de azert 1 kerdesem lenne. ugyebar ha visszamondod, akkor meg kell fizetned a szolgaltato eddigi koltsegeit. +hatarozott/hatarozatlan kozti kulonbseget. kerdes, hogy ez elmult 2 evre is vonatkozik-e, vagy csak a hosszabbitastol kezdve. mert ha csak utobbitol, akkor szerintem 0 koltsege volt szolgaltatonak, +nincs semmilyen korlatozott/korlatlan kozti kulonbseg.
Jah, hat persze azert van, hogy ha nem figyelsz, akkor jol lehuzzanak meg egy hatarozott idoszakra. En azt csinaltam, hogy amikor leszerzodtem veluk, es atolvastam a szerzodest egybol beirtam a jovoevi naptaramba 1 honappal a fordulo elottre, hogy ne felejtsem el irasban kozolni, hogy nem jarulok hozza a hosszabbitashoz.
Ez jol is jott (november vege), mert ok sem akartak atvenni olcsobb es gyorsabb savszelbe, kerdesemre sem tudtak errol 1 szot sem kinyogni, ugyhogy atmentem mas szolgaltatohoz, halistennek konnyeden.
De mi értelme a két éves (vagy akárhány éves) hűségnek, ha az automatikusan meghosszabbodik?
Ehhhhhhhhh. Én kértem tőlül ajánlatot a hűség lejárta előtt. Még csak nem is válaszoltak. Szvsz kötelességük lett volna legalább erről a tényről tájékoztatniuk (a megújulásról), de így sem lennének jogosultak. a 26 hónappal korábbi díjakat számlázni továbbra is, ez már az én részemről súlyos szerződés szegésnek minősül, így több díjat tőlem nem kapnak, mert gondolom az általam küldött felmondásra SEM fognak reagálni.
Hát én megpróbáltam, ugyanezt mondták nekem is. Valamint hogy minden más szolgáltatónál is így van. De azt a jogi kérdések topikban sem tudták nekem elmagyarázni, h akkor minek a hűségnyilatkozatos hókuszpókusz. Ha egyszer így sem lehet felbontani a szerződést.
Senki nem szüntetett még meg inter.net-es ADSL-t???
Ezért kérdem:
Benne van a szerződésben, hogy ha 30 nappal a lejárta előtt nem mondod fel, akkor meghosszabodik a szerződés egy évvel (inter.net). De SZVSZ nem a hűség hosszabodik meg, hanem a szolgáltatás, tehát ÉN úgy gondolom(tam), hogy lemondhatom.
A jogászom szerint nem így van, sz*rul állok. Ha így van az inter.net szerződése nagyon szemét.
Egy kis segítség kellene. Jelenleg az Axeleronál van ADSL előfizetésem, de mind műszakilag, mind ügyfélszolgálatilag elégedetlen vagyok vele.
Váltani szeretnék, s azon gondolkodok, hogy az Elendert/Inter.net-et válasszam, mert dialupnál elég jó tapasztalatok vannak vele minden szempontból, de nem tudom, hogy az ADSL szolgáltatása milyen lehet.
Akinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata, kérjük ossza meg velem!