Keresés

Részletes keresés

tündértakony Creative Commons License 2005.05.04 0 0 129
hátbizony, drágáim, tennap itt volt az első kánikula. éreztem is a villamoson, a flórián felé menet. szerencsére jómunbkásemberszagot csak a megállóba éreztem, a villamoson kellemes negyvenesek bukészőnyege lepte orcámat, nem volt annyira borzasztó, csak ilyen szagoktól mindig nemkívánatos gyerekkori emlékek előtörését indukálják sajnos.

a klubruci viszont egyre szörnyűbb, két hete mostam a polót de már gigabrutál szaga van. lassan nem is érdemes polót váltani edzés után, szagilag értelmetlen.

tt
tündértakony Creative Commons License 2005.04.25 0 0 128
hejj, hol vagytok drága cigánylányok?!?!

tt
tündértakony Creative Commons License 2005.03.17 0 0 127
ÉÉÉN KÉÉREK ELNÉZÉÉÉST!!!

tt
cucu Creative Commons License 2005.01.30 0 0 126

Én meg csak úgy errefelé járogattam, gondoltam benézek. Benéztem.

 

Előzmény: tündértakony (125)
tündértakony Creative Commons License 2005.01.07 0 0 125

Höjj! Sziasztok, szasztok mindenki! Szegasztok! Hát miújság van veletek? Tél van, mi? Vagy már tavasz? Nincs is büdös mostanában, csak a halszagú eső esik egyfolytában. Húdeköltői volt. Asszem ennyit akartram mondani ebben az évben.

 

tt

tündértakony Creative Commons License 2004.07.12 0 0 124

Nem is hülyeség!!! Ha én most óvodás lennék és neteznék akkor aranyba foglalnám a nevemet. Bár így is.

 

tt

Előzmény: cucu (123)
cucu Creative Commons License 2004.07.12 0 0 123
Ez az egész hülyeség.  A kutyás példát is csak viccből mondtam...
manóvilág Creative Commons License 2004.07.12 0 0 122
Hát igen, befuccsol az akció, ha kiszarja és megtartja.
Előzmény: tündértakony (121)
tündértakony Creative Commons License 2004.07.12 0 0 121

Akkor viszont a szomszéd kisfiú seggében kell kihozni. Talán úgy is kivitelezhető, hogy ne tudjon róla. Pölö amikor délutáni alvás van, akkor odalopódzol a vászonágyához és  észrevétlenül földugod a seggébe a legóházat, aztán csak meg kell várni odahaza amíg otthon is elalszik, belopódzol és így. Csak szar ha eközben szarni támad kedve.

 

tt

manóvilág Creative Commons License 2004.07.11 0 0 120
Ez nem lett volna igazán kivitelezhető, mivel a kutyát valszeg nem engedték volna be az oviba...
Előzmény: cucu (119)
cucu Creative Commons License 2004.07.08 0 0 119

Hahó.

Én nem dugtam semmit sehová semmikor senkivel - gyerekkoromban.

Különben is a legó-lopásnak volna más módja mint az ember seggében kihozni.

 

(Pl.: vinném magammal a kutyámat és az ő seggében hoznám ki....)

tündértakony Creative Commons License 2004.07.02 0 0 118

Jaa, Hemorid, szörnyű, mintha pirospaprikával kenegetném az ánuszgyűrűmet, szadista állatok találták ki. Nem lehet hogy a bátyám az ismerősöd? :)

 

Milyen szarszagú lehetet a legóvára a gyereknek, bár lehet hogy disznóólat épített. Akkor viszont paszentos.

 

tt

Előzmény: manóvilág (117)
manóvilág Creative Commons License 2004.07.02 0 0 117
Egyszerre csak egyet dugott fel, ha jól emlékszem, de a különlegesebbekre vadászott, nem az egyszerű kockákra. Volt pl. egy ilyen computer-szerű kisebb elem (mindenféle billentyű volt rárajzolva), arra konkrétan emlékszem, hogy feldugta és úgy vitte haza. A kúpok emléke bennem is él... utáltam, mert a hűtőben tartották és ezért rohadt hideg volt, amikor felnyomták. A Hemorid kenőcsre gondolsz?? :)) Egyik ismerősöm mesélte, hogy a tesója meg színes gyöngyöket dugott az orrába kiskorában, alig tudták kiszedni.
Előzmény: tündértakony (116)
tündértakony Creative Commons License 2004.07.02 0 0 116

tyűű, de kúúl! hogy ez nekem eddig nem jutott az eszembe!!! És ilyen kockákat dugott a seggébe? Nem vágta az éle az ánuszát? És mennit tudott egyszerre berakni?

 

nekem egyébként szörnyű emlékeim vannak a kúpokról, amikor azt a hideget belenyomják, és aztán szétárad... utoljára akkor éreztem ilyet, amikor aranyerem volt, az a kenőcs is borzasztó...

