Keresés

Részletes keresés

Bicska Macheath Creative Commons License 2003.12.17 0 0 35
Vigasztalóggyál, mán csak az idén 240 000, mert arról mán gondoskodva lett, hogy jövőre ne kapjál vissza ilyen sokat :-(
Előzmény: Wic (34)
Wic Creative Commons License 2003.12.17 0 0 34
És mit tegyen, akinek lakáshitele van, és nem tud kevesebbet befizetni, hanem visszaadják? az várhat? tudomásom szerint nem tehetem meg, hogy kevesebbet fizetek be....
Előzmény: Öjv (31)
1x1 Creative Commons License 2003.12.17 0 0 33
Én úgy tudom, hogy nem hat hónapra változott a 30 nap, hanem csak az esedékességet tolták ki, és nem a beadás napja számít, hanem április 30.

Szóval eddig megérte a visszaigénylőknek beadni januárban, mostmár teljesen felesleges.

Az APEh azért nem fog örülni az emelkedő kampánymennyiségnek...

Előzmény: Törölt nick (30)
Turulmadár Creative Commons License 2003.12.17 0 0 32
Most hat hónapja lesz ugyanerre.
Ha áprilisban adja be valaki a bevallását, és visszatérítése van, az majd novemberben fogja megkapni.

Nemnem.
Eddig a beadástól számítwa ketyegett a 30 nap (azaz pl. január 20. esetén február 20.), most meg mindenképpen a wégső határidőhöz (április 20.?) képest.

Előzmény: Törölt nick (30)
Öjv Creative Commons License 2003.12.17 0 0 31
Sajnos erre az aljas, szemét 'húzásra' csak egyetlen értelmes válasza lehet a magyar állampolgárok szja-t fizető töredékének: Ha egy mód van rá, akkor nem szabad befizetni, így aztán vissza sem kell igényelni...

(Semmi sem mutaja jobban a költségvetés drámai helyzetét, mint az ilyen intézkedések.)

Előzmény: Bicska Macheath (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.17 0 0 30
Most is be lehet adni januárban.
Annak érdemes minél hamarabb, akinek visszajár az adójából, mert túlfizetett! (Nem a fizetése magas, hanem a befizett adója több, mint ami az államot megilletné)
Eddig harminc nap alatt küldte az adóhivatal az aóvisszatérítést késedelmi kamat nélkül!
Most hat hónapja lesz ugyanerre.
Ha áprilisban adja be valaki a bevallását, és visszatérítése van, az majd novemberben fogja megkapni.
Előzmény: 1x1 (29)
1x1 Creative Commons License 2003.12.17 0 0 29
Valaki más van eltévedve...

Eddig beadhatta valaki januárban, és 30 napon belül meg kellett kapnia a visszatérítést.

Előzmény: MrJones (24)
wizes Creative Commons License 2003.12.17 0 0 28
Szinger vótt?
wizes.
Előzmény: Wic (26)
MrJones Creative Commons License 2003.12.17 0 0 27
Nyugalom, nem vagy egyedül.
Akár én is mesélhetnék.

De mégse...

Előzmény: Wic (26)
Wic Creative Commons License 2003.12.17 0 0 26
gyere el hozzánk látogatóba. él az emilem. szívesen megmutatom, hogy élek. láthatod a mosógépünket is. 11 éves, akkor vettük, amikor összeházasodtunk. mióta gyerekeink vannak, minden nap ment. ne tudd meg, ebben az időben mennyi szennyes van 3 gyerek után. úgyhogy nagyon hiányzik. eddig én megjavítottam, csapágycsere, ilyesmi, de most vége, nincs hozzá alkatrész, ami kellene. és nincs 60ezrem egy alap-mosógépre... örülök, ha a lakáshitelt tudom fizetni.

Szóval gyere. várlak.

Előzmény: MrJones (25)
MrJones Creative Commons License 2003.12.17 0 0 25
Huvazze.

Az má' oszt' nyomor a köbön.

Még a végén igaza lesz az idiótának a tönkremenő milliókkal.

