Keresés

Részletes keresés

ephrajim Creative Commons License 2003.12.15 0 0 21
www.matrackiraly.hu
csak ajanlani tudom neked. korrektek, az árak is, előtte vagy két hónapot rohangaltrunk, kika-ikea viszonylatban de nagyon meguntam a tirpák eladókat és a szamunkra nem jo agyakat, ugyhogy bementem hoizzajuk, többféle (asszem 5) biomatrac közül válogathattunk, ágyból fenyőt kértünk, ágyrácsból meg a több helyen megerősítettet kértük, terhelhetőség okán.
A biomatrac a pénztárcád függvénye ugye, az a leghúzósabb. Mi is szívtuk a fogunkat, de megérte. MINDEN TEKINTETBEN kényelmes.
jó választást.
Előzmény: ambrosius (18)
zebrina Creative Commons License 2003.12.13 0 0 20
Tudtam én, hogy nem véletlenül rémlik nekem ez a biomatrac.

A BIOMATRAC vékony cellulóz rétegre ragasztott szalma, illetve kókuszrost, amely a gyomosodást és a talajkimosódást megakadályozza. A füvesítés után szőnyegszerűen a rézsűre kell fektetni. A növekvő fűszálak átnőnek a BIOMATRAC-on, amely az évek során elfoszlik, de addigra már kizöldül a lejtő.

Itt találtam.

ambrosius Creative Commons License 2003.12.12 0 0 18
Topicgazda itt van és lelkesen olvas... :o)

Most ágyrácsot keresnénk, valami jó masszívat, tömörfából, színre az éger, juhar stb. szóval ezek a világos, majdnem fehér, szép mintázatú fák jönnek be. Max olyan 80 ezer forint van rá, kicsit lehet több.

Eredetileg fenyőt akartam, csak aztán megláttam egy égerből készültet és utána már kicsit lenézően tudtam csak nézni az eredetileg kiszemelt 64 ezer forintos példányra.

Olyan kellene, amelyiknek viszonylag magasabb a lábvége, de nem annyira, hogy ne lehessen az ágy végére ülni, a fejrésze viszont elég magas legyen, hogy neki lehessen dőlni és pl. ne koszolja össze az ember a tapétát. Az égernek elég kicsi volt a lábvége, a vett matrac meg 21 cm, szóval lehet, hogy nagyon ki fog lógni és nem lesz stabil/rosszul fog kinézni.

Illetve ma eszembe jutott egy dobogós megoldás, az egész szoba berendezése szinte egy dobogón lenne, a dobogó alatt kihúzhatóan lenne az ágy. De ez egyelőre csak álom, nem hiszem hogy lenne erre pénzünk, meg nem is vagyunk rászorulva, hiszen kétszobás a lakás, amit vettem.

Az Ágyak Házát már ismerjük, tudtok esetleg még helyet, ahol elérhető árú, nem nyikorgó, széthulló, szép tömörfa ágykereteket lehet kapni?

Tudom nem igazán hölgyek-urak-szex téma, max annyiban, hogy az ágy a főszereplő és biztosan voltatok már az én helyemben, amikor a jövőre gondolva fel akartátok építeni az eljövendő évek szexuális csatározásainak színpadát... :o)))

Az igazi biomatracot mi is próbáltuk már, csak az volt a gond, hogy enyhén árvizes volt a gyepes terület, szóval amikor felkeltem, akkor láttam, hogy az egész hátam meg a nadrágom hátul végig tiszta víz.... :o)

Előzmény: Törölt nick (17)


zebrina Creative Commons License 2003.12.12 0 0 16
Naaaa, köszönöm, Kiran, tudtam, hogy benned bízhatom. Végre legalább sejtésem van a biomatracról, én tényleg aszittem, hogy a puha zöld fűről van szó... :O))
Előzmény: Törölt nick (15)
ambrosius Creative Commons License 2003.12.12 0 0 14
Csak természetes anyagokból készült elsősorban latexből (habosított kaucsukgumi) és kókuszból (annak is a héjából, ami igen rugalmas de egyben kellően merev anyag is) készült matracok a biomatracok. A nagy előnyük, hogy nem füllednek be, ha jól van megcsinálva, akkor antiallergén, nagyon kényelmes rajtuk a fekvés.
Ha rákeresel a biomatrac szóra, akkor kicsit több mindent is megtudhatsz róluk.
Tegnap egyébként megvettük a matracokat, csak részben bio, mert végülis rugós matracokat vettünk, biztos ami biztos alapon, de ezek már elég modern, téli-nyári oldalas, gyapjú/pamut borítású, deréktájékon merevített (ortopédzónás) matracok.
Kicsit húzós áruk volt, de azért megfizethető, a biomatracok ágyráccsal együtt minimum kétszer ennyik lettek volna.
Remélem beválnak, jövő héten hozzák csak ki.
Előzmény: zebrina (4)
Törőlt_nick Creative Commons License 2003.12.12 0 0 13
na vazz...azt hittem megúszom. :(

:)

Előzmény: Sz. Balázs (11)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.12 0 0 12
mittomén, hozzám a párom hozta az övét, és azt mondta, ez epedás :))) viccen kívül, én arra gondolok, hogy azt jelenti, hogy van neki olyan alátámasztása, váza, rugó/tartó szerkezete, hogy magában is megállja a helyét. Vagyis nem csak egy egyszerű kis matrac.
Előzmény: ambrosius (2)
Sz. Balázs Creative Commons License 2003.12.12 0 0 11
Tessék inkább válaszolni a "Sobieski-topikban"...
Előzmény: Törőlt_nick (10)
Törőlt_nick Creative Commons License 2003.12.12 0 0 10
már késő. kiestél a kosárból. :)
Előzmény: Sz. Balázs (8)
DrAvaSzabolcs Creative Commons License 2003.12.12 0 0 9
Jó kis emlékeket ébresztett bennem a matrac szó.