 

tt

Előzmény: manóvilág (115)
manóvilág Creative Commons License 2004.07.02 0 0 115
Én semmit, de anno az egyik ovistársam rendszeresen legót dugott fel a seggébe. Úgy lopta őket haza....
Előzmény: tündértakony (114)
tündértakony Creative Commons License 2004.07.02 0 0 114

Egyszer kiskoromban földugtam egy üveggolyót az orrlikamba, olyan mélyre, hogy nem akart sehoccse kijönni. anyámék jöttek segíteni, befogták a számat, másik orrlukamat, a nagyanyám még a két fülemet is, hogy sehol nem szökjön meg a légnyomás. A segglyukamat persze kifelejtették. Aztán végülis az orvosbácsi szedte ki. Izgalmas történet, ehh? ti mit dugtatok fel amgatoknak hova?

 

tt

tündértakony Creative Commons License 2004.07.02 0 0 113

Azér szeretnék én egy olyan barátnőt, akinek egy 24 voltos venti belefér a lyukába!!!

 

tt

Előzmény: tündértakony (97)
tündértakony Creative Commons License 2004.05.26 0 0 112
De egy undorittó, diszkriminatív világban élünk mi! A gyerektartási perekben is mindig csak szegény férfiakat bántják!!! Bezzeg olyant sohase hallani, hogy:
"Asszonyom, a DNS vizsgálat kétséget kizáróan bizonyította, hogy ön a gyerek anyja! Gyerektartás fizetésére kötelezem!"

ejejjj

tündértárkony

tündértakony Creative Commons License 2004.05.20 0 0 111
bár, a szürrealizmust védelmembe veszem, mert nem rugaszkodik el a valóságtól, csak egy másik valóságot ábrázol, helytelen is az elnevezése, mint majdnem mindennek. persze ez is lehet cizellacionalista.

rr

Előzmény: still lifeg (109)
tündértakony Creative Commons License 2004.05.20 0 0 110
nagyon, nagyon szépen beszélsz! még két ilyen, és lelki társammá fogadlak! cizellacionalizmus! milyen szép szó! epehányás - hahh, nagyanyám halálos ágyán én tartottam az okádótálat püffedt ajkaihoz, és telibenyomta a kezemet a zöldesgenyeskesernyés szerves abszinthtal! Be szép is volt!

továbbá, sajnos még az egysejt?ek is olyan bonyolultak, hogy nem tudtam ?ket otthon reprodukálni! mert nem is lehet. a sok csöcs tudós meg ilyen nagynyomáson meg ultraibolya fénnyel akartak félszerves meg él? szervezetet csinálni, a faszok. oszt azt hazudták, hogy sikerült olyat, ami az ?slevesben vót. persze, én meg tündértakony vagyok a zindexen.

tt

Előzmény: still lifeg (109)
still lifeg Creative Commons License 2004.05.20 0 0 109
Persze, hogy tudom. Én mindig az egyszerűség revolúciójáért hadonásztam. Undorodom a velejéig rohadt cizellációtól. A cizellacionalizmustól. A barokktól is. A rokokótól zöldeset (epét) hányok. Undorító. Nekem a bauhaus is mocskosul-pudvásan fülledt, magamutogató és túlbonyolított. A szürrealizmust gyűlölöm, mert fantáziál, elrugaszkodik a valóságtól. A fejlődés körkörösen halad előre, és az a csodálatosan letisztult, minden sallangjától megszabadított előgerinchúros kommunikáció, ami itt a Fórumon letisztult, engem elvarázsol.

A net-előgerinchúrosok és előagyhólyagosok kopoltyúbéllel lélegeznek, vagyis saját szarukat lélegzik be, ennyiben áll az összes kommunkációjuk. Cshodálatoschan egyhszehhű és phaktikus. A megtestesült rend katedrálisa. Ez a fórum, a Metakazamata az evolúció zsákutcája, egy tengeri hulla, ezért is szaporodtak el itt -- szerencsére -- a szivacsok, csalánozók, laposférgek, és elvétve egy-két hengeresféreg és gyűrűsféreg. Uóbbiakat túlzásnak tartom, túl bonyolultak. Minek? Még a végén kitalálnak valamit. Nna, azt nem! Ilyen soha nem lesz itt, erről kezeskedem.

Ezért is támogattam hónapok óta a Metakazamata megszűntetését, egy másik fórummal való egybeolvasztását. A saját, tápláló bűzében gomolygó ősmassza boruljon rá legkorábban a hétvégén! Az!

