"A 2002 és 2010 közötti államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottság létrehozását kezdeményezi Szijjártó Péter. Az albizottság a javaslat szerint 9 tagú lenne és 2011. április 30-ig kellene jelentést készítenie."
Elég ott kezdeni, hogy megnézik, hogy a 2010-es költségvetés az elmúlt évek legnagyobb deficitű és legpazarlóbb költségvetése, rossz a struktúrája, túl "jóléti" fenntarthatatlan, mint megyó 100 naposa...
és ehhez még csak a múltban sem kell kutiszolni, elég, ha megnézik ki is felel ért....
Az MTV-székház ostroma óta számos, főleg kormánypárti pártszékházat gyújtottak fel ismeretlenek. Tegnap éjjel a pesterzsébeti Fidesz-irodát próbálták. Szerencsére sikertelenül. A Fidesz szerint Hiller István a felelős.
...
A XX. kerületi Fidesz megdöbbentőnek tartja az újabb erőszakos cselekményt, amelyért szerintük Hiller István a felelős, akinek a parlamenti körzetében (29vk) nem ez az első erőszakos cselekedet.
Ennyi barmot ott...mostan nézzük a statisztikát. Az önkormin mennyi helyen is nyert a fidesz? Hogy ne mondjam tarolt? Hogy is áll ezeken a helyeken a bűnözési statisztika? Még kiderülhet a fidesz télleg a bűnözők pártja....
Nem dohányzik. Abbúl sporolta a vagyonkáját. A papa pedig jól menő vasuti sinpályát épitő cég hm hm vezetöje. Jelentős megrendeléseket kapnak a MÁV-tól. A KFT telephelye Györben van. Talán nem is véletlen, hogy állami megrendelést kap a cég...
Egy rendkívüli ember rendkívüli sajtótájékoztatója. Rendkívül röhejes.
Pont Székelyudvarhelyen, Szász Jenő földjén.
A titkos nyomda egyébként a Tamási Áron Líceum hátsó traktusaiban van, a temető felől kell bemenni. Magyarországra a Küküllőn úsztatja le az üzletember Gyurcsány, mert úgy a legolcsóbb.
Ez a Szijjártó gyerek méltó utódja Kövérnek, bár utóbbi legalább ésszel csinálja.
Azt hiszem Ti nem ertitek. Egy 100 millas ingatlan a mai vilagban vezeto emberek eseteben nem nagy tetel. Eddig semmifele bizonyitekot nem lattam, hallottam arrol, hogy Juhasz barmi fele sumakolas utjan jutott az ingatlanahoz. (Termeszetesen ha ilyesmire van bizonyitek, akkor persze mas a helyzet.) A magam reszerol nem teljesen ertem, hogy miert kell feltetlenul lenyulasra gondolni akkor, amikor egy vezeto allasu hivatalnok, komoly havi bevetellel es megfelelo csaladi hatterrel maga mogott vesz egy nagy erteku ingatlant.
Egyebirant meg ugy gondolom, hogy total gusztustalan az ami megy most a kepviselok vagyoni helyzetevel kapcsolatban. Egyreszt semmi ertelme a vagyonnyilatkozatnak, mert aki akarja az ugyis eldugja a vagyonat. Ugyanakkor megy a gusztustalan turkalas azok kozott akik teljesen azonos helyzetben vannak es feltehetoen azonos modon gyarapodtak. Remelem komolyan senki nem fogja Szijjarto vagyoni helyzetet piszkalni (bar megerdemelne, hogy kapjon egy kis lecket), mindaddig, amig tenyleges es konkret gyanu nem merul fel, hogy lenyulasokbol szarmazik a vagyona.
Mar tobb helyen es tobbszor leirtam, hogy a jelenlegi politikai elit vagyona, legyen Medgyessy, Juhasz, Kuncze, Orban, Stumpf, Kover stb. csaladjarol szo, azonos modon kepzodott es valoszinuleg - szinten partsemlegesen - nem egyszer atlepve az etikai hatarokat. Azert tartom gusztustalannak, hogy Szijjarto veri a nyalat, mert ugyanilyen alapon mondjuk el lehetne kezdeni azt firtatgatni, hogy Stumpfnak vajon mibol telik havi 1 millas lakasberletre, Pokorni vajon hogyan jutott a 90 millas villajahoz es meg folytathatnam.
Sajnos ez egy igen beteg gondolkozasu orszag, amiben meg mindig melyen ulnek a kadari nosztalgiak igy aztan a gazdagsag eredendo bunnek szamit. Hozzatennem meg, hogy mikozben egy csomo fazont kemenyen be lehet futeni azzal, hogy mondjuk Juhasz vett maganak (mint mondja csaladi segitseggel) egy 90 millas villat, akozben az emberek kozonyosen mennek el a szazmilliokat besepro vallakozok ugyei mellett, pedig azok kozott gyakran koztorvenyes esetek is vannak.
Te tényleg nem érted a különbséget vagy csak jó csúsztatni?
1./ Nem az a baj, hogy Juhász 100 millióért (telek?) vesz házat, hanem az, ha nem tudja igazolni miből veszi. Főleg mivel éppen miniszter...Juhász nem igazolta, amit ugyani mondott az nem felel meg a valóságnak.
2./ Szijjártót megérdezte vki? Ugye nem. Eleget tett a vagyonnyilatkozat tételi kötelezettségének. Ha vmi nem tetszik, akkor kérdezzétek meg tőle. Ha megadja a választ - amiben biztos vagyok - akkor pedig ne mosogassátok ezzel az öröggyel a Juhászt.
A legszebb az egeszben persze az, hogy most ez a gyerek veri a nyalat Juhasz ingatlanvasarlasa miatt. Ha osszerakjuk amije van, akkor kiderul, hogy kolyok letere tobb van neki mint a 40 koruli Juhasznak. Hozzatennem, az egyalalan nem baj, hogy Szijjartonak vagyona van. De attol meg az o stilusaban esetleg elkezhetnenk egy kampanyt mi szerint mar 2 napja nem tudjuk mibol tellett minderre Szijjartonak!
Utánna néztem a mai ingatlan, és autó áraknak.
Amit nápolyi felsorolt, az szerény számítások szerint is 70 millió forint.
Gratulálog Szijjártó úrnak, nem hiába járatja a száját.
aktualisan a wiski aaraat kerte de az igazsagtol nem jarsz messze...
azt meg mar nem mertem odairni hogy rip....
lehet hogy meg fogok jelenni a hirtvben mint az eletveszelyes fenyegeto? es az a genya akinek semmi nem szent? meg az alkotmanyban garantalt hulyesegi jog sem szent?