Keresés

Részletes keresés

Wife Creative Commons License 2003.11.30 0 0 8
Elnézést: Sajöszöged, nagybetűvel! (eddig nem tudtam javítani....index....)
Előzmény: Wife (6)
bükkaljai Creative Commons License 2003.11.29 0 0 7
Aha! Ha gondolog írd meg magánüziben hogy ki az és utánanézek. Bár pár éve lakom csak itt nem vagyok tőzsgyökeres!
Igen van valami gáz vele, mármint az oldalammal megpróbálom kijavítani mihamarabb!
Előzmény: Wife (6)
Wife Creative Commons License 2003.11.29 0 0 6
Bocsi, off leszek!

Bükkaljai, megnéztem az oldaladat vagyis néztem volna, de valami gáz volt vele, mind1 a nyitólapot láttam, nagyon édes kis dögöcskék vannak rajta, garatulálok! DE amiért offolok! Te tényleg sajószögeden lax??? Ott lakik egy kedves ismerősöm, akinek kicsit elvesztettem a nyomát (odébb költözött pár "házzal" a címet nem tom, a telefonszám elveszett)
Nem nehéz ilyen kis faluban kutyázni?

Wife

Előzmény: bükkaljai (5)
bükkaljai Creative Commons License 2003.11.26 0 0 5
Mielőtt hozzá került ,az ideiglenes befogadója kiplakátolta, mindenhol kérdezősködött stb...
Mivel tetkója nincs és valószínű chip sincs benne így elég nehéz. De ha én elhagyom a kutyámat (ami soha-soha ne forduljon elő se velem,se senkivel)akkor keresem mint az állat mindenhol.Bár a fene tudja, honnan, hogyan került oda a kis vérebecske.
Az biztos, hogy ennél jobb helye nem is lehetne.
Remélem jövőhéten már fel tudok tenni róla egy képet!
Egyébként a kopóim sem arról híresek , hogy egyhelyben ülnek mozdulatlanul és csndkirályt játszanak.Gondolom a bejglik is elég nyüzsik.
Előzmény: Sniffyke (4)
Sniffyke Creative Commons License 2003.11.21 0 0 4
Igen, ők sokkal méltóságteljesebbek és nyugodtabbak, mint pl. a beagle. Én most az MKSZ derbyn talákoztam két hannoverivel, de amúgy ez ritkaság, tényleg nem látni őket kiállításon.
Persze, sokkal több a hannoveri itthon, én úgy hallottam, hogy a bajor Ausztriában viszont elég népszerű a vadászok körében, mert jobban bírja a magashegyi terepviszonyokat, mint a hannoveri (könnyebb alkatából adódóan).
Ez nagyon érdekes! És próbálta a barátnőd megkeresni a gazdáját? Gondolom, nem kidobták, bár ebben a hülye világban ez is elképzelhető...:(
Előzmény: bükkaljai (3)
bükkaljai Creative Commons License 2003.11.21 0 0 3
Légy üdvözölve kopós testvér!
Én is úgy gondolom, hogy leginkább vadászok tartják ezt a két fajtát mert kiállításon sem nagyon látni, sőt egyáltalán nem. Legutóbb az Euro Dog Shown láttam egy csomót. Nagyon jó fejek voltak és tényleg mindegyikkel vadásznak.Így volt ez a szlovák kopókkal is egytől-egyig vadászok kezében voltak. Viszont ami nem tetszett bennük az az, hogy nagyon agresszívek voltak más kutyákkal.Ami szerintem hiba. Na de visszatérve a vérebekre ahogy én elnézem a szlovákok igen komolyan foglalkoznak velük mármint a bajorral.Ami nagyon tetszett a vérebekben az EDS-n az az, hogy nagyon nyugodtak és méltóságteljesek voltak. A kutyás barátnőm kis bajorja is olyan kimért és megfontolt. És tudjátok hogy került hozzá? Talált kutya. Egy dunapari kemping mellett nyüszített és egy szintén kopós ismerősöm vitte haza. Majd rakok fel róla képet és Ti is meglátjátok, hogy tényleg egy bajor. De meg akarják majd mutatni szakembernek is és fel fogják keresni a Véreb Egyletet.Régebben Arnóton tenyésztettek Hanoverit nem tudom meg van e még ez a kennel.De szerintem több hanoveri van mint bajor.
Előzmény: Sniffyke (1)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.11.20 0 0 2
nekünk meg verebeink. az is jó? :O)))
Sniffyke Creative Commons License 2003.11.20 0 0 1
Nekem ugyan beagle-jeim vannak, de egy erdész ismerősömnek van egy 6 hónapos hannoveri szukája, tüneményes...:)) Múlt héten voltunk meglátogatni őt a Börzsönyben, egész nap gyúrták egymást a biglimmel. Gyakoroltuk a csapázást is velük, hááát.. nem jelentett nagy gondot a vérebnek sem.

Nekem nagyon tetszik mind a hannoveri, mind a bajor hegyi, de az a véleményem, hogy ezek azok a fajták, amelyek csak erdész-vadász kezébe valók, vagy legalábbis olyan helyre, ahol sokat vannak vele erdőben, és rendszeresen gyakorolhat. Úgy hallottam, a tenyésztők is így gondolják, elég szűk kör a vérebeseké, főleg erdészekből-vadászokból áll.

Előzmény: bükkaljai (-)
Snakeins Creative Commons License 2003.11.15 0 0 0
Nem hiszem, hogy túl sokan foglalkoznak vérebekkel, de remélem, nem 0 embernek van tapasztala a témával kapcsolatban.
bükkaljai Creative Commons License 2003.11.14 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Egyik barátnőmnek friss Bajor Hegyi Véreb tulajdonos. Én kopós vagyok de nagyon közel állnak a szívemhez a vérebek. Ezért mivel vérebes dolgokban nem vagyok annyira járatos, szeretnék egy kis tapasztalatcserét folytatni vérebesekkel.Feltétlenül keresnék továbbá olyanokat akik tenyésztenek Bajor vérebet vagy akinek lenne bajor kanja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!