Keresés

Részletes keresés

Rekacoko Creative Commons License 2009.12.13 0 0 156
Sziasztok!

Spongya Bob 1. évad a TeszVesz-en! (3 kötetben)

Akit érdekel:

http://www.teszvesz.hu/item842726121_sponge_bob_spongya_bob_dvd_1_evad_1_2_3_kotet.html

Üdv
KMG Creative Commons License 2006.07.12 0 0 155

A fiammal imádjuk Sponyga Bobot. A fürdőkádban is azt kell játszani. Szerintem szellemes. Minden esetre jobb, mint a Pókember meg a Godzilla (igaz, gyermekem azokat is imádja).

Kövesdi

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.27 0 0 154

Úgy látom vége a Spongya karrierjének,kissé csökkent a sikere,mióta kivágták a gyerekbutító Nickelodeont.

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.14 0 0 152
Karácsonyi akció
Az akció lényege:
Regisztráld magad WebÁruházunkban a http://www.webshop.cogenext.hu/ címen 2005. október 14. és 2005. december 06. között, és küldd el ezt a felhívást legalább 10 barátodnak vagy ismerősödnek, hogy részt vehess a 2005. december 10-én megtartandó sorsoláson. A levelet, küld el nekünk másolatban a akcio@cogenext.hu e-mail címre. Nagyon fontos, hogy a levelet ne "továbbítással" küld el, mert így az e-mail egyre nagyobbra dúzzad és csak akadályozza a szolgáltatók működését, illetve az is meg fog rád haragudni, akinek küldöd. Ha megkapod a levelet, akkor töröld belőle a korábbi, felesleges információkat, e-mail címeket. Akitől túl nagy méretű e-mailt kapunk, azt kénytelenek leszünk azonnal kizárni a játékból, hogy komolyan vegyétek ezt a feltételt. A játéknak nem célja az e-mail címek gyüjtése és későbbi felhasználása!

Az általunk javasolt levél szövege:

"Regisztrálj most és oszd meg legalább 10 barátoddal a hírt, hogy a CoGeNext WebÁruház Karácsonyi Nyereményakciót hirdet!
Az e-mailt másolatban küld el az akcio@cogenext.hu mail címre.
Regisztráció a http://www.webshop.cogenext.hu/ címen.

Nyeremények:
1 darab Harry Potter és a Tűz Serlege gyerekszoba szett
1 darab SpongyaBob gyerekszoba szett
1 darab Batman gyerekszoba szett
Bővebb információ a játékról: http://www.akcio.cogenext.hu/ címen
Figyelem! Ne továbbítsd az e-mail-el korábbi vagy felesleges adatokat!
Ez kizárást eredményez! Csak ez a szöveg maradjon benne!"

Üdvözlettel: CoGeNext Team

www.webshop.cogenext.hu
www.cogenext.hu
Supercafone Creative Commons License 2005.10.03 0 0 151
A dán megnevezés sem utolsó: Svampebob Firkant.
Előzmény: Caperucita Roja (149)
BeerCash Creative Commons License 2005.10.03 0 0 150
SpongyaBob-os ágynemű és boxeralsó:
http://www.unas.hu/shop/shop_ordered/1458/shop_pic/CGN-0031.jpg
http://www.webshop.cogenext.hu/
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.13 0 0 149
Ennél jobb volt az egyik újságban (Nők lapja, Meglepetés?) az ajánlatok között: Sajtfejű Bob.
Előzmény: Törölt nick (144)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.07.25 0 0 148
psychobob
bobesponja Creative Commons License 2005.06.21 0 0 147
P.stephenson Creative Commons License 2005.05.02 0 0 146

Egyre jobban kezd elterjedni a gyerekek körében "Spongyola" Bob :-)

A minap a metrón láttam egy kisgyereket, akinek a hátán SB hátizsák volt: nagy sárga kocka, amiről lőgtak lefelé Bob kezei és lábai. A hétvégi majálison pedig tele volt a liget nagy sárga kocka alakú lufikkal, gondolom kitaláljátok kit ábrázolt.

