Keresés

Részletes keresés

Vince Larkin Creative Commons License 2011.10.25 0 0 104

Hello! november 21-én jelenik meg az új Here and now album! A bottoms up c. ütős kis nóta már fenn van pár videomegosztón! Új turnéidőpontok még nincsenek fenn a hivatalos honlapon. Üdv

Előzmény: lorke4 (103)
lorke4 Creative Commons License 2011.03.04 0 0 103

Valaki nem tudja mikorra várható új album?

5yards Creative Commons License 2010.10.03 0 0 102

Klip
lorke4 Creative Commons License 2010.09.12 0 0 101
Szerencsés :).Én is kiakartam menni de nem jött össze.:((
Előzmény: Vince Larkin (97)
HJosie Creative Commons License 2010.02.05 0 0 100
Az egy dolog, hogy az albumok hogy szolnak... A Curb '96-os, a Dark Horse '08-as... 12 ev nagy ido minden szempontbol (technikailag, zeneileg, anyagilag, mindehogy)...
Amire en gondolok azt nem is igazan tudom kezzel foghatova tenni.. csak egy erzes.. szamomra sokkal lenduletesebb, "kemenyebb, rockkosabb", inkabb illik a csapat stilusahoz ahogy Daniel dobol, mint az elodok. Persze ez csak szemelyes velemeny.

Nem hallottam/olvastam semmit a turne dvd-rol, de azt tippelem, hogy leghamarabb jovore lesz belole valami. Elvileg juniusban zarul a turne Vancouver-ben (ha nem toldjak meg tovabbi allomasokkal) es szerintem utana kezdenek el vele foglalkozni, ha lesz ido/energia/kedv.. nem beszelve az uj albumrol, amin remelhetoleg mar elkezdtek dolgozni.
Előzmény: Vince Larkin (99)
Vince Larkin Creative Commons License 2010.02.05 0 0 99

Való igaz, ha végighallgatom a Curb albumot és a Dark Horse-t, hallható is a különbség. Daniel Adair nyerő húzás volt a banda részéről, nem kérdés, hogy vele nagyot fejlődtek! Szerencsés év ez, májusban láthatom Ulrich mestert is élőben :-) KÍváncsi leszek. Eddigi rockkoncertjeim legjobbika volt a linzi, pedig voltam már páron. Többek közt Metallicán is, majd meglátjuk.

Dark Horse koncert dvd megjelenéséről hallottál? Elérhető lesz ha lesz egyáltalán?

Üdv, VL

Előzmény: HJosie (98)
HJosie Creative Commons License 2010.02.04 0 0 98
Udv,

Hat, azt hiszem annal kozelebb Magyarorszaghoz egy ideig meg nem fog kerulni a banda :(

En a tavaly oszi, londoni koncerten voltam az O2-ban. Iden a Wembley-be szerettem volna kimenni, de sajnos tul keson kezdtem el jegyet vadaszni. A neten (ebay, gumtree, stb) mar csak mindenki parban arulta a jegyeket, szoval igy jartam... Sebaj, majd a kovetkezo album turnejat!! :)

Daniel dobszolojat en is imadom!! Eloben nagyot "ut"! A videok kozel sem adjak vissza ugyan azt a hatast szvsz. Daniel meg szerintem magasan a legjobb dobos a Nickelback torteneteben!! (Brandon Kroeger, Ryan Vikedal, Daniel) Nem egy cikket olvastam Vele kapcsolatban, ahol Lars Ulrich-kal (Metallica) emlitik egy lapon tudasat, tehetseget! Nem kerdes, hogy sokat tett a Nickelback zenei fejlodesehez!

