Nekem is a Kincsvadászoknak szólt az a megjegyzésem, hogy 18.47 után egy bő óra múlva visszakapcsolok. Igen, azért.
Látom, többen felhoztátok példának, kimagaslóan jó műsor. Egyetlen hátránya volt, hogy régebben rossz sávban volt, most viszont az őt megillető helyre került, kb. 20 órási kezdéssel. Onnantól kezdtem nézni, és még örülök, hogy van hátra egy hét.
Celebesíteni nagy kár lenne, arra ott lesz a Megasztár, amit kb. annyit fogok nézni, mint a legutóbbi X-Faktort.
Olvastam, hogy lesz "celebes" változata is. Szerintem kár lesz leamortizálni. A műsornak az volt a "bája", hogy bárki bevihette egyenéő eséllyel a dolgait. Volt pár kritikai észrevételem, (sok ismerős, haver kapott shzerepet, azok direkt castingok lehettek, Tilla sokat tapizta Balázst) de nincs topikja a műsornak, nem réshzletezem.
Offtopic, de szerintem most a Kincsvadászok nagyon kiemelkedik minőségileg a palettáról. Nagyházi Lölő végtelenül irritáló karakterét leszámítva kifejezetten értelmiségi emberek vannak a képernyőn, és rengeteget lehet tanulni belőle szerintem. Azóta csomó mindent felmértem az otthononban, mi milyen régi, festmények, szobrok kitől származnak, mik eredeti porecelánok, hol vannak sérülések, stb.
Teljesen igazad van. Elvileg más műsor(ok)kal párhuzamosan nézem, eredetileg az időjárásjelentés vonz a képernyő elé, aztán ott maradok, hogy mivel égeti a két szennycsatorna magát a pöcegödör színvonalú bulvárműsoraival, amíg esetleg jön egy főműsoridős nézhető program este 8 körül.
Egyébként a legtöbb esetben az a sorsa a tévének, hogy 18.47-kor kikapcsolom egy bő órára. Az esetek 2%-ban találok értékelhető témát valamelyik celebműsorban, a maradék 98% az az eset, amikor a tévé szerepét a rádió veszi át, és az sem magyar, hanem leginkább szlovák zenés adó. (Merthogy a magyar rádiós piac is hányinger.)
Erre mondaná Puzsér, hogy a béka felmászott a létrán.
Nyilván először pont az ilyen Majkához, Tótgagyihoz, Fásyhoz, Győzikéhez hasonló selejtek fognak lecsatlakozni, miután látják, hogy a gazdatest megszikkadt.
Ezt linkelnekm kellett, mert korán reggel annyira megsajnáltam szegény szerencsétlent (ja, nem :D).
Nem kapott pénzt a NER-től? ...de! Nem régen 69 milliót, a "koncertjeire". Ám azok nincsenek neki. Akkor költse a törlesztésekre, a tévés szereplésekért kapott milliókkal együtt!
A TV2 rendszeresen begyűjti a börtöntöltelékeket és műsort csinál velük (lásd a viszkis szerepeltetése az Ázsiában és többször a Hal a tortánban) és ezért akarta bevinni Galambos Lajost is a táncos műsorába, de beleköptek a levesükbe (bár ami késik, nem múlik).
...de jó, hogy én csak a legvégére szoktam oda kapcsolni. Nézem ugyanis a "Kincsvadászok" műsort és akkor szoktak ahhoz kapcsolódó dolgok lenni a Tények +-ban.
Tóth Gabi jelenlegi "botránya" egyébként a csatorna által gerjesztett valami. Mindig ezt csinálják, ha fel akarják hívni a figyelmet a következő műsoraik valamelyikére (most a Megasztárra), tehát nem ez az első riport a hölggyel! ...és Junior is valószínűleg zsűritag lesz.
A Ramóna-féle akármi is hasonló okból született Krauszommal, az volt a kiindulási alap a reklámjukhoz.
A TV2 valamiért baromi nagy fantáziát lát mostanában ebben az Aurélio nevű jóemberben (Farm VIP, Nagy Duett), jöhetne ide is....