Nemrég voltam a westendben, megnéztem az egyik játékbolt SB sarkát, de csak a cukorka-radír-ceruza termékvonal volt kapható, pedig de szeretnék egy plüss Patrick babát!

Ja, és van már Spongyabobos bögrém!

:-)

P.s

netka Creative Commons License 2005.05.02 0 0 145
műveletlen banda... :))
Előzmény: Törölt nick (144)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.01 0 0 144
hehe, az rtlklub valamelyik debil műsorában magyar "hírességek" anyukái nyilatkoztak, gangsta zoli mamája megmutatatta a tévéseknek zolee spongyabob relikviáit, a narrátor viszont sajnos "spongyola bob"nak nevezte kockanacit
netka Creative Commons License 2005.03.10 0 0 143
köszi az infót :)) jó tudni :)
Előzmény: Supercafone (141)
bobesponja Creative Commons License 2005.03.10 0 0 142

Film sajna nem lesz a mozikban.. :(

Aktuális infó olvasható a www.spongyabob.hu -n a Hírekben.

Van viszont az említett 3 napos spongyabob-hétvége az MTV-n:

http://www.port.hu/pls/tv/tv.channel?i_ch=100&i_days=2&i_where=1

Jó szórakozást mindenkinek!!!

Supercafone Creative Commons License 2005.03.07 0 0 141

Achtung Achtung!

E hét péntektől vasárnapig Spongyabob Kockanadrág hétvége várható a Mjúzik TV-n.

(szinkronhang és felirat nélkül)

kobuto Creative Commons License 2005.02.27 0 0 140
Hello,

Szabolcs már elmondta hogy miért nem lehet a régi hang. Az újról még nem mondhatok semmit.

kob
Előzmény: Dro0pY (139)
Dro0pY Creative Commons License 2005.02.26 0 0 139

Tegnap megkaptam DVD-n a Spongyabob filmet, kegyetlen jó, csomó poén van benne, és a feeling is felejthetetlen!! Ki ne hagyjátok!! :-)

Sajnos ez csak feliratos, kiváncsi leszek, ki lesz Spongyabob szinkronhangja a szinkronos változatban... Remélem a régi hang :-)

Supercafone Creative Commons License 2005.02.23 0 0 138

Üdv!

"Ponty a papagáj"-figuráról tudtok valahol?

Előzmény: netka (137)
netka Creative Commons License 2005.02.23 0 0 137
nem semmi :))  és mi vagy ki van a zoknidon? én majd eccer ha lesz, Patrikos pólót szeretnék, nemtom létezik-e már.... esőkabát...marha jó..esküszöm ha lenne gyerkőcöm vennék neki egyet :))
Előzmény: egycsepp (136)
egycsepp Creative Commons License 2005.02.23 0 0 136

hát igen...

tegnap a párom az Europarkos Spongya Bobos boltban járt és meglepett egy zoknivaaaaaaaal! :-) most abban villogok :-)

én meg a nyugati téri kaisers-ben jártam és világító kispárnát láttam, az egyik rózsaszín volt és Patrikos, a másik sárga és Spongya Bobos, és 1200,- pénzbe került.

Ja, és volt gyermek esőkabát, a fenti két figurával ékesítve.

jó, mi?

Előzmény: netka (135)
netka Creative Commons License 2005.02.23 0 0 135
:))) jaja...Rákuramra én is gondoltam, hogy ő még azért jó lenne... vártam is hogy lesz, de úgy látszik nem gondoltak rá, pedig minden részben benne van
Előzmény: egycsepp (134)
egycsepp Creative Commons License 2005.02.22 0 0 134

bibibiiiiiiiiii, nekem már minden megvaaaaaaaaaaaaaan

van Spongyabob kirakockanadrágom is!!!

