Keresés

Részletes keresés

joder Creative Commons License 2003.11.07 0 0 26
most ez hogy jön a nyugati téri tűzhöz???????????
Előzmény: Kifli (22)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.07 0 0 25
Az a cég, amely szóba áll egy ilyen szennykloákos riporterrel, csak magára vethet. Tudhatja hogy mi jön le a képernyőn, hát tudhatja azt is, hogy az anyaggyűjtés módszerei sem térnek ettől el.
Előzmény: Kifli (22)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.07 0 0 24
Sipánka megmondta, mindenről ez az alak tehet. Inkább örülnél neki hogy tolom egy kicsit a szekereteket ilyen nehéz helyzetben is, s te ahelyett itt kekeckedsz.
Előzmény: kvantum (21)
öregSam Creative Commons License 2003.11.07 0 0 23
Két lehetőség van. Nyilatkozni, valamilyen nagy példányszámban megjelenő bulvárlapban, perelni, kártérítést kérni. Hosszú, drága és általában hiábavaló. Második lehetőség keresni egy VIII. ker.-i host közvetítő irodát, aminek extra szolgáltatásai után tartós pépesétel koszt, gipcsizma, és lepedőben való forgatás a következmény. Általában hatásos, célravezető bár nem legális megoldás. Amilyen az agyon isten...
Kifli Creative Commons License 2003.11.07 0 0 22
Ezt az ímélt nemrég kaptam!
Csak azért teszem közzé nehogy agyon legyen hallgatva a dolog.
ÜDV: KIFLI

Kedves Barátom, Kedves Rendezvényszervező!
Mindig is tudtam, hogy ami a kereskedelmi TV-kből folyik, annak egy része hazugság, de nem gondoltam, hogy a saját -és cégünk- bőrén kell majd mindezt komolyan is megtapasztalnom! Az alábbiakat tulajdonképpen viccesen is felfoghatjuk, hiszen a történet az, ám azon kívül, hogy személy szerint engem és munkatársaimat nagyon kellemetlen helyzetbe hozott, valahol a rendezvényszervező szakma megcsúfolásának is érzem.
Az alábbi történt.
A TV2-től (ahogy előzetesen elmondták, az Aktív c. műsornak forgatnak olyan rendezvényszervezőkről, akik céges rendezvényeket szerveznek)kinnt jártak nálunk az irodában riportot készíteni. Így is történt, tényleg arról
kérdeztek, hogy milyen rendezvényeket szervezünk, kiknek, milyen cégek veszik igénybe a szolgáltatásainkat, stb. Sok-sok egyéb mellett kérdésként elhangzott, hogy hostesseket és hostokat is közvetítünk-e? Ha már itt tartunk, mi a követelmény velük szemben, mennyit kapnak a munkáért, mi mennyiért tudjuk őket eladni, stb., de a riport nem erről szólt, a kedves kis hölgyike (tényleg az volt) végig a rendezvényszervezésről kérdezgetett (igaz, bődületes marhaságokat). Tegnap került adásba a következő. (Az adást követően többen felhívtak, és
elmesélték mit láttak - érdekes, hogy mindenki azt a következtetést vonta le a látottakból, hogy a mi cégünk fiúkat közvetít nem éppen rendezvényekre...) A riport elején elmondják, hogy
a XIII. kerületben volt egy szórakozóhely, ahol korábban chippendale műsorok voltak, és hostokat is lehetett igényelni személykísérésre. A házat
már lebontották - hangzik a narráció- helyette egy új épületben egy rendezvényügynökség foglalkozik fiúk közvetítésével. (Kép a Kleopátra
házról, amelyben van ugye az irodánk...) (Bocsánat, a történeti hűség kedvéért: itt azelőtt egy gyárépület állt, nem kocsma...)
Megjelenek én, alul persze kiírva, hogy Marik Péter irodavezető, és elmondom, hogy ha az ügyfél úgy kívánja meg, a hostnak nyelveket is kell
beszélnie, (vágás) és azt mondom, hogy extra
szolgáltatásokat is igénybe lehet venni. Snitt, képek következnek hiányos öltözetű, kigyúrt testű táncosfiúkról, és rejtett kamerás felvétel egy
modellügynökség irodájában (a riporter hölgy elmondta, hová mentek még rajtunk kívül forgatni más "rendezvényszervező" irodákba, így sejtem, hol
készült a felvétel). Itt a hölgyek a rejtett kamerás felvételen azt mondják, hogy ha egy host nem csak kísér, hanem extra szolgáltatást is nyújt, a tarifa 180e Ft is lehet. Na? Mivel foglalkozik tehát a Sherlock Event? Igen, szegény néző is egyből így rakja össze. Hogy is zajlott ez a riportkészítés során? Riporter: kérdés kérdés hátán, majd a többi között: hostesseket és hostokat is közvetítetek? Marik: Igen, bla bla bla. 5 perc múlva riporter: És egy ilyen rendezvényen milyen extra szolgáltatásokat lehet igénybe venni? Válaszoltam, leállított,
azt mondja, az ő kérdése nem hasznos, válaszoljak egész mondattal! Kimondtam, amit akart, (extra szolgáltatások) és oda vágta, ahol félreérthetetlenül a szexet érti alatta a néző. Ezt követően a képeken chippendale fiúk markolásszák a töküket (...) egy szál leopárdmintás tangában, és úgy nyilatkoznak, hogy igen, a legextrémebb az volt, amikor egy öregek otthonába, egy 80 éves hölgy születésnapjára kellett menniük..Az anyag készítője 3 különböző témában forgatott riportot vágott össze úgy,
hogy abból egy kerek történet jöjjön ki, melynék én vagyok az "arca", aki vállalja, amit csinál. Emellett az irodában készült felvételeken látszanak kolléganőim is, egyikük ma egy ismerősétől kapott e-mailt követően elsírta magát...
Most éppen azt nem tudom, hol lehet fogást találni egy milliárdos bizniszt űző cégen, ami ugyebár nem más, mint a TV2, ahol a nézettség a legfőbb úr,és ahol a nézettségért képesek bármit megtenni. Képesek egy kis botrányszagú anyagért becsületes cégek, emberek jó hírnevét vásárra vinni. Holnap nem a riporter, vagy szerkesztő hölgy megy ki komoly,többmilliós karácsonyi rendezvényekről tárgyalni, nem ő száll be a liftbe a szomszéddal, aki nyilván ugyanúgy azt gondolja - itt a strici, aki még a házunkat is megmutatja a tévében, hogy lám, itt lehet fiúkhoz jutni... Amennyi szexista riport elhangzik a kereskedelmi televíziókban, annyi szexista riportalany és botrányos ügy nincs a világon. Hány és hány normális ember riportját vághatják így össze nap mint nap, hányan járhatnak
-járhattak így? Meg kell nézni az Aktív honlapját, az ott lévő anyagok fele a szexről szól, és a másik fele botrányszagú. Mennyit ér így egy rendezvényszervező szakmai hitele, ha egy riport azt állítja róla, hogy törvénytelen dolgokkal foglalkozik? A TV2 ezt ki ugyan
nem mondja, hogy ne lehessen beléjük kötni, de a hatás és a sztori kedvéért ezt sugallja. A riportot 3 külön részre bontva 3 külön dologról szólt, és tényleg. Ám így, együtt arról, hogy egy rendezvényszervező cég a XIII. kerületben férfi prostituáltakat közvetít (akik főállásban az általunk foglalkoztatott chippendale-ek) hölgyeknek, akár 180 ezer forintért. Amúgy még sohasem kértek még tőlünk chippendale műsort, de ezt csak mi tudjuk, a néző pedig azt tudja, amit megmutatnak neki...
(A TV2 nyilván úgy védekezne, hogy nem mondtam semmi szexre utalót, nem másították meg az általam elmondottakat - és valóban nem, én a tv-ben is azt és úgy mondtam, amit a kamera rögzített, csak "picit" össze lett vágva.
Csak az nem mindegy, hogy előtte, utána férfiak által nyújtott szexuális szolgáltatások kiközvetítéséről van-e szó, vagy céges rendezvényekről, amiről a riport során kérdeztek engem. A dolognak megoldása nincs, szélmalmok ellen kár felvenni a boxkesztyűt. A dolognak
csupán tanulsága van, amely mindenkinek más és más...)
Marik Péter sk.
ügyvezető

