Fiúk!!! A szar izű geci olyan mint a mosdatlan férfi! Visszataszító!
Ezeket tartsátok be és akkor a lányok meg fogják szeretni, mert aki odafigyel a táplálkozásra annak kifejezetten finom a gecije! Én ezen pasikét imádom és mindig lenyelem, mert nagyon finom is tud lenni! De kurva szar is, és ha ilyennel futok össze, utánna már a pasit se kívánom!
én se mentem tovább, csak nekem gyenge a szervezetem.. viszont kurva nagy mázli volt, hogy nem tudtam kajálni, mert így az esti hányásban nem úszkáltak értékes darabok..
Mi mindég paprikáskrumplit csinálunk, az hama megvan. Nopersze nem lenne a nevem takony, ha nem én pucolnám meg a krumplit az elején, aztán pedig szarnék az egészbe bele, csak ennem köll. ez egy elég hülye nyelvtani szerkezet a magyarban, azt hiszem.
tt
hábazmeg, hogy lehet kajálás előtt kiütni magad? ilyet tbbet ne csinálj! ha bográcsozás van, én soha nem megyek tovább 2 liternél, amíg nem ettem! ej-ej
nekem a hideggel sose volt bajom! a hideg az jó. statisztiaki adatok bizonyítják, hogy az emberek sokkal jobban szeretik a fagyhalált, mint a tűzhalált. (sokkal több ellilult ember kiáltotta az antarktiszon, hogy "hej, de jól érzem magam", mint amennyien a középkorban a máglyán tették ugyanezt.)
csak a hónaljszag, parfüm, bűz... KÉRVE KÉRLEK TITEKET EMBEREK ODAKÜNN!!! NE KENJETEK MINDEN SZART MAGATOKRA! A KÖZHIEDELEMMEL ELLENTÉTBEN NEM JÓ? HA KILÓMÉTEREKRŐL ÉREZNI A PARFÜMÖT/DEZODORT/HÓNALJSZAGOT! FÜRÖDJETEK RENDSZAROSAN!
tegnap szabadtéri főzés volt a susnyásban.. én semmire nem emlékszem, mert idő előtt beboroztam.. most undorító füstszagom van, hogy még a csövik is lemenekülnek a buszról..
Most meg a meleggel van baj? Vagy azzal on-line? Nekem is. Szerintem jobb a hideg. Persze nem a nagy hideg. Minden esetre nem szeretem a nagy meleget. A buszon is egyre jobban bödösebbek az emberek. Úgyhogy igazad van!
hátbizony, drágáim, tennap itt volt az első kánikula. éreztem is a villamoson, a flórián felé menet. szerencsére jómunbkásemberszagot csak a megállóba éreztem, a villamoson kellemes negyvenesek bukészőnyege lepte orcámat, nem volt annyira borzasztó, csak ilyen szagoktól mindig nemkívánatos gyerekkori emlékek előtörését indukálják sajnos.
a klubruci viszont egyre szörnyűbb, két hete mostam a polót de már gigabrutál szaga van. lassan nem is érdemes polót váltani edzés után, szagilag értelmetlen.
Höjj! Sziasztok, szasztok mindenki! Szegasztok! Hát miújság van veletek? Tél van, mi? Vagy már tavasz? Nincs is büdös mostanában, csak a halszagú eső esik egyfolytában. Húdeköltői volt. Asszem ennyit akartram mondani ebben az évben.
Akkor viszont a szomszéd kisfiú seggében kell kihozni. Talán úgy is kivitelezhető, hogy ne tudjon róla. Pölö amikor délutáni alvás van, akkor odalopódzol a vászonágyához és észrevétlenül földugod a seggébe a legóházat, aztán csak meg kell várni odahaza amíg otthon is elalszik, belopódzol és így. Csak szar ha eközben szarni támad kedve.
Egyszerre csak egyet dugott fel, ha jól emlékszem, de a különlegesebbekre vadászott, nem az egyszerű kockákra. Volt pl. egy ilyen computer-szerű kisebb elem (mindenféle billentyű volt rárajzolva), arra konkrétan emlékszem, hogy feldugta és úgy vitte haza.
A kúpok emléke bennem is él... utáltam, mert a hűtőben tartották és ezért rohadt hideg volt, amikor felnyomták.
A Hemorid kenőcsre gondolsz?? :))
Egyik ismerősöm mesélte, hogy a tesója meg színes gyöngyöket dugott az orrába kiskorában, alig tudták kiszedni.
tyűű, de kúúl! hogy ez nekem eddig nem jutott az eszembe!!! És ilyen kockákat dugott a seggébe? Nem vágta az éle az ánuszát? És mennit tudott egyszerre berakni?
nekem egyébként szörnyű emlékeim vannak a kúpokról, amikor azt a hideget belenyomják, és aztán szétárad... utoljára akkor éreztem ilyet, amikor aranyerem volt, az a kenőcs is borzasztó...
Egyszer kiskoromban földugtam egy üveggolyót az orrlikamba, olyan mélyre, hogy nem akart sehoccse kijönni. anyámék jöttek segíteni, befogták a számat, másik orrlukamat, a nagyanyám még a két fülemet is, hogy sehol nem szökjön meg a légnyomás. A segglyukamat persze kifelejtették. Aztán végülis az orvosbácsi szedte ki. Izgalmas történet, ehh? ti mit dugtatok fel amgatoknak hova?