A napokban jelent meg a Figyelő, HVG wagy a Népszabadság walamelyikében, hogy pl. a kelet-magyarországi cigányság esetében az egy főre jutó átlagos hawi munkajöwedelem 4e Ft körül wan...
Nno egy ilyen statisztikának sokan utánanéznének...
Csakhogy ha vannak egyáltalán ilyen listák, azok úgy el vannak dugva, hogy a CIA sem őrzi úgy a titkait.
Ennek meg még az okára rákérdezni is lehetetlen.
Még a végén valami konkrét bizonyíték kerülne a rasszisták kezébe.
(Egy kérdés: ha ilyen statisztikák készültek valaha is (naná. miért pont erről ne), akkor ha a cigányokra nézve semleges, vagy pozitív dolog derülne ki belőlük, akkor ugye nem haboznának nyilvánosságra hozni?)
Így viszont bizonyíték nincs, aki meg bármit is szól, arra rá lehet húzni, hogy alaptalan, meg fujabelemjönkirasszizmus, ugye...
(ne viccelj, "előitélet" meg ilyen bonyolult szavak.
rasszista a csávó, aki topikrombolással foglalkozik, hátha kialakul egy "cigányozni jó-szaktopik", és nem lesz már téma az autópálya minősége)
Azt pl. nem hiszem, hogy a kubikos cigányoknak luxusautói lennének. De ők a szerencsések, mert legalább van munkájuk. A nyugati határnál élő romák "lomizni" (lomtalanításra) járnak külföldre, én ebben semmi kivetnivalót nem látok, sőt. Nyilván többet keresnek, mintha itthoni kukások lennének. Az sem háborít fel, ha egy cigányon sok arany van. Történelmi okai vannak annak, ha a romák szeretik mutatni, hogy "gazdagok". Én biztosan nem venném magamra.
Tudom, hogy vannak, akiket az is irritál, ha egy cigány szegény ("lusta"), meg az is, ha gazdag ("tolvaj"). Én meg úgy vagyok velük, mint a nem cigány szegényekkel és gazdagokkal. :-) Bizonyíték nélkül senkit nem neveznék bűnözőnek.
Mondom, hogy minden narancsügynöknek baj van a látásával.
mutatok olyan városrészt, ahová érdemes lenne kimenned, mondjuk hétfő délelőtt, amikor az emberek legjava általában dolgozik, vagy iskolába jár..aztán kérdezzed meg őket, hogy éppen miért nem ott vannak....nem az lesz a válasz, hogy délutános műszakba járnak.
de jó, akkor legyen, igazad van, dolgos szorgalmas népség ez, minden teljesen rendbenis van így, ahogyan van.pont.
"Több szakértői csoport is vizsgálja a rejtélyes foltokat, egyelőre nem tudni, pontosan mi okozhatja a problémát"
Ja. A szakértők nem tudják mitől lett folt.
No de "elképzelhető" hogy...
Pozitívum hogy az origo közeliként mutatta a kávéfoltot az aszfalton.
Tanultak az elöző esetből, ahol a tavaszi M-7-es autópálya szörnyű repedéseket mutató Népszabadság fotón,az út menti fákon nem voltak levelek...:)))))
akkor pattanj fel a helyedről, és add át nekik, öreg, tudod ki tartozik kinek?
Kinek az adóforintjaidól tankolják kétnaponta tele az ötszázas mercit?Mert hogy 300kg-os testtömeggel (+arany), nem árokásással kereste meg a rávalót, az biztos.
Itt a kommunális szolgáltató Szlovákiából vett fel kukásokat, mert senki nem jelentkezett a melóra azért a rongyos 100ezer forint nettóért, pedig van munkaerő bőven, képzettség sem kell, csakhát ugye...dolgozni...azt kellett volna, itt tartunk.
Szerintem még a munkanélküli cigányoknak is tartozunk valahol: ugyanis mi dolgozunk azokon a munkahelyeken, ahol ők is dolgozhatnának, ha más kulturális és szociális körülmények közé születnek.
finom utalásokkal vezessük rá a proletárt az örökérvényű igazságra, hogy minden rossznak, romlónak, gonosznak okozója az ORBÁNBÁNYÁK, ebből egyenesen már rá is lehet vezetni a szellemi karonülőit, hogy "hát persze, ez is a FIDESZ miatt van
Nem minden rossznak az okozói az "ORBÁNBÁNYÁK", de azért elég gennyes - szerintem a leggennyesebb - korrupciós ügy. Jogi következmények nélkül, hiszen a bányavállalatot a székházeladásból származó Fidesz-pénzből "vették": csak az a Fidesz tehetett volna feljelentést, amelyiknek az elnöke Orbán Viktor. Genny, na.
(Hozzá képest a "Tocsik-ügy" - ahol nem is került privát kezekbe pénz, csak pártközeli cégekbe, de onnan is visszautalták - homokozó.)
Színvak vagy, mint minden narancsügynök. Ha végigmégy pl. Budapesten - de más településeken is - észre fogod venni, hogy a kubikosok (földmunkások) kb. 80%-a cigány.
A jászladányi romák pl. szinte mindannyian kubikolásból élnek, még a zenészek is, akik kimentek a divatból.
Természetesen ez nem igaz, a kő anyaga egyáltalán nem mellékes. A kép alapján - de laikusként - azt gondolom, hogy vastartalmú - pl. pirites - kő került az M3-as anyagába.
(Orbán Győző itt szvsz nem játszik. Játszik viszont egy másik Győző: Gáspár Győző, Győzike apja, aki alvállalkozóként nagyot kaszált az M3-on. Tudtommal szállítóként és roma földmunkások toborzásával is működött.)
természetesen az útépítéshez használt kőnek sem kell megfelelnie semmiféle szabvényelőírásnak, jó oda minden, homokkő, kavics, dunakavics, mészkő, amit csak akarunk bazzeg...
"Elképzelhető azonban, hogy nem megfelelő követ használtak az útépítéshez."
én meg azt mondom: "elképelhető azonban, hogy egy on-line hírújság ismét alaptalanul rágalmaz, előre eltervelt céllal,és természetesen a realitásalapot szem elől tévesztve"
"BIZTOSAN" nem szabványban rögzített keverékkel dolgoztak..
"BIZTOSAN" nem voltak az útfektetés előtt szigorú élettartamtesztek az adott burkolatra
az viszont biztos, hogy ez a kép egy rozsdafoltot ábrázol, mállást nem.
0rig0:-(((
"Több szakértői csoport is vizsgálja a rejtélyes foltokat, egyelőre nem tudni, pontosan mi okozhatja a problémát. Elképzelhető azonban, hogy nem megfelelő követ használtak az útépítéshez."
szarban a kormány minden fronton, hát ki kellett találni valamit, lényeg, hogy fogalmunk sincs egy adott probléma létezéséről, okáról mégúgysem, de azért finom utalásokkal vezessük rá a proletárt az örökérvényű igazságra, hogy minden rossznak, romlónak, gonosznak okozója az ORBÁNBÁNYÁK, ebből egyenesen már rá is lehet vezetni a szellemi karonülőit, hogy "hát persze, ez is a FIDESZ miatt van"
tényleg szarban lehetnek Megyóék, ha már a rágalmazás is csak ennyire gyenére sikerül:-))