Keresés

Részletes keresés

predi Creative Commons License 2004.04.30 0 0 98
Kedves Télapó,
Kérlek rendelj el látogatási tilalmat a rágalmazó Belax Fórumtárs számára.
Előzmény: Belax (96)
predi Creative Commons License 2004.04.30 0 0 97
Látom, Te nem csak így gondolod, hanem így is éled meg. Örülök, hogy ilyen is van. Mert a többség sajnos nem pozitív élményeken keresztül éli meg a kultúrák egymásmellett élését.
Bocs ha túl agresszív voltam, de általában azok szoktak az etnikai kérdésekben ilyen "liberálisan" prédikálni, akiktől az egész mérhetetlenül távol van, szinte semmi tapasztaluk nincs róla, csak elképzelnek egy ideális világot. Örömmel látom, hogy Te üdítő kivétel vagy.
Előzmény: kavkaz (95)
Belax Creative Commons License 2004.04.30 0 0 96
Moderátor, Télapó, vagy Mittudomén!

Kérlek szépen, hogy hussantsd át ezt a topikot a Polfórumba, vagy rendelj el látogatási tilalmat a rasszista provokatőr predi Fórumtárs számára.

kavkaz Creative Commons License 2004.04.30 0 0 95
1. A magyar bevándorlási politika tudtommal lényegében nem változott. Hozzánk menekült legföljebb az EU felöl jöhet éjféltöl.

2. Semmi problémám nem lenne egy arab szomszéddal. Mint ahogy múlt szombaton, buli után egy roma csapattal ütöttük agyon a reggelt. Volt náluk gitár, erösítö (úgylátszik ez szériatartozék:)) és énekeltünk a havarjaimmal együtt. És az se zavarna, ha a szomszédságomban élnének. Ugyanis úgy érzem, cigány nélkül a magyar kevesebb lenne.

3. Ha meg a szomszédom terrorista lenne, ellene ugyanúgy tennék, mint azok ellen, akik mondjuk lincselni akarnának egy arabot, azért mert muszlim hitü.

4. És mindezt azért gondolom így, mert egy civilizált világban élek, amely világ brutális eröfölényben van a terrorizmussal szemben. A madridi merénylet például még egy szúnyogcsípésnél is kevesebb volt egy elefánt börén. Mikor még ki se tört a háború, már gyöztesek voltunk. De miután még tart a háború ha nem viselkedünk ennek megfelelöen vesztesek is lehetünk. Elveszthetjük az az apróságot, ami megkülönböztet minket az "ellenségeinktöl". A civilizáltságot. Mert a humanizmus nem struccpolitika, a humanizmus a gyöztesek luxusa.

ui. A civilizációt a barbárságtól egy hajszál választja el. Ez a humanizmus. Felöllem lehetünk barbárok is, de jobb ha tudod, hogy az olyanok mint te a barbárságnak mindig vesztesei. Mert egy barbár már végképp nem moralizál. Te pedig folyton ezt teszed valami fensöbbséged nevében.

Előzmény: predi (94)
predi Creative Commons License 2004.04.30 0 0 94
Van egy pillanat, amikor a vér elválik a víztől, és a sok intellektuálisnak tetszelgő duma kámforrá válik. Ez a pillanat pedig az, amikor élesben meg kell válaszolni azt a kérdést hogy "Akarod-e, hogy egy muszlim arab legyen a szomszédod?"
Biztos vagyok benne, hogy az itt jelenlevők többsége nem kockáztatná meg hogy roma szomszédokkal vegye körül magát. Egy még ennél is nagyobb kultúrális különbség kínkeservessé tenné az életet. Láttam ilyet. Egy panel ház összes lakója szenvedett egyetlen arab albérlőtől. Kivétel nélkül.

