Én nem szaladok sehova Palkó, ő szaladgál a modikhoz jelentgetni, miközben engem vádol ezzel. Elegem van a komcsizásából és a többi szemétségéből. Ennyi.
Pista! Én nem szólok rád, majd rádszól a moderátor. Nekem ne dumálj, hogy mi volt a másik topicban, mert ha meglátod az Elbait beindul nálad a nyálelválasztás. Rendben van, hogy a barátaidat mivel untatod: de minket kivülállókat hagyjál már lógva a monomániáddal. Intelligens ember félre tudja tenni az ellenszenvét: ha ezzel több ember szórakozását teszi tönkre. Válassz ki egy topicot, és ott csépeld. Ird le ötvenszer egy nap, hogy téged lenácizott. Mi már sajnos kívülről fújjuk. Ennyi volt mára, szaladhadsz a mamához panaszra: Pista! (:-()Téma lezárva!
Te szereptévesztésben vagy Palkó. Te max. a macskádra szólhatsz rá, fogod?
Nézd meg a másik topicot, arról beszéltem ami a topic témája, az első hozzámszólásában komcsizott és vörös bárózott le. Neki szabad?
0.
nagymester!!
maga aztán a dolgok legmélyére tappintott, csak kár, hogy előtte nem tájékozódott a dolgok állásáról, ígyhát aztán önbutasága már megint jól beégette magát, dehát ezen már szinte senki se lepődik meg.
Pista! Van hozzá közöm, mert minden topicot szétszarozol ezzel az ovis baromságoddal. Ha nem jön be neked az Elbai: ne szólj hozzá. Vagy válassz ki egy topicot is ott csináld ezt a monomániádat. Vagy írj neki imélt. Hány éves vagy? Vagy kisegitő iskolás? Hányan szóljanak még neked: hogy elég????????
Peched van Palkó. Oszt ha nem érdekel, ne olvasd. Közöd meg ennyi hozzá: 0.
Az első hozzászólásom után kezdett el komcsizni. Ostobán. Ahogy szokott. Ez az ő topicja. Egy senkié.
Miért is untattok minket halálba: minden egyes topicban ezzel a gyerekes vitával? Ki a tököt érdekel, hogy cincoginak mi a nyomora? Intézze már el máshol és máshogy. Nem terrorizálhattok végig egy egész fórumot. Válasszatok ki egy topicot erre a baromságra, de a többit hagyjátok már lógva. Hány éves ez a cincogi? Ovodás? Nem lehet egy topicot nyugodtan elolvasni?????????????
szia
"Elbai barátunk egész normális hangnemben nyomul,"
hmmm
"„Ebben van valami!
Nagy pofára esés lesz a komcsiknak...hahahahahah...”
„A komcsiknak a pokol!!!
Megyó d-209-es szt tiszt harconi fog a 666 ellen...hihihihihi..”
„A kormányod adókat emel, neked ez nem is tünik fel,pl. ÁFA.
A kormányod központosit mindent, pl. Gyurcsi haverod az olimpiai pénzeket maga osztja szét, vagy az adókedvezmények megszüntetése, majd szociális alapon a haveroknak osztogatunk, vagy ha lojálisak leszünk a kormánnyal, és pártjaival.
Támadjuk a független jogi intézményeket, mert ugye nincs a hatalmunkba, ezt is a Te KOMCSI kormányod csinálja.
Befolyásolja a kormányod a köztévét, Megyó behivatta magához a tévé vezetőjét, mond ilyen volt Orbánnál?”
„Értem én...egy szélsőbalos régi vörös elvtárs mondja,...akkor igaz is lehet.(:-))”
„A szólásszabadság azt jelenti, hogy a balliberális tábor pofázhat, fröcsöghet a jobboldal meg kussoljon, mert annyi lesz neki”
„Takarodj, elég volt belöled.”
„Gondolom a Te szinvonalad meg a söjtöri lakmározás, a vidék lenézése, mert ezzel a busszal ez van...ugye? Gondolom a Te szinvonalad meg a söjtöri lakmározás, a vidék lenézése, mert ezzel a busszal ez van...ugye?”
„Folytatódik a ballibcsik támadása.
A szakmájára is alkalmatlan Veér András jóvoltából.
Ez a barom próbálja szidni a biróságot pl. németeknél.”
nem kellett megerőltetnem magam, hogy ezekre a csodákra rábukkanjak. az össze a mélyentisztelt neobolsevik Pelbai száájábúl , tollábúl született.
P-s- Itt nem oldalakről van szó, hiába D-209esezel, a másik táborban is vannak normális emberek (nickek?), akikkel lehet beszélgetni, vitatkozni. Ez a komcsizó, brigadérosozó, hazudozó, alaptalanul vádaskodó, netharcot 150 fikanickken hírdető, mártírkodó, gyáva senki nem tartozik közéjük. Még akkor se, ha betartja a SZABÁLYOKAT. Én is tudnék 10 fikát csinálni és azokon csesztetni őt, de minek.