Előzmény: Wic (23)
MrJones Creative Commons License 2003.12.17 0 0 24
Úgy látszik, el vagyok tévedve, de mintha eleddig februárban illetve márciusban kellett volna benyújtani az adóbevallást, és május környékén kapta meg az ember a visszatérítendőt (ha visszajárt).
Előzmény: elemes (17)
Wic Creative Commons License 2003.12.17 0 0 23
wizzeske, baszki, mondd el eccer ebben a rohatt életben érthetően, amit akarsz. engem megnyugtatna, ha kiderül, hülyeséget írtam, és mégis visszakapom márciusban azt a pénzt, amiből mosógépet kell vennem, mert kilyukadt, ami van, és 3 hete a feleségem huga mos ránk...
Előzmény: wizes (22)
wizes Creative Commons License 2003.12.17 0 0 22
Ne kívánd, hugy kiwicceljelek!
Meghazuttolnyni ->mások teszik!
Soxor vóttá vagány, de nem eléggé!
wizes.
Előzmény: Wic (21)
Wic Creative Commons License 2003.12.16 0 0 21
meg a lakáshitelesek is várhatnak a 240ezrükre.
Végül is nekik csak kajára kell, meg gyerekcipőre.
B@sszák meg. mármint szeretett kormányunk.
Előzmény: hanyadik (9)
wizes Creative Commons License 2003.12.16 0 0 20
Mer anép vagyunk.
Mibű élnek?
??
wizes.
Előzmény: Bicska Macheath (14)
wizes Creative Commons License 2003.12.16 0 0 19
DDDDDD!
wizes.
Előzmény: suicide_bomber (15)
Zmac Creative Commons License 2003.12.16 0 0 18
off
Ha jól tudom, december végéig minden cégnek 30 napnál nem régebbi cégkivonattal kell igazolnia magát a könyvelőjénél. 3000 forint illetékkel számolva az is ilyen nagyságrendű bevétel. Kell minden fillér... :(
on
Előzmény: elemes (17)
elemes Creative Commons License 2003.12.16 0 0 17
nem egy honap. aki visszaigenyel, januar vegen benyujtja a bevallast es februar vegeig megkapja. ebbol lesz most junius vege. az negy honap. a visszafizetesek osszege tavaly 100 milliard forint nagysagrendben volt; ennek negyhavi kamata haromhonapos allamkotveny hozamaval szamolva kb 3 milliard forint. nincs az a kis penz, ami ne jonne jol :-)
Előzmény: MrJones (16)
MrJones Creative Commons License 2003.12.16 0 0 16
"Reálértékben nem."
Reálértékben mit jelent 60 k-nál az egy hónap csúszás?

10 forint?
20?

"Más kérdés, hogy a sulinetes program szellemével a digicam vásárlása nem nagyon egyeztethető össze, tehát erkölcsileg le vannak sajnálva."

Ezzel tökéletesen egyetértek. Eredetileg ugye a számítógépek számának növelésére lett kitalálva a sulinet.
No azóta, mióta mást is lehet sex-ben venni, azóta gépet vesznek a legkevesebbet.
Már nem azért, de az én adómból ne Kis Pityi Palkó fényképezőgépét támogassák már!

Előzmény: hanyadik (12)
suicide_bomber Creative Commons License 2003.12.16 0 0 15
Én azt nem értem, miért adják 1általán vissza??
Tipikus bankárkormány. Úgy vesz, mintha adna.
Bicska Macheath Creative Commons License 2003.12.16 0 0 14
Akkor is a JQA!!!!!!! mi a f@szér kell nekem finanszírozni az államháztartás hiányát???
Előzmény: elemes (13)
elemes Creative Commons License 2003.12.16 0 0 13
nekem ugy remlik, az emlitett modositas jovore lep hatalyba, igy 2005 lesz az elso ev, amikor csak juniusban kapjak vissza a penzuket azok, akik tuladoztak magukat.

svedorszagban egyebkent november-december tajan nyitja ki erszenyet az adohivatal, szoval ez a junius meg nem is rossz :-)

hanyadik Creative Commons License 2003.12.16 0 0 12
Reálértékben nem.
Más kérdés, hogy a sulinetes program szellemével a digicam vásárlása nem nagyon egyeztethető össze, tehát erkölcsileg le vannak sajnálva.

Persze félreértés ne essék, más is szív, aki etikusan használná ki a visszatérítést!

Előzmény: MrJones (11)
MrJones Creative Commons License 2003.12.16 0 0 11
Miért, már nem hatvanezret adnak vissza?
Előzmény: Törölt nick (10)
hanyadik Creative Commons License 2003.12.16 0 0 9
Szegény sulinetből digicamet vásárlók most várhatnak még pár hónapot a 60 rongyukra...
Tub Creative Commons License 2003.12.16 0 0 8
A kormány azzal kampányol az EU-parlamenti választásokra, hogy kegyet gyakorolva azért mégis visszaadja júniusban az árilisban visszajáró pénzünket?

Hihetetlen nagy lesz öröm minden családban.
:((((

wizes Creative Commons License 2003.12.16 0 0 7
Hadd kérdém:
Medgyessy, László mióta szavazhat?
wizes.
Előzmény: szkd (6)
szkd Creative Commons License 2003.12.16 0 0 6

Szerintem sokan nem jöttek rá még erre, inkább a jelenlegi problémával van mindenki elfoglalva.

A JQA-val egyet értek. B@ssz@ meg JQA-t mindenki aki elfogadta ezt a passzust, élén az Mszp-vel, Medgyessyvel és László Csabával.

MrJones Creative Commons License 2003.12.16 0 0 5
No, neked sem a szomszédod a hülye.
Előzmény: semmiböllett (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!