Szóval szépen cseng lebarnaingesezni azt, aki ki meri mondani, hogy nem akar ilyesmit. De ne más f@szával verük a csalánt. Vállaljátok be Ti hős dumások, hogy az ilyen szomszédságot! Ne csak úgy beengdejétek az országba őket, hogy jaj de jó, jaj de emberbarátok vagyunk! Szívjatok a Ti a saját struccpolitikátok miatt. Aztán majd rákényszerültök, hogy kihúzzátok a fejeteket a homokból

És nevetséges a terrorizmust így-úgy megmagyarázni, de közben nem tudomást venni róla. Van, és szerencsére vannak akik tesznek is ellene.
Azért egy terrorizmust támogató cégtől jövő 120 millió landolása a fogorvosunknál szerintem elég bizonyíték. Ezt kifelejtetted, amikor "egyetlen bizonyítéko" emlegettél. Pedig ez az igazi. Meg van arról a véleményem, aki e mellett még tagadni képes a nyilvánvalót.

Vajon miért nincs Európában már egyetlen olyan ország sem, aki az általatok skandált bevándorlási politikát folytatja? Volt, de már nincs! Nézzetek már szembe az álláspontotok tarthatatlanságával.

Túl nagy elvárás lenne, hogy az én és a téma fikázgatása helyett mélyebb gondolkozásra sarkalódjatok?

Muster Mark Creative Commons License 2004.04.29 0 0 93
Figyeled, ha hozzátesszük valamihez, hogy "mint olyan", az rögtön tudományos köntöst fog kapni?? :))) És milyen borzasztó primitívet, atyaég!! Az a hipotézisem, hogy szegény prédike azt várta, hogy majd jön a sok okos emberke aki tudományosan értekezik a terrorizmusról meg a muszlimok alsóbbrendűségéről. :) Hát... nem jött be neki

:0

Előzmény: Ilycsin (92)
Ilycsin Creative Commons License 2004.04.29 0 0 92
Tudományos köntös? Viccelsz? Attol, hogy a tudomany forumban lett megnyitva ez a sz@r meg egyaltalan nem tudomanyos, es is nyithatok A kollegiumi élet, mint olyan cimu topicot itt, de attol annak meg nem lesz tudomanyos köntöse.....
A "terrorista nemzetek listajahoz" vegyuk meg hozza a baszkokat, íreket, csecseneket.... Bezzeg mi kereszteny magyarok mennyivel kulturaltabb nemzet vagyunk... szó nelkul eltűrtük es tűrjük, hogy nemzetunk jelentős resze orszagunk hatarain kivul sinylődik, készakarva behódolunk az aktualis nagyhatalomnak, es odaadassal majmoljuk a nyugatot mind "kulturalis", mind mindenfele tekintetben.....
Ezzazzzz! Vazze! Dögöljenek csak halomra a szemét arabok..... Gratula!
Előzmény: Muster Mark (87)
BZoltan Creative Commons License 2004.04.29 0 0 91
Erre tippelek én is...

z

Előzmény: Muster Mark (88)
kavkaz Creative Commons License 2004.04.29 0 0 90
...alapos elöitéletek...
Előzmény: kavkaz (89)
kavkaz Creative Commons License 2004.04.29 0 0 89
Feltéve, hogy ott a munkatársakat pofára az utcáról toborozzák és alapkövetelmény a helyzetfelismerési képtelenség, alapos elöitélek és kispolgári moralizmus:)))
Előzmény: Ilycsin (86)
Muster Mark Creative Commons License 2004.04.29 0 0 88
Középiskolás gyereknek nézem, aki nem dolgozik sehol, és gőze nincs az élet valós működéséről, csak az otthon kapott rasszista agymosást próbálja itt továbbadni.
Előzmény: Törölt nick (85)
Muster Mark Creative Commons License 2004.04.29 0 0 87
Ennek köze nincs semmiféle társadalomszervezési kérdésekhez. Te sem, és más sem rukkolt elő semmi hasonlóval. Csak a fasisztoid, rasszista arab- és muszlimellenes prekoncepcióid kívánod kiélni úgy, hogy tudományos köntöst adsz neki.

