A fiammal imádjuk Sponyga Bobot. A fürdőkádban is azt kell játszani. Szerintem szellemes. Minden esetre jobb, mint a Pókember meg a Godzilla (igaz, gyermekem azokat is imádja).
Karácsonyi akció Az akció lényege: Regisztráld magad WebÁruházunkban a http://www.webshop.cogenext.hu/ címen 2005. október 14. és 2005. december 06. között, és küldd el ezt a felhívást legalább 10 barátodnak vagy ismerősödnek, hogy részt vehess a 2005. december 10-én megtartandó sorsoláson. A levelet, küld el nekünk másolatban a akcio@cogenext.hu e-mail címre. Nagyon fontos, hogy a levelet ne "továbbítással" küld el, mert így az e-mail egyre nagyobbra dúzzad és csak akadályozza a szolgáltatók működését, illetve az is meg fog rád haragudni, akinek küldöd. Ha megkapod a levelet, akkor töröld belőle a korábbi, felesleges információkat, e-mail címeket. Akitől túl nagy méretű e-mailt kapunk, azt kénytelenek leszünk azonnal kizárni a játékból, hogy komolyan vegyétek ezt a feltételt. A játéknak nem célja az e-mail címek gyüjtése és későbbi felhasználása!
Az általunk javasolt levél szövege:
"Regisztrálj most és oszd meg legalább 10 barátoddal a hírt, hogy a CoGeNext WebÁruház Karácsonyi Nyereményakciót hirdet! Az e-mailt másolatban küld el az akcio@cogenext.hu mail címre. Regisztráció a http://www.webshop.cogenext.hu/ címen.
Nyeremények: 1 darab Harry Potter és a Tűz Serlege gyerekszoba szett 1 darab SpongyaBob gyerekszoba szett 1 darab Batman gyerekszoba szett Bővebb információ a játékról: http://www.akcio.cogenext.hu/ címen Figyelem! Ne továbbítsd az e-mail-el korábbi vagy felesleges adatokat! Ez kizárást eredményez! Csak ez a szöveg maradjon benne!"
Egyre jobban kezd elterjedni a gyerekek körében "Spongyola" Bob :-)
A minap a metrón láttam egy kisgyereket, akinek a hátán SB hátizsák volt: nagy sárga kocka, amiről lőgtak lefelé Bob kezei és lábai. A hétvégi majálison pedig tele volt a liget nagy sárga kocka alakú lufikkal, gondolom kitaláljátok kit ábrázolt.
Nemrég voltam a westendben, megnéztem az egyik játékbolt SB sarkát, de csak a cukorka-radír-ceruza termékvonal volt kapható, pedig de szeretnék egy plüss Patrick babát!
hehe, az rtlklub valamelyik debil műsorában magyar "hírességek" anyukái nyilatkoztak, gangsta zoli mamája megmutatatta a tévéseknek zolee spongyabob relikviáit, a narrátor viszont sajnos "spongyola bob"nak nevezte kockanacit
nem semmi :)) és mi vagy ki van a zoknidon? én majd eccer ha lesz, Patrikos pólót szeretnék, nemtom létezik-e már.... esőkabát...marha jó..esküszöm ha lenne gyerkőcöm vennék neki egyet :))
tegnap a párom az Europarkos Spongya Bobos boltban járt és meglepett egy zoknivaaaaaaaal! :-) most abban villogok :-)
én meg a nyugati téri kaisers-ben jártam és világító kispárnát láttam, az egyik rózsaszín volt és Patrikos, a másik sárga és Spongya Bobos, és 1200,- pénzbe került.
Ja, és volt gyermek esőkabát, a fenti két figurával ékesítve.
:))) jaja...Rákuramra én is gondoltam, hogy ő még azért jó lenne... vártam is hogy lesz, de úgy látszik nem gondoltak rá, pedig minden részben benne van
Már van a Tunya meg a Csigusz? De jóóóóóóóóóóóóó neked...Csiguszt énisénis.... Szólj már lécci akkor is, ha lesz már Patrik... a legnagyobb kedvencem nekem ő :)))
emberevo: én sem úgy gondoltam, úgyhogy akkor ezt megbeszéltük! :-)
nos, nekem az egyik kollégám szólt a múlt héten, hogy a bk-ban van spongya bob a gyerek menühöz. Egyből riasztottam a páromat, hogy go az első bk-ba, és vegyen nekem olyan gyerekmenüt, a kaja nem érdekel, csak az ajándék. hozta is a nyomkodós spongya bobot, aki integet a vízben.
hétfőn én magam látogattam el egy bk-ba és így szóltam az eladóhoz: "egy olyan menüt szeretnék amihez spongya bob ajándék van!" erre a srác nézett rám hülyén. mondom: "olyan spongya bobos ajándékot szeretnék, valami kaja is van hozzá" erre még mindig néz rám hülyén, majd megszólal: jaaaaaaa, gyerek menüt szeretnél??? " hát igen, ha úgy hívják és kapok hozzá spongya bobot" + széles vigyor. na, hát nem nézett hülyének a kiscsávó, hozzá kell tennem, maholnap 29 éves leszek és 2 éve férjnél vagyok, hordom a gyűrűmet is, szóval vághatta, hogy nem vagyok egészen normális, meg hogy nem a gyereknek viszem. :-)
a lényeg, hogy szereztem egy Plankton figurát, mert a másik amit mutatott, az már megvolt. Ez is milyen már, megkérdeztem milyen ajándékot ad hozzá, megmutatja a kétfajtát, erre benyögöm, köszi az egyik már megvan... :-)) Na, mindegy. Amúgy azért is voltam béna, mert mekihez vagyok szokva, ott happy mealnek híjják, azt meg is birtam jegyezni, itt nem tudtam, hogy snasszul gyerekmenü. :-)
Állítólag hetente váltogatják az ajándékokat, tehát ha össze akarod szedni mind a hatot, akkor érdemes sűrűn menni, nehogy már elfogyjon az a heti figura.
De egyelőre még mindenütt Plankton és integetős Bob van.
Jujj, kicsit hosszúra sikeredett az élménybeszámolóm, ezért ezer bocs!
bocsi nem szidásnak hanem elragadtatott kiáltásnak szántam :)))) én is bámultam egy ideig a plakátot amíg dönteni tudtam... de szerencsére volt velem egy másik rajongó, úgyhogy megvitathattam valakivel.... nem néztek hülyének, hogy kb 10 percen át vitatkoztunk hogy milyen figurát kérjünk a gyerek menühöz.(bár lehetr hogy ezt így spongyabobnál már megszokták:))) tényleg mitől függ hogy melyik figurákat lehet kapni? bizony, éljen örökké az infantilizmus!!!
emberevo: oké-oké, nem néztem meg rendesen, a figurákat viszont csorgó nyállal!!! :-) már planktonom is van a víz alatt integető spongya bob mellett. :-)