Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
> Helyes! Akkor vérszívók miért nem terjesztik? :))
Élő sejt kell a fertőzéshez.
A vérszívók emésztőnedvei rögtön elpusztítják, és elkezdik lebontani a sejteket, tehát még ha vissza is öklendezi, akkor sem fertőz.
A drogos tűk is csak addig veszélyesek, amíg be nem szárad a vér.
(A szúnyog TALÁN nem, mert az egyszer szív, aztán petét rak belőle, hacsak el nem hessegetik vérszívás közben, és nem próbálkozik újra. De a bögöly, az pl. naponta kajál...)
PONT azért terjed közös fecskendővel, mert a fecskendőben/fecskendőn mindíg marad egy kevés vér!
És a fertőzőtt fehérvérsejtekkel jut át a másik ember szervezetébe. Maga a vírus nem fertőz, hanem a fertőzőtt vér, nyál, sperma, stb.
A kórokozótól függően sok nagyságrendi eltérések vannak.
Nem vagyok infektológus :) de pl. a HIV-ből elég néhány fertőzött élő sejt a fertőzéshez (maga a vírus ugyanis nem tud fertőzni, lévén szabad levegőn másodpercek alatt elpusztul..)
Szerintem:
1.) nem patogen törzs (nem rendelkezik "megbetegítő" tulajdonsággal), mint pl. a védőoltásban adott kórokozók:
2.) most is lehet rendelni pl. heroint, LSD-t, csak előzőleg minisztériumi engedély kell hozzá.
Úgyhogy azért nem egyszerű, persze, ha az ember ért hozzá, van sok pénze, akkor minden megoldható..
Ha kimész Romániába egy lepratelepre (amelyekről a "Pokoli Történetek"-ben írtak), biztosan megengedi az egyik leprás, hogy mondjuk 1000 dollárért vért vegyél tőle, és ebből egy profi laborban már tenyészthetsz.
Szia!
Bár én nem vagyok enyire szakember a témában viszont sajna több helyen is olvastam,hogy ha már megvannak a megfelelő baktériumok akkor azt bizony akár otthon is lehet tovább tenyészteni.
Mit értesz kissebb labor alatt?
Szia!
Bár én nemvagyok ennyire szakember a témában viszont sajna több helyen is olvastam,hogy ha már megvannak a megfelelő baktériumok akkor azt bizony akkár otthon is lehet tovább tenyészteni.
Mit értesz kisseb labor alatt?
Bi0kémiával foglalkozom, a vírusok/baktériumok nagyon kicsi (ámde nem 0 méretű), gyakran szabályos (akár 0 alakú) lények, biológiai fegyverként azok jöhetnek számításba, amelyen nem 0-ra patogének.
Szerintem házilag 0 valószínűséggel lehet ilyeneket előállítani, hacsak nem csinálsz komplett labort a házad 00-val jelölt szobácskájából.. ja, és nem 0 szaktudás is kell hozzá..
Mindent a biofegyverekről!
Van e okunk félni egy esetleges biológiai támadástól?
És ha igen, akkor milyentől?
Valóban elő lehetne állítani házilagosan is az ehez szükséges baktériumokat?