Keresés

Részletes keresés

rali Creative Commons License 2005.01.13 0 0 359
Tehát nem te vitted, hanem a kolléga....
Előzmény: Tahitian Noni (358)
Tahitian Noni Creative Commons License 2005.01.13 0 0 358
Elárulok valamit. Az elején bizony volt olyan kolléga aki elvitte boltokba is. Ott is megvették.
Előzmény: Albertinka (356)
rali Creative Commons License 2005.01.13 0 0 357
Szokásos MLM-vigéc duma a legkisebb, leghalkabb ellenvélemény esetén.
Előzmény: Tahitian Noni (355)
Albertinka Creative Commons License 2005.01.13 0 0 356
Azt hiszem, az döntené el, mennyire ürügy a termék és mennyire nem, ha a boltokban is kapható lenne. Amennyiben változatlan áron megvennék a hagyományos kereskedelmi forgalomban is, akkor nem ürügy. Ez viszont a dolog természeténél fogva sose fog kiderülni.
Tahitian Noni Creative Commons License 2005.01.12 0 0 355

1. Egyre több embernek ad megélhetési lehetőséget. Akik régen benne vannak és nagy hálózattal azoknak persze már több van, de aki most belép az ha ügyesen csinálja, sok időt fordít rá, meg is előzheti jövedelemben.

2. Nem ürügy a termék. Nagyon is fontos dolog. A jövedelem pedig részben az eladás ,és részben a hálózati pénzek összege. Régen én is azt hittem, hogy minden ezredik embernek sikerülhet. Most már tudom, hogy nem így van.

3. Nem függök egy csöppet sem a főnökeimtől!

4. Az MLM termékek általában drágák, de többnyire a minőség miatt.

Viszont nem igaz, hogy csak a forgalmazó vásárol. Nekem van pl. egy kuncsaftom aki 4 éve vásárol minden hónapban. Pedig ő nem keres vele. Mégis jónak tartja. Nem hiszem, hogy egy diplomás ember szart venne meg 4 éven keresztül, csak hogy nekem jó legyen. Azon kívül a saját és környezetem tapasztalati bebizonyítjhák, hog nem kamu, hanem kőkemény valóság.

Itt viszont a rosszindulat igencsak dúl. Az utánad írók egy kicsit ........ no ki sem mondom.

Előzmény: Törölt nick (354)
kheiron Creative Commons License 2005.01.10 0 0 353
Mint a 100% aloe vera, amiben azért van egy kis E... ez-az-amaz?

 

 

Az egyszerűen lehetetlen! Le van írva a tájékoztatóban, és még a tréningen is azt mondták....

Előzmény: Otto Normalverbraucher (352)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2005.01.10 0 0 352

 

a Noni leve magában undorító, büdös és borzasztó ízű. Csak az adalékát képező 11%-ban benne lévő egyéb gyümölcsök leve teszi ihatóvá és némely ember számára finommá.

 

El nem tudom képzelni, hogy ha egy bármilyen lé sz@r ízű (bocs), akkor jó ízű lesz 11% bármi más hozzákeverésétől. Még fordított arányban sem! Sőt: ha van egy finom ízű narancsleved, elég 1-2% sz@rízű valamit belekeverned, máris ihatatlan lesz.  Lehet, hogy megint valami kábítás van a dologban?  Mint a 100% aloe vera, amiben azért van egy kis E... ez-az-amaz?

Előzmény: Tahitian Noni (350)
kheiron Creative Commons License 2005.01.10 0 0 351

MLM-ben rossz terméket nel lehet forgalmazni, mert megbukik.

 

Nem, az MLM-ben teljesen átlagos termékeket szokás többszörös áron árusítani. :-)

 

Ld. mondjuk az Amway összes háztartási vegyipari holmija. Vagy az univerzális  csodaszerek, legyenek bár aloe vagy noni alapanyagból.

 

 

Ki az a marha aki egy vacakot megvesz mégesgyszer, vagy főleg sokszor?

 

A marha a rendszerben dolgozó termékforgalmazó, aki bevételnek könyveli el a "megtakarítást", melynek során két-háromszoros áron vásárol be saját magának.

Előzmény: Tahitian Noni (350)
Tahitian Noni Creative Commons License 2005.01.10 0 0 350

Ezek szerint jól gondoltam, hogy nem ismered. Csak hallomásból leszűrt taspasztalatok, elbeszélések alapján alkottál véleményt.

Valószínű nem vagy rászorúlva, hogy kipróbáld. Pedig nagyon sok embernek tud megélhetési formát biztosítani. Nem beszélve, hogy elkezdhető másodállásban és nem kell rögtön feladni a meglévőt, ha van. Nem kell külön szakképesítés hozzá. Igaz, hogy tanulni azt kell. Sőt kötelező. Ha nem fordítasz rá időt akkor nem fogsz keresni. Véleményem szerint a legigazságosabb rendszer. Nem a főnökömtől függ, hogy én mennyit keresek. Ráadásul működő rendszer, és jólműködső rendszer.

