elbízta magát, mert nem sokkal ezelőtt "megdícsérték", nem bírta ki, hogy ne villantson egyet :
Author spanxs ® Date/Time 29 Jul 2008 3:27:51pm Subject Re: Hi I'm new in forum Hey ptiszai. For your obviously poor English, your use of punctuation is spot on.
She’nan,igans!
Your name reminds me of some great Aussie slang, “pissed as”. You’d fit right in ...
Szólj a társaidnak! Nem fogok okot adni senkinek hogy kitiltson a Moderátor. Nem szokásom mocskolni nikket,nem vágok vissza, annál okosabb vagyok, biza. Hülyézzél nyugodtan.:-)
A Trécs 2.0-ba már a provokációdra várnak, hogy a moderátor kitiltson. Aljas , sunyi játék megy a fórumon.Igazi balliberális törzsnikk szemétség. Lehet hogy te és haverjaid hülyének hisztek, de nem vagyok balek...vazze.. Patkányozó tegnapi nikknek nem irtál még?
No itt a fő bolsi, megjött. Megmagyarázza a 71%-os hiány okát....ebben biztos vagyok.(:-))) Emlékszem 2002 júniusában a maszoposok lopósnak nevezték a fideszt, mert május végén 65% volt a hiány.... Te is köztük voltál kuncikám.
Újra hazudtál piiiistagyerek. Bizonyíts vagy takarodj a MC-ba.
"b.) Bármely regisztrált felhasználó valós személyes adatait (például: név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. "IRL adatokat") tartalmazó hozzászólások. "