Keresés

Részletes keresés

Ludatónátusz Creative Commons License 2003.11.29 0 0 36
A Medgyessy-kormány egy ilyen rosszul dolgozó cégnek adta oda a 70 milliáérdos dél-balatoni autópályaépítési munkákat?

Hát ezt így hogy?

Előzmény: bormester (-)
Röné Creative Commons License 2003.11.29 0 0 34
A júliusi kopasz fák után kutyasz@rral bizonygatjuk, hogy a zorbánybányák?

Ez már kicseszett szánalmas... :-DDDD

hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2003.11.29 0 0 33
A Vegyépszertől eljutott a topic a cigányságig.
Jó kis topic ez. :(
Béke poraira.
Jó reggelt, jó szurkolást!
carlos z. Creative Commons License 2003.11.29 0 0 32
Na és?
Szégyen nem szégyen, ott helyben tényleg besz@rtunk, amikor végre átadták...

cz.

sz Creative Commons License 2003.11.29 0 0 31
nekem már csak a névtelenséget kérő nyugdíjas útépítő mérnök hiányzik :DDD
Turulmadár Creative Commons License 2003.11.29 0 0 30
A napokban jelent meg a Figyelő, HVG wagy a Népszabadság walamelyikében, hogy pl. a kelet-magyarországi cigányság esetében az egy főre jutó átlagos hawi munkajöwedelem 4e Ft körül wan...
Előzmény: Törölt nick (20)
MrJones Creative Commons License 2003.11.29 0 0 29
Nno egy ilyen statisztikának sokan utánanéznének...

Csakhogy ha vannak egyáltalán ilyen listák, azok úgy el vannak dugva, hogy a CIA sem őrzi úgy a titkait.

Ennek meg még az okára rákérdezni is lehetetlen.
Még a végén valami konkrét bizonyíték kerülne a rasszisták kezébe.

(Egy kérdés: ha ilyen statisztikák készültek valaha is (naná. miért pont erről ne), akkor ha a cigányokra nézve semleges, vagy pozitív dolog derülne ki belőlük, akkor ugye nem haboznának nyilvánosságra hozni?)

Így viszont bizonyíték nincs, aki meg bármit is szól, arra rá lehet húzni, hogy alaptalan, meg fujabelemjönkirasszizmus, ugye...

acontrecourant Creative Commons License 2003.11.29 0 0 28
Szóval miért tettek pirites vasércet az M3-ba? És kik?
MGperY Creative Commons License 2003.11.29 0 0 27
(ne viccelj, "előitélet" meg ilyen bonyolult szavak.
rasszista a csávó, aki topikrombolással foglalkozik, hátha kialakul egy "cigányozni jó-szaktopik", és nem lesz már téma az autópálya minősége)
Előzmény: Törölt nick (13)
acontrecourant Creative Commons License 2003.11.29 0 0 26
Azt pl. nem hiszem, hogy a kubikos cigányoknak luxusautói lennének. De ők a szerencsések, mert legalább van munkájuk. A nyugati határnál élő romák "lomizni" (lomtalanításra) járnak külföldre, én ebben semmi kivetnivalót nem látok, sőt. Nyilván többet keresnek, mintha itthoni kukások lennének. Az sem háborít fel, ha egy cigányon sok arany van. Történelmi okai vannak annak, ha a romák szeretik mutatni, hogy "gazdagok". Én biztosan nem venném magamra.
Tudom, hogy vannak, akiket az is irritál, ha egy cigány szegény ("lusta"), meg az is, ha gazdag ("tolvaj"). Én meg úgy vagyok velük, mint a nem cigány szegényekkel és gazdagokkal. :-) Bizonyíték nélkül senkit nem neveznék bűnözőnek.

Mondom, hogy minden narancsügynöknek baj van a látásával.

Előzmény: AgentOrange (21)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 25
""roma földmunkások"....woah...az olyasmi mint a fehér elefánt, állítólag étezik, de én soha nem láttam."

Innen indultunk.

Túlzásokba esel, általánosítasz, de gondolom azért vannak jó tulajdonságaid is.

