Keresés

Részletes keresés

Temes Barbara Creative Commons License 2014.07.14 0 0 18

Csak Barbara xt-zz rlk25.És Barbarázz Lendva, ma Barbara kés.Te meg felelős vagy otthon a klasszikusodért te,és ti is!

Temes Barbara Creative Commons License 2014.07.14 0 0 17

Kend inkább Április4.re a születési dátumát,és a csírámat hadj mékén te búzacsíra kubuntu

Előzmény: rik-027 (14)
rik-027 Creative Commons License 2003.12.20 0 0 16
Lóf@xt.

nekem volt olyan tételem rajt, amire a rendszer nem tudta megmondani, hogy mi..(!)

egyébként a múltkor, a lentebb leírt eltünt pénz miatt kb 1 órát(!) ültem a bankban, nem voltak képesek kideríteni hova lett a pénzem...
először azt mondták, hogy külföldi vásárlás, aztán, hogy itthoni kártyás. aztán pedig hogy kp. felvét. na, a kérdéses összeg 400-ra végződött, mondom ez hogy a rákba lehet kp felvét? csaj: ja, tényleg...

Anyám borogass...

aztán meglett, át is utaltattam 1 másik banknál lévő számlámra az egyenleget, úgyhogy itt vége is szakadt kb 3. hónapos kapcsolatom az MKBval.

Előzmény: szucsati (15)
szucsati Creative Commons License 2003.12.19 0 0 15
Próbálok dönteni:
Eddig SMS értesítés volt bekapcsolva 300 Ft/hó. Gondolkozom a NetBankárban (300 Ft/hó, csak nézegetésre, nem utalásra). Sms-ben nem kapom meg a lakáshitel részleteinek levonását, mert azt költségként kezelik, s arról nem jön SMS. Az elmúlt napokban meg összevissza jött az egyenleg SMS-ben. Egyenleginfora jó a NetBankár? Naprakész?
rik-027 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 14
bocsi, elírtam, nov25 volt.
Előzmény: ZoLee25 (13)
ZoLee25 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 13
Hali!

Ezt en is eljatszottam 1x. :-) De ott rontottam el, hogy a Konyvelt tetelek szurese oldalon elfelejtettem atallitani a szures kezdodatumat. Ott alapbol 1 honappal korabbi datum szerepel.

Ez a te esetedben nov. 29en, okt. 29-et jelent. Amit meg keresel az okt. 25-ei, ha jol ertem.

Ird at a kezdodatumot pl. okt. 20-ra.
Akkor oktober 20-tol minden konyvelt teteled megjelenik a listaban.

Hali!

Előzmény: rik-027 (12)
rik-027 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 12
én kb 3 hónapja.

a gáz az, hogy már csütörtökön kezemben volt a levél, amelyben közlik, hogy mennyivel vagyok minuszban és arra kamat lesz stb.

a könyvelés dátuma a bank szerint okt 25, de tegnap este még nem volt lekérdezhető a neten. az egyenlegem viszont minuszban van. (az elérhető, okt 29ig könyvelt tételek alapján viszont pluszban kéne lennem)

bankban sem értik, azt mondták várjuk meg a kivonatot.

Előzmény: ZoLee25 (11)
ZoLee25 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 11
Hali!

Hat nem tudom miota vagy ugyfele a banknak.
En nem tul regen vagyok az, de azt eszrevettem, hogy ha kartyaval koltok, akkor idolegesen az egyenlegeim osszezavarodnak. De ez idovel helyreall. :-) Semmi sem tokeletes. Itt meg.... ;-)

Hali!

Előzmény: rik-027 (8)
WolF Creative Commons License 2003.12.02 0 0 10
Üdv!

Nem kell telepíteni semmit, Kekszplorerrel megy és kész.

rik-027, az 1012 Ft az khm, a hivatalos kondíciós lista azt mondja hogy "0,15% min. 50 Ft max. 800 Ft", úgyhogy biztosan visszakapod ha reklamálsz (persze ha tényleg csak ez volt benne az 1012-ben). Amúgy nem kell becaplatnod, add be telefonon (erre is írásban kapsz hivatalos választ ha kéred): 373-3333

Az nem stimmel hogy "ugyanaz a nyitvatartás", amit lehet 24 órában csinálni (=bankon belül megy), az úgy is működik (pl saját számláid között bármikor átvezethetsz).