Előzmény: tündértakony (108)
tündértakony Creative Commons License 2004.05.20 0 0 108
aha... tehát ez a legéletképesebb. de ugye tudod, hogy az életképesség soha nem a legfejlettebb struktúrát jelenti, inkább a legegyszerűbbet de nagyszerűbbet, bár látom, hogy alapvető értelmi képességeid megvannak. meg ujjaid is.

tt

Előzmény: still lifeg (107)
still lifeg Creative Commons License 2004.05.20 0 0 107
Természetes kontraszelekció utján ez az egy nickem maradt meg az újonnan létrehozott csaknem harmincból. Ezt hívják fórumdarwinizmusnak.
tündértakony Creative Commons License 2004.05.13 0 0 106
Rohadjon el a geci békávé, kicserélte a nagyon fasza tradicionális metróhangot valami hülye kurva hanjára, aki csak azt tudja mondani, hogy "kérem vigyázzanak"... bezzeg régen a markáns férfihang háromfélét mondott (kérem, tessék, szíveskedjenek) s így volt valami konstruktívkreatív a kurvaunalmas metrózásba, lehetett találgatni... most meg... elbaasszák a várost, el

tt

tündértakony Creative Commons License 2004.05.13 0 0 105
rohadjon el az összes hülye süket gyorséttermi kiszolgáló! kértem egy toast menüt kólával, plusz egy kávét, erre bazmeg kihoz eg toast menüt kávéval! ha meg gíroszosonál vagyok (7-173), bazmeg, akkor mondom neki, hogy kérek egy gyrost CSAK hagymával és csípőssel, erre bazmeg mindent belerak KIVÉVE hagymát és csípőst! Mi a fasznak van füle meg szája az embernek, ha kurva fölösleges? mindig ezek vannak, mindéééég

tt

tündértakony Creative Commons License 2004.05.12 0 0 104
sajnos feleim,az a nagy bides igazság, hogy a verbális kommunikációnk, s az ezt alkotó

fogalmak, ideák nagyon eltávolodtak az evolúció lényegétől, söl föltöltődöttt minden

haszontalannal. legalábbis nem hallok az alábbihoz hasonló párbeszédeket:
-jó reggelt szomszéd, látom még létezik. van tápláléka?
-van biza. most is megyek ki a földre előkészíteni a szeptemberi táplálékokat.
-bizony kell azt, én is tennap vótam. enyhén csapadékos lesz ma, jó lesz a termés.
-aztán a fia hogy van? párosodik mán?
-párosodni párosodik,aztán hogy kölykök mikó lesznek...
-hát akkor további létezést és táplálkozást, viszlát!

Macintosh, Macintosh! Bizony, régi álmom, ha már a silicon workstation nem elérhető :) ami késik az jön, már fél milla körül egész jót lehet kapni. a windóz egy gennyesfos, mégis ezt kell használnom. linux alatt nincs flash meg max, csak win emulátor, akkor meg ugyanott vagyunk

Zöpö: naggyon köszönöm, ki nem hagynám az akciót

tt

version9 Creative Commons License 2004.05.12 0 0 103
vegyen macintosht, akár használtan. tudom, unalmas, nincs mit rajta szerelni meg szentségelni.

ez azert eros, nekem pc-m van es fel eve nincs mit szerelni rajta es nem szentsegelek es nem telepitek windowst havonta, felevente (a 98am is 2 evig birta, akkor is csak xp-re valtas miatt lett csere)
ja, elotte is pc-m volt es azzal szinten nem volt gond (neha kimozdult a videokartya, visszadugtam, ennyi)
mindemellett tenyleg szimpatikus nekem a machintos, es ha lenne 1 millam ilyesmire, vennek dual G5ot az teny de g4-et mar nem, mivel a mostani gepem is foldbe dongoli

na kikapcoslom a techbuzizo reszem

Előzmény: morticia addams (101)
ZöPö Creative Commons License 2004.05.12 0 0 102
"Viszont nem verlek agyon kétszer amiért beszóltál ha megmondod hol vannak azok a használtpéccébótok."

Hardwerem-96 Kft, Csengery utca 55. vót valamikó, nemrég átköltöztek a szomszéd irodaházba (nagy fikazöld rettenet).

Mondjad, hogy én küldtelek, akkor kettőt fizetsz, egyet kapsz.

Előzmény: tündértakony (100)
morticia addams Creative Commons License 2004.05.12 0 0 101
ebbôl is kiderül, hogy mekkora egy opportunista rohadék lehet a van helsing. nem is nézem meg. mindazonáltal mindannyian megérdemelnének egy szobrot: van helsing, vitorlával a fenekében, bekebelezi a wassalbertet és a teljes román vasgárdát, mint khronos a gyermekeit. a háttérben a román turisztikai minisztérium elsô embere egy hollywoodi impresszárióval közösen elmélyülten tanulmányozza segesvár térképét.

vegyen macintosht, akár használtan. tudom, unalmas, nincs mit rajta szerelni meg szentségelni.

Előzmény: tündértakony (97)
tündértakony Creative Commons License 2004.05.12 0 0 100
abszolút jól ráhibáztál, valóban innen loptam az ötletet, de mivelhogy nem akarom a modern m-vészetek múzeumába a gépemet, ez nem olyan nagy bűn. mellesleg valami újat is vittem bele, bizony, mert a képem látható rágyó az esztétikatörténet egyik legsivárabb szakaszából, a 60-as/70-rs évekből való, amikor a nyílegyenes felületek és a sztálinbarokk uralta még ámerikát is. az enyém szebb meg jobb.

Viszont nem verlek agyon kétszer amiért beszóltál ha megmondod hol vannak azok a használtpéccébótok.

tt

Előzmény: version9 (98)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!