Előzmény: AgentOrange (23)
AgentOrange Creative Commons License 2003.11.29 0 0 24
az is lehet, hogy kiázott teásfilter, amin átmentek párszor:-))
Előzmény: Törölt nick (22)
AgentOrange Creative Commons License 2003.11.29 0 0 23
amint mutatsz egy ezt megcáfoló statisztikát...

mutatok olyan városrészt, ahová érdemes lenne kimenned, mondjuk hétfő délelőtt, amikor az emberek legjava általában dolgozik, vagy iskolába jár..aztán kérdezzed meg őket, hogy éppen miért nem ott vannak....nem az lesz a válasz, hogy délutános műszakba járnak.

de jó, akkor legyen, igazad van, dolgos szorgalmas népség ez, minden teljesen rendbenis van így, ahogyan van.pont.

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 22
"Több szakértői csoport is vizsgálja a rejtélyes foltokat, egyelőre nem tudni, pontosan mi okozhatja a problémát"

Ja. A szakértők nem tudják mitől lett folt.
No de "elképzelhető" hogy...

Pozitívum hogy az origo közeliként mutatta a kávéfoltot az aszfalton.
Tanultak az elöző esetből, ahol a tavaszi M-7-es autópálya szörnyű repedéseket mutató Népszabadság fotón,az út menti fákon nem voltak levelek...:)))))

Nahát:)

AgentOrange Creative Commons License 2003.11.29 0 0 21
akkor pattanj fel a helyedről, és add át nekik, öreg, tudod ki tartozik kinek?
Kinek az adóforintjaidól tankolják kétnaponta tele az ötszázas mercit?Mert hogy 300kg-os testtömeggel (+arany), nem árokásással kereste meg a rávalót, az biztos.

Itt a kommunális szolgáltató Szlovákiából vett fel kukásokat, mert senki nem jelentkezett a melóra azért a rongyos 100ezer forint nettóért, pedig van munkaerő bőven, képzettség sem kell, csakhát ugye...dolgozni...azt kellett volna, itt tartunk.

Előzmény: acontrecourant (18)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 20
"vannak közöttük dolgosak is, de ez az elenyésző kisebbség, nem kell szépíteni."

Mondanál erre a "statisztikai" adatra vmi forrást? Úgy utána néznék...

Előzmény: AgentOrange (15)
acontrecourant Creative Commons License 2003.11.29 0 0 19
Mi van???
Előzmény: AgentOrange (17)
acontrecourant Creative Commons License 2003.11.29 0 0 18
Szerintem még a munkanélküli cigányoknak is tartozunk valahol: ugyanis mi dolgozunk azokon a munkahelyeken, ahol ők is dolgozhatnának, ha más kulturális és szociális körülmények közé születnek.
AgentOrange Creative Commons License 2003.11.29 0 0 17
Keller elvti mérlege hogyan is áll az ügyben?
Előzmény: acontrecourant (16)
acontrecourant Creative Commons License 2003.11.29 0 0 16
finom utalásokkal vezessük rá a proletárt az örökérvényű igazságra, hogy minden rossznak, romlónak, gonosznak okozója az ORBÁNBÁNYÁK, ebből egyenesen már rá is lehet vezetni a szellemi karonülőit, hogy "hát persze, ez is a FIDESZ miatt van

Nem minden rossznak az okozói az "ORBÁNBÁNYÁK", de azért elég gennyes - szerintem a leggennyesebb - korrupciós ügy. Jogi következmények nélkül, hiszen a bányavállalatot a székházeladásból származó Fidesz-pénzből "vették": csak az a Fidesz tehetett volna feljelentést, amelyiknek az elnöke Orbán Viktor. Genny, na.
(Hozzá képest a "Tocsik-ügy" - ahol nem is került privát kezekbe pénz, csak pártközeli cégekbe, de onnan is visszautalták - homokozó.)

Előzmény: AgentOrange (6)
AgentOrange Creative Commons License 2003.11.29 0 0 15
költözz közéjük, akkor majd belőled is fognak élni, mennyire nemes cél.

vannak közöttük dolgosak is, de ez az elenyésző kisebbség, nem kell szépíteni.