Nem úgy működik, ahogy abből a cikkből amire felhívtad a figyelmemet, ismerszik. Talán kicsit közelebb kellene a témához kerülnöd, hogy lásd a realitását, hogy a véleményed reális lehessen. Egy ilyen sokrétű ember kár, hogy csak megalapozatlan dolgok alapján mond véleményt.

A Noni Juice-ról. Maga a Noni leve magában undorító, büdös és borzasztó ízű. Csak az adalékát képező 11%-ban benne lévő egyéb gyümölcsök leve teszi ihatóvá és némely ember számára finommá.

A belépés általában nem nagy összeg. Éppen azért, hogy szinte mindenki el tudja kezdeni. Bukni szerintem nem lehet rajta. Mármint azokon nem lehet amiket én közelről ismerek. Akkor mi a baj vele?

MLM-ben rossz terméket nel lehet forgalmazni, mert megbukik. Ki az a marha aki egy vacakot megvesz mégesgyszer, vagy főleg sokszor? Tudod, mennyi lenne az ára a TNJ-nak ha nem MLM-ben forgalmaznák? Jóval több!

Tehát: olcsóbb termék, kitűnő termék,  könnyen elsajátítható munka- és pénzkereseti-lehetőség, amibe nem kell tőkét vinned. Nincs főnököd, csak sponzorod akit, ha te akarsz, akkor használhatsz. Az igazi MLM nem házalásról szól. Nem is agymosásról. Persze mindenkinek más az igazi, mint a szerelemben.

Előzmény: Törölt nick (346)
salesguy Creative Commons License 2005.01.02 0 0 349

mindegy, de akkor is ertekesítesi forma!!!

ha ugy vesszuk a probléma ott van, hogy baromi sok pénzel kell megvaltani a tagsagot vagyis a munkahelyet.

és a 90% bukja az osszeget...

mondjuk mi az LR Wellnes kezdtuk, hobbybol...17 ezer volt a belépő es 1 honap utan megvolt ez a pénz a margin-on.

 

Előzmény: Törölt nick (348)
salesguy Creative Commons License 2005.01.02 0 0 347

:)))

igazabol csak egy ertekesítesi forma a sok kozul:)

 

holnap jon a skoda reklám!

ha akarsz venni egy uj octaviat hozzal magadal meg 2 embert aki szinten vesz akkor te kapsz 35% arengedmenyt, de ha ok is hoznak 2-2 embert ok is megkapjak a 35%-ot....

 

nem rossz:)

csak talald meg azt a másik kettő emberkét!!

Előzmény: Törölt nick (345)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 344

AM(s)TEL üzenet, annó...

 

- Sziasztok, Dzsémsz és Ildikó, hallottalak múltkor benneteket, igazán fantasztikusak vagytok, köszönök nektek mindent, köszönöm a fantasztikus segítségeteket, mert ez az üzlet tényleg fantasztikus, a termékek is tényleg fantasztikusak és ti is fantasztikusak vagytok, te, Dzsémsz, te is fantasztikus vagy meg az Ildikó is fantasztikus, meg az Artistry tanfolyam is fantasztikus, meg a kozmetikumok is fantasztikusak, meg az Artistry-zárás kazetta is fantasztikus, szóval tényleg ez az egész nagyon fantasztikus, és mégegyszer köszönök nektek mindent,  nagyon hálás vagyok nektek, mert ti tényleg nagyon fantasztikusak vagytok, csocsi...

 

(- Az Ön lehetőségei. Egyes gomb...)

 

 

:-)))))

Tahitian Noni Creative Commons License 2004.12.30 0 0 343

Muszály végigolvasom? Nem lehet itt választ kapnom?

Bár az ajánlott topic címek részben elárulják, hogy mire gondolsz. Azt is elárulja, hogy nagy valószínüséggel általánosít MAXVAL. Találkozott egy olyannal ami nem tetszett és ezért elitéli az összeset. Az agymosást én sem szeretem. Azt az MLM céget aminél vagyok viszont, nagyon. Nincs agymosás. Úgy csinálod ahogy akarod. A termék viszont nagyon jó. Gondolt el. Egy termékkel indult MLM cég. Ha ez az egy terméke nem lenne jó, elérte volna, hogy ma már (8 éves korában) 72 országban van jelen és gazdasági vizsgálatok szerint hihetetlen a növekedése? Tehát, ha én a mi barackunkkal ezt megpróbálnám, talán az országhatárig eljutnék. Érdemes ezen elgondolkozni. Bóvlival nem lehet világkarriert befutni.

Előzmény: Törölt nick (340)
trollcsi Creative Commons License 2004.12.29 0 0 341
volt hasonló, kínában szilvapálesszel :]
Előzmény: Törölt nick (340)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.29 0 0 339
Olvasd el elejétől végig Az AMWAY-ről és a Network marketing c. topicokat, rá fox jönni...
Előzmény: Tahitian Noni (338)
Tahitian Noni Creative Commons License 2004.12.29 0 0 338

Megtudható, hogy miért utálja valaki ennyire, zsigerből az MLM-et?

Két elképzelésem van, szeretném tudni melyik az igaz.

hiroshi Creative Commons License 2004.12.27 0 0 337
Akkor TE miért MLM-ezel?
Előzmény: galvagin (336)
galvagin Creative Commons License 2004.12.23 0 0 336

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!