Még valami, aztán részemről befejeztem. Akkor hol volt a harcos kiállásod, amikor alaptalanul megvádolt ez a nick, hogy parasztozok, nácizok? Meg amikor azt mondta(-ák), hogy titokban jelentgetek fel embereket, emailben a moderátoroknál és én vagyok besugó, spicli? (Életemben egy emailt küldtem, kb. két éve, amikor először letiltottak és senki nem válaszolt, hogy miért.)
A moderációról pedig marad a véleményem, amíg megtehetei valaki, hogy 12 fikanickkel visszajön, addig mi értelme van? Megvenni nem tudom, nem is akarom, de a segítségüket se veszem igénybe.
Mi a problémád? Én betartom a szabáléyokat, emellett nem jelentgetek fel senkit és magánban se küldök anyázós emaileket. Ez meg ennyit érdemel, alaptalanul gyanúsítgatott, rágalmazott és amikor megkértem egy bocsra, akkor ehelyett vígan komcsizott és bolsizott tovább. Lehet, hogy neketek örömet okoz(na), hogy egy darabig nem látj(n)átok a nickjeinket, de erre ott a sztereotip válasz: majd csinálunk fikanickkeket.Te most egy ilyet védsz. Egészségedre.
"Nem is az a célunk vele, te nyaf-nyaf mellébeszélő, elég ha nem látjuk egy ideig pimasz, fölényes kis nickjeiteket. " na itt az újabb feljelentgető spicli... aki érvek és vita helyett az erőszakszervekhez menekül. szerintem ez a gyávaság.
"És figyúz! Marhára idegesítő, ha a komcsi, spicli MSZP hívei lespiclizik a szabálykövetőket, a demokratákat, hogy még nekik áll följebb, s hogy szinte elvárnák, hogy szótlanul tűrje a más véleményű a megalázást. " "addig TARTSD BE A SZABÁLYT!"
rend, tisztaság, fegyelem!! a jó elvtárs nem mond ellent. a jó elvtárs nem törekszik a változásokra. a jó elvtárs betartja a szabályokat. a jó elvtárs mindenkit feljelent aki nem tartja be a szabályokat!! gyerekek. hagyjuk már ezt a bolsevik stílust. negyven évig szopott vele az ország, ne akarjátok már visszahozni.
hát nem volt elég a besúgásból, a spicliskedésből?? hát mikor ébred már föl ez a nemzet, és mikor veti ki magából azokat a nemzetidegen mételyeket, akiknek nincs jobb dolguk, minthogy FELJELENTGESSÉK embertársaikat?? Tiszaikám, sose hazudtolod meg magad, kommmunista-bolsevik voltál, az vagy most is és az is leszel. tudom fáj, hogy már nem nyalogathatod kádár elvtársad fotóját, hogy már nem huncutkodhatsz a tűz mellett az üttörőtáborban, kitalált történeteket mesélve az ellenforradalom alatt elkövetett hőstetteidről, amikor igazából a pincében bújkáltál. A te topikodról beszélsz.... ejnye, ródd meg magad, hisz a teáltalad idealizált bolsevik-kommunista rendszerben nincs magántulajdon. nem csoda, hogy az örsben is csak nótafaságig vitted.
Hihetetlen ócska, unalmas és gyáva ez a elmeápolt, stb. duma is. A könyökünkön jön ki.
És ti mik vagytok? A máskéntgondolkodókat elmegyógyintézetbe záró brezsnyevisták, vagy csak egyszerű pribékjeik?
Nem is az a célunk vele, te nyaf-nyaf mellébeszélő, elég ha nem látjuk egy ideig pimasz, fölényes kis nickjeiteket.
És figyúz! Marhára idegesítő, ha a komcsi, spicli MSZP hívei lespiclizik a szabálykövetőket, a demokratákat, hogy még nekik áll följebb, s hogy szinte elvárnák, hogy szótlanul tűrje a más véleményű a megalázást.
Ha nem tetszik neked az Index szabályzata, vedd meg, és változtasd meg [(c) D-209]
Én is híve lennék a moderáció megszűnésének, de amíg ez nincs így, addig TARTSD BE A SZABÁLYT!
de a te kormányod kk. vagy te nem itt élsz? Akkor mi a francnak szólsz bele más dolgába kicsi kk? Persze, érdekes módon mindenki magától ment el.:DDD Elmehetsz te is. Magadtól.:D
Nem az én kormányom...nem váltottak le senkit Orbánnál.
Sem a MNB elnökét, 1999-ben a bécsi CBA 70 milliárd miatt mennie kellett, sem a főügyészt,az olajgate ügy miatt mondott le, még a Mancs is csak találgatott...
Tarafás is önként ment el, senkisem támadta.
Csá kk.
Csak szerényen (ahogy szoktam) megjegyezném, hogy ez a te kormányod is, hiába ugra-bugrálsz itt. meg ugyanez történt az előző kormányunk alatt is, majd minden független intézményvezetőt leváltottak. osztogatásról pedig ne beszélj pubi mellett, kinevezett köztisztviselők mellett és az egyéb ügyek mellett.
Ugri hopp! Látom lenyugodtál, hathatott a gyógyszer.