Egyébként ilyen szintű eszeveszett vallásgyűlölet csakis a polfórum egységsugarú cionistáira jellemző, ezért úgy gondolom, hogy semmiképpen sem járok messze az igazságtól, ha téged is annak tekintelek.

A palesztin fogorvosról meg mostanra már nagyjából mindenki biztosan tudja, hogy ártatlan. Egyedül egy darab előzetesben ülő szír autótolvaj vallomása szól mellette. Ez pedig harmatgyenge, ha más nincs, ki kell, hogy engedjék. Egyébként - mintegy tiltakozásul a jusztismord - a továbbiakban nála tervezem csináltatni a fogaimat.

Viszont - természetesen - kapóra jött, hogy nyalogassa egy kicsit a kormányunk Kacav, meg úgy általában az izraeliek talpát.

A titkosszolgálati szóvivőtől nem idéztél semmit, csak azt fejtegetted, hogy szerinted kiket figyelnek meg. Mert te azt mondtad, hogy a muszlimokat igen. Erre mondtam én azt, hogy egyszerűen nem vagy abban a helyzetben, hogy erről bármit nyilatkozhass se pro, se kontra.

Utána? Szerintem nem kellene csesztetni a muszlimokat, nem kellene egy ízig-vérig hódító, területszerző háborúban részt venni, az amerikai olajmultik meg a magadfajta izraeli cionisták érdekeiért, és akkor nem kellene tartanunk ettől sem.

Egyébként meg jobb ha tudod, hogy a terrorszervezetek céljai többnyire nagyon is racionálisak és tisztességesek. A palesztinokat egyszerűen elüldözték az otthonukból, az irakiaktól meg elrabolják az olajukat, a jövőjüket. A probléma az eszközeikkel van! Továbbá a jelenlegi amerikai hadsereg elleni iraki támadások, jobb ha tudod, hogy nem terrorizmusnak, hanem partizánháborúnak számítanak a nemzetközi jog szerint.

Előzmény: predi (83)
Ilycsin Creative Commons License 2004.04.29 0 0 86
Szerintem az elhárításnál.....
Előzmény: Törölt nick (85)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.29 0 0 85
Egészségügyben dolgozol, vagy közigazgatásban:)?
Előzmény: predi (84)
predi Creative Commons License 2004.04.29 0 0 84
Szóhasználat kérdése.
Amikor a gyerekeimet kölykeimnek hívtam, akkor is meglepődött valaki, hogy állatok-e?
Az ügyfeleket meg ápoltaknak hívom.
Jobb ha beletörődtök.

A lényegi érvek ellen ez úgysem jó semmire! Gyenge hadviselési mód. Többre, többre! :-)

Előzmény: kavkaz (82)
predi Creative Commons License 2004.04.29 0 0 83
Összekeversz valakikkel. Azokkal akiket zsidóknak hívsz. Gondolom ezért cionistázol le, és ezért nevezed az arabokat konkrétan az ellenségeimnek. Nevezz inkább egyszerűen tisztán és elfogulatlanul gondolkozónak. :-)

Szeretném, ha nem aláznál egy társadalomszervezési kérdést a magad brutális módján vacak napi politizálássá.

Örülök, hogy bizton tudod, hogy nem akart robbantatni. Szeretem a sziklaszilárd embereket, akiket a tények hidegen hagynak. Nem is szabad hogy a legkisebb kétely is felmerüljön benned arab elvbarátaiddal kapcsolatban.

Számomra szavahihetőbb a titkoszolgálati szóvivő nyilatkozata, mint a kis hitetlenkedő ellendrukkerek itteni szavazása. "hőzöngjünk, hogy boztosan nem úgy van"

Ja, és legyen szerencséd és ne járj arra, amikor az első iszlám háborús bomba felrobban Budapesten.
Kiváncsi vagyok mit mondasz majd utána? Biztos nem azt fogod mondani, hogy "bevallom, szűklátokörű voltam, és ezeket a fanatikusokat tényleg meg kellett volna figyelni, és nem kellett volna többet beengedni hazánkba." Azzal fogod magad igazolni, hogy a cionista liberálbolsikra tolod a felelősséget. Ugye? Ez magától érthetődő.