Előzmény: Vince Larkin (97)
Vince Larkin Creative Commons License 2010.02.04 0 0 97

Sziasztok! Kicsit megállt itt az idő, úgy látom. Nem vagyok egy nagy netező se fórumozó, viszont Nickelback rajongó igen! :-)

És bizony sikerült eljutnom Linzbe január 24-én a koncertre. Végre Európában is tiszteletüket tették a srácok! 6 éve vártam ezt az estét! Szavakkal nehezen kifejezhető, milyen frenetikus volt a koncert! Chad hozta a szokásos formáját, végig energikus volt, és a dalok is kiválóan szóltak. A színpadi effektekről nem is beszélve! Nagy show volt! Kuriózum Daniel dobszólója. Volt még valaki az európai koncerthelyszínek valamelyikén?

Előzmény: Beeata (96)
Beeata Creative Commons License 2008.12.21 0 0 96
Hahó!

Chad séróját és is néztem már.Új album új frizu. Nem tudom mennyire macerás lehet kivasalgatni neki :) Én jobban birtam a göndör fürtös fejét. Végre megjött a videó is már azt hittem sose lesz kész. Valami csattanó jó lett volna a végére de egyébként nem rossz.
HJosie Creative Commons License 2008.12.19 0 0 95
http://www.youtube.com/watch?v=JtxpcQaSR0k

De jo kis klipp lett ez!!!
Kicsit feltem, hogy egy "szimpla koncertklipp" lesz, amikor hirdettek, hogy lehet jegyet venni a klippforgatasra...de jo, hogy nem lett igazam!!
Annyira furcsa meg mindig Chad egyenes szalu hajjal )
Beeata Creative Commons License 2008.12.15 0 0 94
Végre,végre!

Megvan a Live at Sturgis! Még nem volt időm megnézni teljes terjedelmébe de van benne egy jó pár csupasz mell az tuti.:D Csak legyen egy kis időm......
HJosie Creative Commons License 2008.12.07 0 0 93
Hello,

Haaat, ami a DVD-t illeti, egyreszt valoban orulok neki, mert ujabb Nickelback DVD-nek lehetek tulajdonosa. Ha igazan objektiv akarok lenni, akkor talan ennyi a pozitiv resze a dolognak. Maga a kiadvany nem nyugozott le. A kep szep, a hangot igazan nem tudtam meg tesztelni, mert eleg "gyenge" kis lejatszom van es TV-s hangszoron hallgatom. A koncertanyag szamomra rovid, de en mindig sirankozom ilyeneken, mert nekem semmi sem eleg :)) Nagy szivfajdalmam, hogy nem kerult fel a dobszolo (ami egyebkent az amazon.co.uk-n igy volt feltuntetve) mert a dublini koncerten nagyon jo volt, nagy elmeny volt!! Daniellel igazan sokat javult a csapat szvsz. A documentary nekem nagy csalodas. En eleve nagy rajongoja vagyok a 'behind-the-scenes'-fele documentary-nak a koncert DVD-ken es itt is legalabb olyanra szamitottam, mint ami a Live @ Home-on van. Meg sem kozeliti, sooot..
Viszont van egy jo kis rovidfilm arrol a fesztivalrol, ahol a koncertet rogzitettek. Na, az erdekes volt, jo, hogy rakerult.
Nem akarom azert nagyon lehuzni a kiadvanyt, de en mindenkeppen sokkal jobbat es tobbet vartam.

A UK-s koncert idopontoknak nagyon orulok es szemezgetem mar veluk. Igy, Karacsony elott meg nem rendelem meg a jegyet, plussz varok meg egy U2 turnera is....szoval jovo ev elejen mar tudni fogom melyikre megyek :)
Remelem mas is kijut valamelyik koncertre!!!
Előzmény: Beeata (91)
Beeata Creative Commons License 2008.12.05 0 0 92
http://soundcheck.walmart.com/nickelback.aspx?popThis=playIt()

Ezt láttátok már? Örömzenélés.
Beeata Creative Commons License 2008.12.05 0 0 91
Hello!

