Keresés

Részletes keresés

Cego Creative Commons License 2003.12.03 0 0 3
Nem tudom. Sztem Szarvas most először volt a helyén - őszinte volt, voltak reakciói és kérdései. Láthatóan jól érezte magát (talán mert ő a producer...) Az alapötlettel nem volt gondom, a megvalósítássáal inkább - feleannyi téma kék, 2x annyi idővel, mélyebben, alaposabban. Meg se szoktam az öreg konyakgyárost, és már egy tök más helyen pecázták ki a vízből. A magyar helyszín meg nagyon-nagyon gáz volt, olyat többet ne; drága helyeken egzotikus dolgokat izélgessen László, és akkor érdekel.
deszka Creative Commons License 2003.11.25 0 0 2
Nekem tetszett a m?sor, Szarvas Laci nagyon ari volt, jó pasi szerintem.
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 1
Szerintem a műsorban 2 dolog elbaszott:

- a műsor alapötlete (bicskanyitogató-frusztráló témák)
- a műsorvezető. Laci annyira tehetségtelen és jellegtelen (hogy akár Frei Tamás is lehetne:), hogy egy Közérdekű közlemény spotban sem bíznék rá szerepet.

Mindenestre nézni fogom a következőt, mostanában jó szórakozást biztosítanak a tv-műsorok, tegnap a MissUniverseHungary, a Katalin bírónő, a Dolce Vita, alig tudtam elaludni, annyira fájt a hasam a nevetéstől.

(a nap képe számomra a továbbjutó szép hölgyeké, akik a kezükben nejlonszatyrokat markolászva állnak FásiÁdi körül körbe-karikába) :D

Előzmény: zsimzsum (-)
Timna Creative Commons License 2003.11.25 0 0 0
jaj ennek láttam ez előzetesét de szerencsére már aludtam mikor indult. Az előzetes alapján az volt a sommás véleményem hogy k*rvára nem értem miről akar szólni ez a műsor. Valszeg egy 0-ról.
Előzmény: zsimzsum (-)
zsimzsum Creative Commons License 2003.11.25 0 0 topiknyitó
Mivan???!? Mondtam magamban, 20 másodperc elteltével, miután bekapcsolódtam a TV2 rettenet műsorába: a Dolce Vita című a férfimagazinba.
Remélem megérjük a következőt és nem akadnak ki a - szerintem - 0 nézettségen, hogy TW Árpád is odatűzhesse őket a tollára :)
Szóval onnantól láttam, hogy Szarvas Laci beleiszik egy pohár pálinkába, ami kb 70 fokos. Nem tudjátok elképzelni mi volt a kostolás eredménye: júúúúj de erőőős - Csodálkozott Laci. Ezután ország világ előtt bebizonyította, hogy nem csak a műsorvezetéshez nem ért, de a kádár mesterséget sem fogja egy perc alatt magtanulni. Csak úgy a mozi kedvéért és akció gyanánt megpróbált összerakni egy hordót - baszott szánalmas volt, és képzeljétek el nem sikerült: Jaaaj de ügyeeetlen vagyok! - mondta Laci.

Miért csinál valaki hülyét magából? A férfi magazin kedvéért?

Ezután jött az az aznyag amit már 4x láttunk a Fókuszban és 2 szer az Aktívban. Veterán autó. Piros Mercedes roadster (bevágódik egy laza mosolyra Kereszty a TV2 vezér, de csak rövid időre, olyan kötelező seggnyalás gyanánt). Tehát kevés ilyen klassz dolog van - sugallja a férfi magazin - mint egy ilyen autóban ülni és odatalálni valahova térkép alapján. Nesze baszki kompjúterkorszak.
Persze amikor Laci kiszált a "piros csodából" hozzá tette, hogy ja de béna voltam jól lemaradt szegény Mercis csávó atöbbiektől, de majd most hogy már nem én navigálom biztos könnyen behozza Őket.
Simán lehülyézte magát. Másodszor.

Na most jön a csúcs! A DÁN VIZIMENTŐK. Érzitek ahogy egyre gyorsabbban ver a szivetek? Nyirkosodik a tenyér, pupilla tágul, rángás indul... A dán vizimentőhajót látjuk ami szép piros. Suhan a vizen, de az dacol a hullámokkal.
Vazzeeeg
Aztán Laci akcióba lendül éééééééésss felvesz egy mentőruhát. Igen belebújik. És ezt mi megnézhetjük, ahogya a hivatalos TV2 sármőr felhúz egy ruhát " ja de nehéz" mármint a ruhát felvenni - iszonyú szánalmas. Ehhez a Dán vizimentők asszisztálnak egy különleges arckifejezéssel:
meg vannak győződve arról, hogy a kiváncsi kamera áldozatai, mert magától nem lehet valaki ennnnyire hülye, vagy ha igen akkor bizony minket rászednek! Szóval az értetlen arcok tevékenykednek, sertepertélnek a mi Lackónk körül tényleg olyan elánnal mint a magyar focisták a lettek ellen.
Laci fölveszi a rucit, beugrik a vízbe. Szerintetek Dániában hideg a tenger? Talált: Igen.
Vazzeg
Az életmód magazin Lacija szól, ahogy kezd fázni. Majd egy nagy hálóval kihalásszák - "mint egy halat" (hahaha), amit mi is jól megnézhetünk 2szer, Aztán Laci megint sörözik a fiúkkal, ugyanott ugyanúgy, és - figyelem poén következik - megköszöni hogy megmentették... Hahaha...
De szar. Éppenhogy a nevetést nem keverték alá. Aztán szó van arról, hogy a dánok a vikingek, egy kis Madonna aláfestőzene azt irány skócia.

Golf skóciában.

Megint egy olyan arc, aki levegőnek nézi a mi Lacinkat. Látványosan szarik rá. Egész egyszerüen viszanéz magának 7 órára és a válla fölött elnézve figyeli a mi dedós riporterünket ahogy lohol mellette.... Ez már annyira látványos, hogy megüti a "baszott ciki" kategóriát.
Az igazi férfinak azért kell itt golfozni mert, van itt egy híd amire rá kell állni különben szart sem ér az élete, de az tuti, hogy a mennyeknek országából kimarad.

Szóval ennyi. és nem azért mert nem emlékszem a műsorra, henem mert ez volt ami megmaradtatott.

Csak azt nem értem, ha már férfi magazin akkor hol voltak a csajok meg a szex. Vagy itt a célközönség a 60+ ? Ja. Akkor meg a Viagráról és a prosztatagyuladásról miért nem volt szó?

Irtóztató közhelyek, baromi rossz szöveg, amit ráadásul Laci úgy olvas föl, mint egy kisiskolás a logopédiaórán. Néha a kis virgonc porondmester olyanokat hajlit a hülyeségeibe, hogy a magazin átmegy ovimaténéba.
Szóval Dolce Vita, de csak a stábnak és Lacinak.
Kínszenvedés volt az első. A következő meg biztos jobb lesz mert akkor már röhögünk rajta.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!