Gazsit előállítják a bíróságon. A bíró kérdi Gazsitól: - Vádlott! Magát aztán végképp nem értem. Kimenti a folyóból a fuldokló barátját, majd hagyja, hogy fölakassza magát az első fára. Miért? - Hja, kérem - mondja Gazsi - azt hittem kiakasztja magát száradni.
Nyuszika és Medve pitbull csatát rendeznek. Medvének egy jól kifejlett, izmos, fekete, nagy pitbullja van. Nyuszikának egy zöld, soványabb, alacsonyabb példánya. No, fogják és összeeresztik a két pitbullt. Nyuszika pitbullja két harapással széttépi, fasírtot csinál a Medvééből. Medve nézi a pitbullja véres maradványait és megkérdezi Nyuszikát: - Te, Nyuszika, mennyibe kerül egy ilyen pitbull? - 5000$. - Hmmm...... - 3000 a krokodil, 2000 a plasztikai sebészet.
Az egérke és a veréb elhatározza, hogy megerőszakolja az elefántot. A haditerv a következő: az egérke szemből odamegy az elefánthoz, és eltereli a figyelmét valamivel, addig meg a veréb hátul munkához lát. Igy is történik. Az egérke elkezd össze-vissza ugrándozni az elefánt előtt, a veréb meg hátulról odarepül, hogy nekilásson a dolognak. Ám hirtelen az elefánt egy borzasztó nagyot szellent, és a verébről leszáll az összes tolla. Hátramegy az egérke a zajra, és nézi a verebet: - Veled meg mi történt? A veréb sértődötten: - Miért, te nem szoktál előtte levetkőzni?
Gyanúsította husáng felemelése által elkövetett hivatalos személy elleni erőszak kísérletének vétségét követte el, tekintetbe véve, hogy a szolgálati sapka kétséget kizáróan a hivatalos személy fején helyezkedett el, ami a felemelés következtében a földre esett. Ezek után a helyzet gumibot alkalmazásával megnyugtatóan rendezésre került.
A baleset idején a szabálysértő sofőr mellett a gépkocsiban egy idegen nő is tartózkodott. A helyszínen megjelent a balesetet okozó férfi felesége, aki tudomásul vette, hogy a férfit könnyű sérüléssel szállították kórházba, majd azt mondta, ha hazajön. otthon súlyos sérülései is lesznek.
Észrevettem, hogy az előállított a hímvesszejével szennyezi a környezetét. Felszólításomra felém fordult, testrészét lóbálta. Felszólítottam a cselekmény befejezésére, mire nyomatékosan felkínálta nemi szervét étkezési célokra, amit kérek súlyosbító körülményként figyelembe venni.
Verekedéshez küldtek ki, ahol a számbeli fölényben levő gyanúsítottak elküldtek melegebb éghajlatra. Én elmentem, majd az erősítéssel visszaérkeztem a helyszínre.