HJosie, irígykedem.Már olyan régen nézegetem azt a dvd-t és még nem jött össze. Biztos nagyon jó lehet,jól van összerekva az anyag.
A D.Horse nem az évszázad lemeze én jobban kívántam volna ütősebb zenéket. Na de szeretem a bandát és szívesen hallgatom a lemezt.Remélem bevállalnak egy kicsit keményebb hangzást is legközelebb. Egy kicsit előre szaladtam az időbe. Ami a jelen: ismét megy Angliába az együttes. Josie a jószerencse nálad :-)
nőstény Shepherd Creative Commons License 2008.12.02 0 0 90
Így már érthetőbb, amit írtál. Hm, nem tudom, lehet igazad van ennyire nem értek ehhez, még nem is hallottam ilyesmiről bevallom nőiesen, majd a zenész haveromat megkérdezem erről.
Előzmény: Robykee (88)
Robykee Creative Commons License 2008.12.02 0 0 89
"Hát nemtom, sztem van ennél sokkal jobb albumuk is, így többszöri meghallgatás után is ez a véleményem."

Egész biztosan. Pontosabban annak aki az NB-t eddig szerette, elhiszem, hogy ez most kevésbé. Én forditva vagyok vele :) Nekem ebből a stilusból inkább a Theory Of A Deadman fekszik.
Előzmény: nőstény Shepherd (85)
Robykee Creative Commons License 2008.12.02 0 0 88
Nem azt mondtam, hogy nincs dobosa a zenekarnak, hanem azt hogy a lemezen gép (gépi hang) szól :) Pl. az új Gunson is. Egyébként olyan technika is létezik (triggerelésnek hivják), hogy a dobos játsza fel és utólag rendelnek hozzá hangokat, tehát nem hagyományos akusztikus dobot rögzitenek. Rákerestem most a nickelblack+dark horse+triggered drums-ra és máshol is téma ez. Ráadásul a lemez producere (mint az olvasottakból kiderült) Mutt Lange, akinek a Def Leppard, Brian Adams lemezeket is köszönhetjük, melyek szintén igy szólnak, nem véletlenül: "Nowadays, MIDI-triggered “drum hit replacement” is a common technique but Mutt was the first."
HJosie Creative Commons License 2008.12.01 0 0 87
Mondjuk, az engem is erdekelne, hogy hol hallassz "igenytelen gepi dobot" az albumon...
Előzmény: Robykee (83)
nőstény Shepherd Creative Commons License 2008.12.01 0 0 86
kösz, most épp nemtok diákcsoportot kísérni, hogy rohadna meg :D
Előzmény: HJosie (84)
nőstény Shepherd Creative Commons License 2008.12.01 0 0 85
Hát nemtom, sztem van ennél sokkal jobb albumuk is, így többszöri meghallgatás után is ez a véleményem.

XO gépi dob??

nesze:

a gépi dob
Előzmény: Robykee (83)
HJosie Creative Commons License 2008.12.01 0 0 84
23juro volt.

Oktoberben meg se' lemez, se' koncert DVD nem volt....most menj :))

Előzmény: nőstény Shepherd (82)
Robykee Creative Commons License 2008.12.01 0 0 83
"Nos, többszöri meghallgatás után is úgy érzem h vmi nem stimmel. Mintha jóval másabb lenne ez az album, mint a korábbi néhány."

Csak kiváncsiságból kukkantottam be ide és meglepetésként ért ez a vélemény. Mégpedig azért, mert én sosem szerettem a Nickelblack-et (sőt!), ez a lemez viszont (az igénytelen gépi dobot leszámítva) tetszik! Napok óta hallgatom már és azon gondolkoztam, hogy most az NB lett más, vagy én? :D Ezek szerint, az előbbi. Hümm-hümm :)
Előzmény: nőstény Shepherd (79)
nőstény Shepherd Creative Commons License 2008.12.01 0 0 82
Bloody hell!

Bezzeg mikor Londonban voltam októberben még nem lehetett ilyen jó dolgokat találni!