Próbáljunk meg tanulni abból, ami a szemünk előtt zajlik minden MINDEN iszlám frontországban. És kerüljük el, hogy úgy szenvedjünk mint ők! Még elkerülhető!

Előzmény: Muster Mark (78)
kavkaz Creative Commons License 2004.04.29 0 0 82
Egyed, az majdhogynem darabárú, hogy nézhet ki az ilyen nyersanyag feldolgozása?

Van valami mélyen nyomorúságos predi szemléletében...

Előzmény: BZoltan (81)
BZoltan Creative Commons License 2004.04.29 0 0 81
"azt a néhány muzulmán egyedet, aki itt él"

egyednek állatokat szokás nevezni...

z

Előzmény: predi (73)
Muster Mark Creative Commons License 2004.04.28 0 0 80
Nyugi. Ha nagyon bedurvulna a helyzet, akkor átdobatjuk a topicot a polfórumba, predivel együtt.
Előzmény: Ilycsin (77)
Muster Mark Creative Commons License 2004.04.28 0 0 79
Szerintem nem állsz abban a helyzetben, hogy a titkosszolgálat nevében bármit nyilatkozhass.

Egyébként ha már "homlokát földhöz kocogtató muzulmánok"-at emlegetsz, feltételezem, egy esetleges "dülöngélő zsidó" szintagmától sem kiáltasz rögtön antiszemitizmust, ugye.

Az ilyen dumáidtól, hogy fülstölgő gödör, meg véres húscafatok, nekem Torgyán patakvérezése jut eszembe, mert éppen olyan alacsony színvonalú olcsó sóder mindkettő.

Egyébként rossz szokásotok az ellenségeitek alulbecslése. Csak ne becsüld alá az arabokat, kis butuska, mert könnyen meglepetések érhetnek.

Előzmény: predi (76)
Muster Mark Creative Commons License 2004.04.28 0 0 78
Ne becsüld alá őket. Én például ismerek valakit, aki valamikor tőlük kért kölcsön.

A fogorvos meg nem akart robbantani. A mi kis "kedves" kormányunk akarta Kacav talpát nyalogatni a letartóztatásával.

Továbbá az itteniek létszámát se becsüld alá. Szerintem nincs annyi embere a titkosszolgálatnak, hogy megfigyelje őket.

A politikai dumáiddal meg menj a polfórumba terjeszteni az igét, az van tele magadfajta egységsugarú militáns cionistákkal.

Előzmény: predi (72)
Ilycsin Creative Commons License 2004.04.28 0 0 77
Te nem vagy normalis!!! Nekem vannak arab barataim, semmi gond velük! Veled ellentetben.....
Előzmény: predi (76)
predi Creative Commons License 2004.04.28 0 0 76
Nehéz eldönteni egy a homlokát a földhöz kocogtató muzulmánról, hogy mennyire fanatikus. Szerintem az lehet a nemzetbiztonságiak álláspontja, hogy a vallásuk miatt ezek az emberek mind olyanok, hogy bármikor megkörnyékezheti őket egy terrorista csoport. És a szent hitük miatt a koránból vett néhány harcra buzdító idézettel tényleg a siker reményében lehet őket megkörnyékezni. Nem tudom, hogy 10-ből kilenc állna kötélnek, vagy csak egy, de a nemzetbiztonsági kockázat biztos, hogy nagyságrendekkel nagyobb, mint egy nem muzulmán esetében. Nehéz ezt tagadni, mert működött ez a fajta titkosszolgálati megközelítés. Ha nem működött volna, már valahol egy füstölgő gödör körül véres húscafatok hevernének.
Előzmény: Törölt nick (75)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.27 0 0 74
Attól, hogy valaki muzulmán, még nem jelent önmagában nemzetbiztonsági kockázatot. Nemzetbiztonsági kockázatot a terroristagyanús muzulmánok, meg a (muzulmán) alvó kémek jelentenek.
Előzmény: predi (73)
predi Creative Commons License 2004.04.27 0 0 73
Jelenleg M.o.-on ez úgy működik, hogy azt a néhány muzulmán egyedet, aki itt él, megfigyeli a titkosszolgálat. (TV-ből vett infó, nem én szivárogtatom ki.) Teszik ezt azért, mert kiemelt nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.
És igazuk is lett, mert sikerült megállítani a robbantani vágyó fogorvost.