Azt írják, hogy "a csatorna vezetősége úgy döntött, frissítésre van szükség, hogy a műsor nagyobb siker legyen"....és szerintük ezektől lesz nagyobb siker?
Nem izéből, de mit tud neked adni egy Tények+? Van abban valami értékelhető tartalom, ha épp nem a Győzik/Gagyi/Junior vonal megy? Amikor belefutottam, mindig az aktuális műsor celebjeiről volt szó, hogy a "Házasság első látásra" szerelmespárja miért szakított, stb.
Elképzelni nem tudom, hogy erre amúgy magamtól, rendszeresen rámenjek. A plusz nélküli Tényekről meg ne is beszéljünk.
A mai Tények+-ban először Tóth Gabi bőgött 15 percig, hogy milyen mérgező házasságban élt szegénykém. Utána szorosan követte ezt a magas színvonalú riportot egy LL Junior-os celebtéma. Miután ezzel is szórakoztatták a nagyérdeműt jó tíz percig, máris jött győzike.
Ekkor lett elegem és kapcsoltam ki az egész szart.
Mielőtt valaki félreérti, mindezt onnan tudom, hogy pár percenként visszakapcsolok a műsorra, hátha eltakarodott már valamelyik aktuális kormányközeli celeb az aktuális sirámaival, és felvezetnek egy új témát, tehát nem kínzom azzal magam, hogy negyedóráig nézem az engem nem érdeklő médiaprostituáltakat.
A lényegre visszatérve, erősen valószínű, hogy a leendő fantasztikus zsűritagoktól végképp nem szabadulunk meg, és beleeszik majd magukat ilyen-olyan műsorokba.
Érdekes, ezt a szintű agyonfuttatást a médiában a korábbi évad zsűritagjaival azért nem csinálták meg.
Szerintem amúgy Dávid beteg lehetett, mintha eléggé küzdött volna a levegőért. A többiek tényleg nagyon jók voltak, Abigél meg Rudi ráadásul full cukin meghatódtak a tömegtől :)
Szerintem amíg nem állítják vissza a rendes egy kiesős élő show-t, addig ne is várjunk itt komolyan vehető befutott emberekre. Mind eltűnt ebből is, azon kívül, hogy a győztes elrikácsolta a sereges főcímdalt.
Azonkivul h a zsuri botrany volt, en meglepodtem h az elo showkat milyen gyorsan leporgettek. Foleg h a valogatokat mar dogunalmas modon vagy 6-7 hetvegen at kellett vegigszenvedni. Az elo musor meg leporgott 4-5adas alatt.
Eselye nem volt a nezonek h vkit ugy istenigazabol megszeressen, vagy hogy lathassuk a versenyzok fejlodeset.
Ez is az a szeria amit nem kellett vna ujraeleszteni.
Ha tok oszinte vagyok, es bar en Caramelt nagyon kedvelem de igazabol egyikukert sem kár. Mondjuk pont az agyhalott Maricsot tartani aki onallo velemenyt nem igazan tudott eloadni, ertem en h nepszeru a tinibugyisok koreben, na de na.
Állítólag Tóth Gabi lesz az "egyedüli női zsűritag", mert neki nagy tapasztalata van már az ilyen tehetségkutatók zsűrizésénél (X faktorban több éven át volt mentor).
Nagyon rossz döntés. Pont a nívós zsűri és az ő nagyrészt normális döntéseik a versenyzőkkel kapcsolatban emelték ki színvonalban a tavalyi szériát a legutóbbi 437 tehetségkutató közül.
Borzasztóan sajnálnám, ha itt is a prosztó műbalhékat kell majd nézni.
Sajnálom ez a műsor is az X-Faktor szintjére süllyedt......... Én pont azért szerettem a Megaszárt, mert itt még volt színvonal. És nem a zsűriről meg a műbalhéikról szólt a műsor, hanem a versenyzőkről.
A színvonal nem jött be, a hőbörgő Lacifax és Bindzsimajesz meg a gyerekislányigyunkvalamit nézettebb volt, így itt is elviszik a szintet a bányászbéka hátsó fele irányába. Kár ezért a műsorért...