AgentOrange Creative Commons License 2003.11.29 0 0 14
én a nyugat-dunántúlon élek...itt ausztriai lomtalanításból, szinesfém"gyüjtésből", és általános hasvakargatásból tengetik sanyarú sorsukal:-)
Előzmény: acontrecourant (12)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 13
Olvtársunk áldozatul esett annak az előítéletnek, hogy a romák nem dolgoznak, kizárólag családi pótlékból élnek, lopnak stb.
Előzmény: acontrecourant (12)
acontrecourant Creative Commons License 2003.11.29 0 0 12
Színvak vagy, mint minden narancsügynök. Ha végigmégy pl. Budapesten - de más településeken is - észre fogod venni, hogy a kubikosok (földmunkások) kb. 80%-a cigány.
A jászladányi romák pl. szinte mindannyian kubikolásból élnek, még a zenészek is, akik kimentek a divatból.
Előzmény: AgentOrange (10)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 11
Nézz körül a fővárosi építkezéseken. Sok roma dolgozik építőmunkásként.
Előzmény: AgentOrange (10)
AgentOrange Creative Commons License 2003.11.29 0 0 10
"roma földmunkások"....woah...az olyasmi mint a fehér elefánt, állítólag étezik, de én soha nem láttam.-))))
Előzmény: acontrecourant (8)
AgentOrange Creative Commons License 2003.11.29 0 0 9
"Természetesen ez nem igaz, a kő anyaga egyáltalán nem mellékes"

na, azt hittem érzed a cinizmust a mondatomban:-))
Persze, hogy nem mindegy.

Előzmény: acontrecourant (8)
acontrecourant Creative Commons License 2003.11.29 0 0 8
Természetesen ez nem igaz, a kő anyaga egyáltalán nem mellékes. A kép alapján - de laikusként - azt gondolom, hogy vastartalmú - pl. pirites - kő került az M3-as anyagába.

(Orbán Győző itt szvsz nem játszik. Játszik viszont egy másik Győző: Gáspár Győző, Győzike apja, aki alvállalkozóként nagyot kaszált az M3-on. Tudtommal szállítóként és roma földmunkások toborzásával is működött.)

Előzmény: AgentOrange (7)
AgentOrange Creative Commons License 2003.11.29 0 0 7
természetesen az útépítéshez használt kőnek sem kell megfelelnie semmiféle szabvényelőírásnak, jó oda minden, homokkő, kavics, dunakavics, mészkő, amit csak akarunk bazzeg...

"Elképzelhető azonban, hogy nem megfelelő követ használtak az útépítéshez."

én meg azt mondom: "elképelhető azonban, hogy egy on-line hírújság ismét alaptalanul rágalmaz, előre eltervelt céllal,és természetesen a realitásalapot szem elől tévesztve"

Előzmény: AgentOrange (6)
AgentOrange Creative Commons License 2003.11.29 0 0 6
"BIZTOSAN" nem szabványban rögzített keverékkel dolgoztak..
"BIZTOSAN" nem voltak az útfektetés előtt szigorú élettartamtesztek az adott burkolatra

az viszont biztos, hogy ez a kép egy rozsdafoltot ábrázol, mállást nem.

0rig0:-(((

"Több szakértői csoport is vizsgálja a rejtélyes foltokat, egyelőre nem tudni, pontosan mi okozhatja a problémát. Elképzelhető azonban, hogy nem megfelelő követ használtak az útépítéshez."

szarban a kormány minden fronton, hát ki kellett találni valamit, lényeg, hogy fogalmunk sincs egy adott probléma létezéséről, okáról mégúgysem, de azért finom utalásokkal vezessük rá a proletárt az örökérvényű igazságra, hogy minden rossznak, romlónak, gonosznak okozója az ORBÁNBÁNYÁK, ebből egyenesen már rá is lehet vezetni a szellemi karonülőit, hogy "hát persze, ez is a FIDESZ miatt van"

tényleg szarban lehetnek Megyóék, ha már a rágalmazás is csak ennyire gyenére sikerül:-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!