WolF

rik-027 Creative Commons License 2003.12.01 0 0 9
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
rik-027 Creative Commons License 2003.12.01 0 0 8
közben nekem "eltűnt" egy kis pénz a számlámról, de nincs a könyvelt tételek között, az egyenlegemből viszont le van vonva. mondom, van ismerősöm, mondta, hogy most állítják át az it rendszert aztán menjek be vmelyik nap alaposabban utánanéznek.
Előzmény: ZoLee25 (7)
ZoLee25 Creative Commons License 2003.12.01 0 0 7
Udv!

En is NetBankar felhasznalo vagyok. A funkcionalitas ugyan nem teljes, de mas bankoknal meg ennyi sincs.

Ez a 1012 Ft nem tudom mi, de nekem rendesen szamolja a tranzakcios dijakat. (Kis hoba volt, hogy nem 50Ftot szamlazott joparszor, hanem 100Ftot. :-) kis kapzsi bank... :-) De ezt jelezve a bankbak helyreigazitjak.) A problemas idoszak az este, es ejszaka egy kb. feloras idoszak. Ebben a fel oraban egyaltalan nem lehet hasznalni.

A fejlesztes meg valoban folyik, ezt en is belso korokbol tudom. Pontosabban szolva eddig elo nem jott hibak javitasa.

A hasznalat dec.31ig ingyenes, az tuti.

Udv!

rik-027 Creative Commons License 2003.11.29 0 0 6
közeli ismerősöm mkb fiókvezető, azt mondja fejlesztik még a rendszert. háááát, szerintem elég gagyi, hogy ma délelőtt alaposabban átnéztem. mármint gondolom biztonságos, stb. csak én nehezen igazodom el rajta és a működése is egy 6-8 évvel ezelőtti weblapra emlékeztet. az elérhető menükre vezetve az egeret például nem jelenik meg a klikkelő kéz és halvány hátterű marad a funkció elnevezése is -> tehát olyan, mint minden normális programban a nem elérhető funkciók.

arról nem is beszélve, hogy az "aktív" banki csomagban ingyenes lenne az állandó átutalási megbízás, csakhát a rendszer nem ismerte fel a kedvezményezettem bankját (más szlasz-ot beírva pl. otp-t, postabankot felismerte) ezért voltam kénytelen a bankban megbízást adni, amiért lehúztak 1012 Ft-tal :-(

emiatt hétfőn (és más miatt is) megyek reklamálni, aztán majd eldől befejeződik-e a kapcsolatom az mkb-val.

okulj :-))
üdv

Előzmény: szucsati (5)
szucsati Creative Commons License 2003.11.29 0 0 5
Na ilyen véleményekre lettem volna kíváncsi. Köszi! Más vélemény/ellenvélemény?
Előzmény: rik-027 (4)
rik-027 Creative Commons License 2003.11.29 0 0 4
sajnos nagyon szar az mkb netbankárja, 1,5 hónapja szenvedek vele, asszem visszaszorítom az ilyen irányú tevékenységeimet az otp-re, aminek a netes elérése nekem nagyságrendekkel letisztultabbnak tűnik, egyszerűbben tudom használni.

példa: múlt héten állandó áutalási megbízást akartam adni az mkb-n, de nem engedte beírni a kedvezményezett számlaszámát, azt mondta, hogy hibás. a bankban elintézték sec perc alatt, csak éppen 1012 ft.tal megterheltek, mert ennyi a díja, a netes csomagban meg ingyen lenne :-(((

rik-027 Creative Commons License 2003.11.20 0 0 3
ha LAFOd van kapsz 1 azonosítót meg 1 jelszót aztán kész.
Előzmény: szucsati (2)
szucsati Creative Commons License 2003.11.11 0 0 2
Fel kell rakni? Telepíteni kell? Úgy tudom, hogy netes, nem? Explorer, login, azt' kész. Valami aláírásról szó van: elektronikus aláírás kell?
Előzmény: shared (1)
shared Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1
Mi használjuk...
Nem túl bonyolult - segítség nélkül fel lehet rakni, könnyű megtanulni. Sajnos nem gyorsabb: ugyanaz a nyitvatartás.
Előzmény: szucsati (-)
bakibaby Creative Commons License 2003.11.10 0 0 0
0 tapasztalatom van...

bb

szucsati Creative Commons License 2003.11.10 0 0 topiknyitó
Ha valakinek van tapasztalata (jó, rossz) az MKB NetBANKár szolgáltatásával, kérem, írja meg!

Köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!