Hogy majdan "agyon nyomnak" minket? Ettől egylőre nem félek.

Előzmény: Muster Mark (71)
predi Creative Commons License 2004.04.27 0 0 72
Jelenleg M.o.-on ez úgy működik, hogy azt a néhány muzulmán egyedet, aki itt él, megfigyeli a titkosszolgálat. Teszik ezt azért, mert kiemelt nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.
És igazuk lett, mert sikerült megállítani a robbantani vágyó fogorvost.

Hogy majdan "agyon nyomnak" minket? Ettől egylőre nem félek.

Előzmény: Muster Mark (71)
Muster Mark Creative Commons License 2004.04.27 0 0 71
Késő. Már késő!

Már _most_ elegen vannak ahhoz, hogy asszimilálhatatlan, saját törvényekkel, szokásokkal rendelkező közösségeket hozzanak létre a fejlett európai nagyvárosokban. Ezek a közösségek már léteznek is! Mindenhol van muszlim negyed, arab maffia.

Ezért is késő már!

Meg azért is, mert nekik 6 gyerekük van, a fehér európainak meg kettő. Csak nőnek, nőnek, növögetnek szépen és nem eszik meg a ballib dumát.

Nagyon sokáig fog tartani, amíg elég kollaboránst lehet találni közöttük ahhoz, hogy átvehessék a belső intellektuális hatalmat. Addig ezerszer is ripityára nyomnak minket.

Késő! És tudod mit: meg is érdemeljük.

Előzmény: predi (70)
predi Creative Commons License 2004.04.26 0 0 70
Hibás logigával próbálod igazolni a látszólag humanista nézeteid. Ugyanis az asszimilációs politika, amit javasolsz, az több nemzedéknyi távlatban tud működni. (És csak kis létszámú bevándorló esetén.)

Márpedig az iszlám terrorizmus éppen néhány nemzedéknyi távlatban fog pusztítani. Éppen addig, amig a muzulmán vallás még ki nem nő arról a középkori embertelen szintről, ahonnan a keresztény vallás már egy-két évszázada kinőtt.

Éppen ezt a néhány nemzedéknyi időt kell átvészelnünk az iszlám hívők tömeges beözönlése nélkül. És erre minden esélyünk megvan, ha csak el nem követjük ugyanazokat a hibákat, amiket több nyugateurópai ország annakidején elkövetett, és mára már rég megbánt. És már rég megváltoztatták a korábbi elhibázott bevándorlási politikájukat.

Előzmény: kavkaz (69)
kavkaz Creative Commons License 2004.04.23 0 0 69
Az eltérô kultúrális közegbôl érkezett bevándorlók kérdése egy más téma. Nincs összefüggésben a terrorizmussal. Elhibázott integrációs/asszimilációs politikák, politikai-korrektséggel súlytott oktatáspolitikák a felelôsek a nyugat-európai muzulmán "gettókért". Nem a terrorizmus kapcsán ugyan, de amúgy nem értek egyet azzal a politikával, hogy bevándorlással oldjuk meg a társadalom elöregedését, vagy a munkerôhiányt. De ez nem tartozik ide.

Amúgy az a véleményem, hogy ha a muszlim/zsidó/vietnami/stb... bevándorló megfelelô közegbe kerül (megfelelô integráló/asszimilációs politika), akkor nem jelent problémát az eltérô vallása/származása.

Üdv!

Előzmény: predi (67)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.23 0 0 68
Egyetértünk megint, s nem először.
Előzmény: kavkaz (62)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!