Hát nem tudom ezt is a 90% amatőrül csinálja,rám naponta írtak ugyanazzal a szöveggel,annyi,hogy most nem felhívnak hanem Facen zaklattak,ugyanazzal a kamu sémával.
Mióta kiírtam ne írjon rám egy MLM-s sem,azóta hálistennek leszálltak rólam.
Most azt látom ismeretlenek akarnak zaklatni,az a jó hozzáállás ha valaki csak a terméket használja és max ajánlja de nem hív meg KV-zni mert régen nem látott.
Ezt egyik fórum tag mondta ez egy jobb hozzáállás amúgy,szerintem komfortépítés nélkül ne ajánlgasd a céget mert sikító frászt lehet ettől kapni,ismerősök meg elfordulhatnak tőled.
engedd meg, hogy gratuláljak ahhoz, hogy felismerted, hogy az MLM nagyszerű kitörési pont.
A hálózatépítés eszközei az utóbbi időben igencsak átalakultak, nehéz már offline direktértékesíteni. Egyre több cég ismeri fel, hogy online eszközöket ad a hálózatépítői kezébe. Ilyenekre gondolok LINK. Kaptál ilyet?
Konzultálj a felső vonallal. Egészen addig menj felfelé a felső vonalon, amíg nem találsz egy olyan embert, akit elfogadsz valódi tanácsadónak. Ha ő sem tud semmi használható dolgot mondani, akkor egyszerűen hagyd a fenébe, és keress kiszámíthatóbb megélhetési lehetőséget.
(A hálózatépítés sokaknak nem megy, mert az emberek zöme irtózik ettől. Hosszú lenne megvitatni, mi ennek az oka, de így van.)
Ha jól vélekszem ebben a könyben csak egy vékonyka is szelet foglalkozik az MLM-el...... a java a könyvnek inkább a gondolkodás mód elsajátításával foglalkozik és avval,hogy számtalan lehetőség van,akár az MLM-en kívül is arra,hogy passzív jövedelem forrásokat építs ki magadnak.
Azt gondolom,hogy a könyv elolvasásával nem leszel szegényebb,sőt.....
(élből nem kell mindent elutasítani csak azért,mert az MLM körök felkapták ezt a könyvet)
Minden cég köteles éves beszámolót készíteni amit a honlapján közzé is tesz nemzetközi szintem. Magyarországon pedig minden cégnek nyilvános az adóbevallása. Akkor meg miről beszélünk?