Mennyiért vetted?
Előzmény: HJosie (81)
HJosie Creative Commons License 2008.11.29 0 0 81
Ide nezzenek kerem szepen mi van nekem:

Dublinban vettem, itt mar valamiert mar kaphato, pedig elvileg December 1 a hivatalos megjelenes (asszem)

A koncertfilm a 2006-os "Rockin' The Rally"-n keszult es 12 dalt tartalmaz:
1. ANIMALS
2. WOKE UP THIS MORNING
3. PHOTOGRAPH
4. BECAUSE OF YOU
5. FAR AWAY
6. NEVER AGAIN
7. SAVIN' ME
8. SOMEDAY
9. SIDE OF A BULLET
(10. DRUM SOLO)
11. HOW YOU REMIND ME
12. TOO BAD
13. FIGURED YOU OUT

Extrak:
- Kulisszak mogott a Nickelback-vel
- Foto galeria
- Rockstar videoklipp

Meg csak kb a felenel jarok, de nagyon tetszik... :))
Chad-nek meg az, hogy tele a kozonseg felmeztelen lanyokkal, akik nem szegyenlosek es buszken mutogatjak a melleiket....rakenrollllll :))
HJosie Creative Commons License 2008.11.26 0 0 80
Haat, igen...masnak, valoban mas...ami ugye nem feltetlenul rossz. Minden esetre, a The Long Road, meg az All The Right... jobban "hasonlitott egymashoz"....

Daniel jovetele kifejezetten jot tett a hangzasnak szvsz es az interjuk alapjan nagyon jo fejnek tunik es jol illik a csapatba. Dobolni meg ugy tud, mint a legnagyobbak. Felelmetesen jo volt a dob-szoloja a koncert felenel.

Ezen a Jovi-s beszolason jot rohogtem :)))
Egyebkent lehet benne valami, hogy Mr Jovi hatassal van a fiukra, mert ugye par evvel ezelott Chad-ek, mint elozenekar(!!!!) jartak a vilagot a Bon Jovival.

Egyebkent a 2009-es turne ugy tunik, hogy 2009.02.25-en indul Nashville-ben:

February 25: Nashville (Sommet Center)
February 27: Lexington, Ky. (Rupp Arena)
February 28: Detroit (Joe Louis Arena)
March 2: Toronto (Air Canada Center)
March 3: Hamilton, Ont. (Copps Coliseum)
March 5: Worcester, Mass. (DSU Center)
March 6: East Rutherford, N.J. (IZOD Center)
March 8: Uncasville, Conn. (Mohegan Sun Arena)
March 9: Philadelphia (Wachovia Center)
March 11: Columbus, Ohio (Nationwide Arena)
March 12: Rosemont, Ill. (Allstate Arena)
March 14: Milwaukee (Bradley Center)
March 15: Moline, Ill. (I Wireless Center)
March 17: Omaha, Neb. (Qwest Center)
March 18: Des Moines, Iowa (Wells Fargo Arena)
Apr. 1: Edmonton, Alberta (Rexall Center)
Apr. 2: Calgary (Pengrowth Saddledome)
Apr. 4: Saskatoon,(Credit Union Center)
Apr. 5: Winnipeg (MTS Center)
Apr. 7: Minneapolis (Target Center)
Apr. 8: Kansas City. Mo. (Sprint Center)
Apr. 10: Tulsa, Okla. (BOK Center)
Apr. 13: Bossier City, La. (CenturyTel Center)
Apr. 14: San Antonio (AT&T Center)
Apr. 16: Houston (Toyota Center)
Apr. 17: New Orleans (New Orleans Arena)
Apr. 19: Little Rock, Ark. (Alltel Arena)
Apr. 22: Jacksonville, Fla. (Veterans Memorial Arena)
Apr. 23: Columbia, S.C. (Colonial Life Arena)

Kivancsian varom, hogy mikor jonnek at a fiuk Europaba.....
Előzmény: nőstény Shepherd (79)
nőstény Shepherd Creative Commons License 2008.11.26 0 0 79
Nos, többszöri meghallgatás után is úgy érzem h vmi nem stimmel. Mintha jóval másabb lenne ez az album, mint a korábbi néhány.