:-))

még szívesen gyűjtöttem volna tovább, elbírtam volna még Rákuramat, meg egy Ananászházat, vagy valami

Előzmény: netka (133)
netka Creative Commons License 2005.02.22 0 0 133
van már Patrikom :)))
Előzmény: egycsepp (131)
netka Creative Commons License 2005.02.18 0 0 132
na...beszereztem én is a Tunyát meg a Csiguszt :))) a Csigusz az marha jó....úgy kavar a hűtőn hogy csak na :))) nagyon teccik :)
Előzmény: egycsepp (129)
egycsepp Creative Commons License 2005.02.11 0 0 131

én is imádom Patrikot, meg Csiguszt is nagyon, szerintem a jövő héttől érdemes keresni a BK-ban a Patrik figurát (vödörben táncoló vagy mi :-) )

Előzmény: netka (130)
netka Creative Commons License 2005.02.11 0 0 130
Már van a Tunya meg a Csigusz? De jóóóóóóóóóóóóó neked...Csiguszt énisénis.... Szólj már lécci akkor is, ha lesz már Patrik... a legnagyobb kedvencem nekem ő :)))
Előzmény: egycsepp (129)
egycsepp Creative Commons License 2005.02.11 0 0 129

bibibiiiiiiiiii

van Tunyám, meg Csiguszoooooooom!

1csepp

egycsepp Creative Commons License 2005.02.08 0 0 128

emberevo: én sem úgy gondoltam, úgyhogy akkor ezt megbeszéltük! :-)

nos, nekem az egyik kollégám szólt a múlt héten, hogy a bk-ban van spongya bob a gyerek menühöz. Egyből riasztottam a páromat, hogy go az első bk-ba, és vegyen nekem olyan gyerekmenüt, a kaja nem érdekel, csak az ajándék. hozta is a nyomkodós spongya bobot, aki integet a vízben.

hétfőn én magam látogattam el egy bk-ba és így szóltam az eladóhoz: "egy olyan menüt szeretnék amihez spongya bob ajándék van!" erre a srác nézett rám hülyén. mondom: "olyan spongya bobos ajándékot szeretnék, valami kaja is van hozzá" erre még mindig néz rám hülyén, majd megszólal: jaaaaaaa, gyerek menüt szeretnél??? " hát igen, ha úgy hívják és kapok hozzá spongya bobot" + széles vigyor. na, hát nem nézett hülyének a kiscsávó, hozzá kell tennem, maholnap 29 éves leszek és 2 éve férjnél vagyok, hordom a gyűrűmet is, szóval vághatta, hogy nem vagyok egészen normális, meg hogy nem a gyereknek viszem. :-)

a lényeg, hogy szereztem egy Plankton figurát, mert a másik amit mutatott, az már megvolt. Ez is milyen már, megkérdeztem milyen ajándékot ad hozzá, megmutatja a kétfajtát, erre benyögöm, köszi az egyik már megvan... :-)) Na, mindegy. Amúgy azért is voltam béna, mert mekihez vagyok szokva, ott happy mealnek híjják, azt meg is birtam jegyezni, itt nem tudtam, hogy snasszul gyerekmenü. :-)

Állítólag hetente váltogatják az ajándékokat, tehát ha össze akarod szedni mind a hatot, akkor érdemes sűrűn menni, nehogy már elfogyjon az a heti figura.

De egyelőre még mindenütt Plankton és integetős Bob van.

Jujj, kicsit hosszúra sikeredett az élménybeszámolóm, ezért ezer bocs!

Munkára, munkára, munkára, munkára! :-)

egycsepp

Előzmény: emberevopitypang (127)
emberevopitypang Creative Commons License 2005.02.07 0 0 127
bocsi nem szidásnak hanem elragadtatott kiáltásnak szántam :)))) én is bámultam egy ideig a plakátot amíg dönteni tudtam... de szerencsére volt velem egy másik rajongó, úgyhogy megvitathattam valakivel.... nem néztek hülyének, hogy kb 10 percen át vitatkoztunk hogy milyen figurát kérjünk a gyerek menühöz.(bár lehetr hogy ezt így spongyabobnál már megszokták:))) tényleg mitől függ hogy melyik figurákat lehet kapni?
bizony, éljen örökké az infantilizmus!!!
egycsepp Creative Commons License 2005.02.07 0 0 126

netka: így igaz!

emberevo: oké-oké, nem néztem meg rendesen, a figurákat viszont csorgó nyállal!!! :-) már planktonom is van a víz alatt integető spongya bob mellett. :-)

éljen az infantilizmus!!! :-))

egycsepp

Előzmény: emberevopitypang (125)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!