1 hónapja szemezek egy fényképével. Az arc a lényeg, változik az arc, kicsit elfordítja/biccenti a fejét, hosszúkás arcból rövid lesz, kibontott hajból hátul összefogott varkocs stb. Először azt hittem hallucinálok, de ez a "hallucináció" stabil, ugyanaz mindig. :-) Kell hozzá nyugalom és félhomály. Legyen valami nyoma, leírom.
A francba, ezzel a zöld szemüveggel nem látom, hogy mi harapta meg a kezemet, és hiába csiklandozom a hasát a másik kezemmel, nem enged el, és nem is ad ki semmi hangot!
Én úgy ismertem, hogy "Szabad az én galambomnak / Egypár csókot adni", de mindegy. Most már csak azt mondd meg, hogy mit jelent az a csillagos szmájli! :-)
OFF Messziről indított asszociációs lánccal állunk szemben, ez 2ségtelen. Talán nem eléggé közismert a stupid, pity, kisigényű, gyerekes mondóka eredeti, a szappanozás utáni része: "..szabad nékem a szép lánynak/ egy-két csókot adni!" :-)
Ergo: Szabadpiac aktuális válsága, a potenciális válság kikezelése proszTataBarát, növényi eredetű, gyógyszernek nem minősülő készítménnyel.
..és többet akkor már nem is írok ilyet, megígérem.. :*-( :-) ON
Te voltál az a büdös bunkó, aki eldobta a cigarettacsikket a buszmegállóban? Nem láttad, hogy csak néhány méterre van a szemetes? Na, válassz, fej, vagy gyomor!