Mikor még nem volt meg a lemez, egy diákom mondta h ő már hallotta és h neki 1-2 szám olyan Bon Jovis :) ezen akkor jót röhögtem, de rájöttem h van benne valami.

pl a Gotta be ilyen nóta, sztem, nekem ez nem is igazán tetszik.

Ami nyál nekem inkább a Never gonna be alone, ahogy sejtetted. Az I'd come for you-val még nem tudom hogy állok, van amikor tetszik van amikor nem.

A többi szám asszem bejövős, különösen a Something in your mouth, Burn it, SEX, Next go round (ennek marha jó a ritmusa, dob különösen tetszik benne).

A This afternoonról nekem a Roy és Ádám jutott az eszembe, egyrászt nekik vannak ilyen számaik, és az egyik albumukon volt egy hasonlóan odd one out uccsó szám...:D

Hát igen egy EU turná jó lenne, főleg olyan helyszínnel ahová el is tudnék menni. A Rock am Ringes koncertet is láttam videón, az se volt rossz!
Előzmény: HJosie (77)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.25 0 0 78

Sziasztok.Én is tegnap hallgattam meg az új albumot.Vannak rajta jó számok,de még párszor meg kell hallgatnom.Mennyi pénz az album?Én még nem kerestem,de lehet karácsonyra meglepem magam vele.

Szerintetek van rá esélyünk,hogy a környékre is jöjjenek koncertezni?Nagyon jó lenne.

HJosie Creative Commons License 2008.11.24 0 0 77
Szia Shep, udv a csapatban :)

Megvettem az albumot becsuletesen :)
En is ugy vagyok vele, hogy ido kell, amig "leulepszik", minden esetre lenduletes es nagyon jol szol szvsz. Nekem ugy tunik, hogy van hatasa az Matt Lange tarsproducernek, mert erzek egy kis AC/DC-s beutest 1-2 dalban. Lehet, hogy ez csak belemagyarazas, mert tudott volt, hogy dolgozik Veluk az albumon... nem tudom.
Az I'd Come For You valoszinuleg a kovetkezo kislemez, klippes melodianak szant dal...ami szerintem az egyik leggyengebb az albumon szamomra :) (Legalabb is idaig)
Azert van mar par kedvenc is: Gotta Be Somebody (of course :) ), Something In Your Mouth, Next Go Round
Ami nem tetszik: Never Gonna Be Alone (szerintem erre gondoltal, mint nyal...) es I'd Come For You.
A This Afternoon-t meg valahogy nem tudom hova tenni...:)) Valahogy, mintha nem illene az albumra (????)... erdekes hangulata van.

Mi lesz vajon a kovetkezo single?

Nekem azota is sokszor eszembe jut a szeptemberi, dublini koncert... egyre jobban felertekelodik bennem es varom mar, hogy induljon az uj turne!!!
Előzmény: nőstény Shepherd (76)
nőstény Shepherd Creative Commons License 2008.11.23 0 0 76
Sziasztok,

Most találtam a topicot..meg is örültem neki nagyon.

Régóta szeretem a srácok zenéjét és épp most hallgatom az új albumot. Egyenlőre nem nyilvánitanék véleményt, mert még elég friss az élmény párszor még meg kell hallgatnom h leülepedjen. Elsőre annyit, hogy van rajta nagyon jó pörgős szám is, de van rajta számomra felejthető lassabb nyál. Szeretem a lassabb számokat is, ha azok olyanok, mint pl a Savin me, de ezek nem érnek annak a közelébe.

Mi a ti véleményetek az albumról????

Megvettétek, szereztétek már?

PS: koncertre én is nagyon szivesen elmennék, főleg azok után h láttam 1-2 koncertfelvételt és azokon nagyon zúztak a fiúk :)
Beeata Creative Commons License 2008.11.09 0 0 75
Meghallgattam a félperces dal szösszeneteket egy oldalon mert kíváncsi voltam már a dalokra. Én várom.Meg akarom én is venni most :-) kivételesen. Most még a torrenteken mindenféle zagyvaság van,nem is szeretek belemenni az ilyen friss dolgokba.
üdv.
Előzmény: HJosie (74)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!