya előtt sem feleségverés volt a téma a Népszabóban, hanem gyerekelhagyás.

Csak tudod, egy idő után már gyanúsak ezek a dolgok.

Előzmény: Evil Abrosz (51)
Evil Abrosz Creative Commons License 2003.12.17 0 0 51
Nem azért, de az Index Polfóruma őrzi azt a topiknyitást 2002 februárjából, amit libsi követett el, egy ismertebb szdsz-közeli közíró, és amely sutprop jelleggel azt állítja, hogy Orbánné csomagol, lelép, külföldre megy, stb.

És a februárban terjengő kamu feleségverésre teljesen érthető válasz az április hatodiki tévéinterjú. A hasonlóan terjengő kamu vastagbélrák, hát azt most ne firtassuk.
Van is sapka, nincs is sapka... akkor legyen kisnyúl.

Előzmény: livefast (31)
riporter Creative Commons License 2003.12.17 0 0 50
Igazad van, a legfobb hibát azzal követte el, hogy letagadta a kongresszus elött. De nyilván azt sem mondhatta volna helyette, hogy "kérem ez az én magánügyem, hogy kivel csalom meg a feleségem". Akkor talán legközelebb a választók egy sticit is bátran hatalomra jutathatnak ha máskülönben bizalom gerjeszto lenne a jelölt :) Mert onnantól ezek az értékek, hogy huség, megbizhatóság, meg becsület nem számítanának ha elfogadjuk, hogy az elnök is gyarló ember, de odaát is hittek abban, hogy az elnök mintakép egy átlagembernél erényesebb személy... Nevezhetjük ezt is egyfajta választási csalásnak, mint idehaza a gazdasági er?s?déssel kapcsolatos ígéreteket, amiután itt nem csak a monikat sz.patják meg, hanem az egész országot ;-)

Visszatérve ha már kiderült, hogy nem példamutató férj, az elnöknek onnantól már csökkent volna a népszerusége, tehát véleményem szerint a magánélete nem lehet sáros akkor sem ha köztudott baklövésrol van szó és akkor sem ha csak kevesen ismerik mondjuk az ellentáborból a fedhetetlenség cáfolatát. Talán az természetes hogy egy halando szeretot tart, de az elnok a ratermettségét és példamutatását még ezzel is nem árt ha bizonyitja, hogy külomb azoknál akik nem tudják féken tartani magukat. Tulajdonképpen nincs is magánügye, mert ha olyan dolgokat m?vel amik nem tetszenének a közvéleménynek (lásd monika kontra kuba) akkor vagy fölvállalja és azért csökken a támogatottsága vagy nem és akkor azért. Ha pedig azt mondja, hogy ez és ez a magánügye, akkor valami nincs rendjén, mert ha minden korrekt és érthet? lenne akkor nem kellene magánügyre hivatkozni egy kormányfonek.

Mindenki tudja, hogy tavaly a német kormányfo azért nem ment a "szokásos" Olasz üdülöhelyre mert berágott az olasz külügyminiszterre, és azóta mindenki tudja, hogy enyhült a viszony és megint oda utazik Gerhard ahova szokott. És ez mindenki számára köztudod, titkolózás nélkül. Mégiscsak joguk van tudni a választóknak, hogy éppen melózik az elnök vagy nem és nem magánügy, hogy merre járkál amikor szükség lenne rá, egyáltalán mire ez a felesleges titkolózás?
Nem elég, hogy a gazdasági összefonódásokat, a közbeszerzéseket, a Tv szerz?déseket, az autóbeszerzéseket, a felel?ségre vonásokat (inkább annak elmaradását) titkolják és elt?ntetik a témát is a sajtóból ha az túl sokat foglalkozik vele?

Ebben a közönyös országban az összes politikus legszívesebben minden ügyét magánügynek tekintené, miért kell ilyen bután elszólni magukat?! Mikor jönnek már rá, hogy nem rajtunk uralkodnak hanem általunk!

Előzmény: Derek (7)
mibi Creative Commons License 2003.12.17 0 0 49
Mar ugy ertem, hogy 1998 es 2002 kozott!!
Előzmény: mibi (48)
mibi Creative Commons License 2003.12.17 0 0 48
Tisztelettel megkerem a jobbos olvtarsakat, hogy sziveskedjenek felsorolni Orban Viktor es csaladja hol es mikor jart magan celbol kulfoldon, hol udult stb.
livefast Creative Commons License 2003.12.17 0 0 47
Én is ezt mondom, örülök, hogy te is így látod.
Előzmény: Széllovas Tomika (45)
Öjv Creative Commons License 2003.12.17 0 0 46
A "jövőben", dehát hol van az még... :--)
Előzmény: dekóder (42)
Széllovas Tomika Creative Commons License 2003.12.17 0 0 45
Ez aztán a bizonyíték!
Előzmény: livefast (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!