Először is az történt, hogy nagy belmagasságú lakásunkban építettünk végre egy régóta tervezett galériát, hogy ott fent legyen a hálószoba. No, meg is épült, vas kereszttartókkal, fa léces padlózattal, új, dupla ablakkal, fent egy plusz minifürdőszobával, szóval ráment ingünk-gatyánk, de nagyon örültünk a galériának.
Első időben nem is volt pénzünk ágyra, így (kölcsönkapott) kétszemélyes felfújható gumimatracon aludtunk (is:). Ez az időszak tartott úgy fél évig, ám a gumimatrac kipurcant, nagyon megviselte a fokozott igénybevétel. A "hurkái" között lévő varrások kezdtek elereszteni, a vége az lett, hogy egy "légtér" lett az egész matrac - ez nagyon nem jó, hiszen minden mozgásra ide-oda vándorolt a levegő, és az ember gyakorlatilag már a padlódeszkán aludt.
No, vettünk fél év után egy svéd stílusú faágyat.
Ebbe kellett keresni matracokat.
Hoppá, IKEA! Ott voltak kitéve és mellettük volt a szöveg (valami ilyesmi) Nyugodtan próbáld ki a kétféle matracot egy kis lefekvéssel, van egy lágyabb tömésű és van egy keményebb.
Igen ám, de hiába fexel rá 5 percre (egy áruházban azért jönnek-mennek, elég ciki ott heverészni hosszabb ideig) az nem ad elégséges tapasztalást. Kérdem az eladónőt, mit lehet tenni. Mondja: Semmi gond, el lehet vinni a matracokat haza, kipróbálásra 1-2 napra, de csak akkor cserélik ki, ha a matracot védő műanyag fólia sértetlen marad.
Oké, elvittünk haza egy lágyabbat és egy keményebbet. Azt terveztük, egyik éjszaka egyik leosztás, másik éjszaka csere, aztán mindketten szavazunk, kinek melyik a megfelelőbb.
Nagy reménnyel idult a próba, de nem volt teljes a siker, mert AZ A KURVA MŰANYAGFÓLIA MINDEN MOCCANÁSRA ZIZEGETT!
Úgyhogy egyáltalán nem volt kényelmes az alvás, reggelig csak zizegtünk.
Végülis persze azért tudtunk választani és jól bevált a matrac - főleg védőfólia nélkül.
Még egy rövid megjegyzés:
Egyszer Amszterdamban olyan szállodai szobát kaptunk, amelyben - minő luxus - szabályozható fűtésű vízágy volt !
A városnézés után nagy reményeket fűztünk az ágyhoz, de nem szászázalékos a dolog, mert:
-hancúrozáshoz kiváló
-egész éjszakai alváshoz POCSÉK, mert a minden moccanásra hullámzani kezd, és mivel a saját mocorgásom ritmusa nyilván nem azonos a társaméval, ezért sok az akaratlan "ébresztés". Pihenésre szvsz teljesen alkalmatlan a vízágy.
Jó matracozást mindenkinek, üdv.: DASZ

Sz. Balázs Creative Commons License 2003.12.11 0 0 8
(Különben nem tudom én sem.)
Előzmény: Sz. Balázs (7)
Sz. Balázs Creative Commons License 2003.12.11 0 0 7
Oh, a női bájos naivitás! Mindig kalapemelésre késztet.
Előzmény: zebrina (4)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.11 0 0 6
Nagyon szuper!
Ne sajnáld rá a pénzt!
:o)
Törőlt_nick Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5
Padlóra még nem goldoltál? Olyat azért biztos nem tudsz lökni, mint egy hárommázsás Kressner-mackó teli húszforintossal.
Előzmény: ambrosius (-)
zebrina Creative Commons License 2003.12.11 0 0 4
És mi az a biomatrac? A természet lágy öle netán?
Előzmény: ambrosius (-)
ambrosius Creative Commons License 2003.12.11 0 0 3
Na, nem hiszem, hogy ennyire ne érdekeljen senkit a matrac-téma!
Előzmény: ambrosius (2)
ambrosius Creative Commons License 2003.12.10 0 0 2
Mi az az epeda? A rugós matrac másik neve?

Előzmény: Törölt nick (0)
TTAMAS Creative Commons License 2003.12.10 0 0 1
Egyszer a későbbi feleségem ágyában szeretkeztünk és leszakadt alattunk. Az nem 0 volt.
Előzmény: ambrosius (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.10 0 0 0
széles, epedás matrac a megoldás. Nincs az a nyikorgó ágykeret, ami ezalatt meg bír szólalni.
Előzmény: ambrosius (-)
ambrosius Creative Commons License 2003.12.10 0 0 topiknyitó
Azon filóztam, hogy vajon milyen matrac ideális a szeretkezéshez? Lehet-e normálisan szeretkezni pl. biomatracon? Nem megy-e idő előtt tönkre két ember együttes súlyától+a művelet közben fellépő erőhatásoktól? Vagy nem jobb-e pl. egy speciálisan deréktájon megerősített reugózású bonellrugós matrac? Nyikorog-e a rugó? Vagy inkább az ágy szokott nyikorogni? Már 3 ágyat tönkretettünk, először fotelágyon aludtunk, amely az intenzív használat miatt szétszakadt, aztán egy kanapéágyon, ami meg leszakadt. Most alá van támasztva, de őrülten nyikorog...

Kinek mi vált be?

Tudom, mosógépen, konyhaasztalon meg a kandalló előtt szőnyegen is lehet nagyokat szeretkezni, de most koncentráljunk az ágyra, mégiscsak az a jellemző helye a dolognak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!