Én is jártam már olyan helyeken, ahol eszméletlen butaságokat bírtak leírni MS cuccokról, megfelelő hányingerkeltő fröcsögés kíséretében.
Aztán ugyanaz az okos Linux-guru nem bírta beállítani a MobiMouse fontjait, inkább elsírta a magát, hogy micsoda egy vacak, nem ismeri fel a betűket... Szánalmas...
Windows-Linux örök ellentét, legjobb kerülni egymás társaságát, a fórumokon gondosan szeparálni a két tábort és akkor mindenki jól fogja érezni magát...
Ha bér-cikkíró, akkor elég rosszul végzi a dolgát, mert a Win-t rossz színben feltüntető és a Linuxot dícsérő híreket is megírja.
Egyébként meg mindenki magából indul ki. Nyilván te is azért feltételezed, hogy megvehető az illető véleménye, mert tudod, hogy te a helyében felkínálkoznál a megfelelő embereknek.
Csak addig tart ameddig az olvasok elfogadjak. Egy ilyen kis site eseteben, mint a prog.hu pedig kivaltkepp. Ebben a temaban egyebkent is szazezernyi portal van; mondjuk a belpolitikai ujsagiras, ahol nincs nemzetkozi alternativa, kicsit talan kellemetlenebb.
Sting nekem is feltunt; amator, amator. Szerintem kar ezen izgulni.
Szerinted komoly kart okoz?
Az index meg szerintem bulvarlap, es ugy erdemes kezelni. Nem azt jelenti hogy olvashatatlan, csak mint hirforras nem tul komoly.
drBJ
nekem már szúrja a szemem hogy állandóan
a Linuxot ócsároló és a Win-t vakon
istenítő cikkek jelennek meg, főleg
az amatőr bér-cikkíró Sting irásaiban.
bár ez még nem lenne baj, ha az Index
nem hozná a hír-ek között ezeket az elfogult
és telljesen szakszerűtlen cikkeket.
vajon mennyit kapnak érte?
(KEDVES Sting ! csak azért mert te nem értesz
valamihez, nem azt jelenti hogy az szar!)