Sherlock Event Rendezvényügynökség Kft.
1133 Budapest, Ipoly utca 8. Telefon: (1) 801 2515 Fax: (1) 801 2516
Hotline: (70) 381 3876
web: www.sherlock.hu e-mail: sherlock@sherlock.hu

kvantum Creative Commons License 2003.11.07 0 0 21
Muszály belerondítanod mindenbe?
:-(
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.07 0 0 20
Nem mindegy, mi történhetett? A felelős a lényeg. Az meg biztos, hogy itt is a Zorbán!
Előzmény: Uránusz (11)
Uránusz Creative Commons License 2003.11.07 0 0 19
ya!
VAGY!!!?
Előzmény: uke (16)
molar Creative Commons License 2003.11.07 0 0 18
Őszihntén szólva nem csodálom a tűzet, amilyen kupi van a rissz-rossz butikok környékén az aluljáróban...
Csoda, hogy ezt eddig tűrte a tűoltóság, máshol pedig igen kényesek rá, ha nincs túzoltókészülék, vagy túzvédelmi terv.
Devil Inside Creative Commons License 2003.11.07 0 0 17
A Lehel-térnél bemondták a metrón, hogy a Nyugatinál nem állunk meg, ez így is lett, nagy, büdös füst volt az állomáson. A Bajcsyn utána láttam száguldozni a tűzoltókat.

Ennyit tudok mondani saját élmények alapján.

uke Creative Commons License 2003.11.07 0 0 16
Vagy rövidzárlat vagy gondatlanság....vagy...
Előzmény: Uránusz (11)
dekóder Creative Commons License 2003.11.07 0 0 15
Tíz óra után nem sokkal az egyik helyszínen tartózkodó rendőr tudósítónknak elmondta, hogy már csak tűzoltók vannak lenn az aluljáróban, és nem igaz, hogy bárki is lenn rekedt volna. A mentőszolgálat szóvivője is megerősítette ezt az információt.

Az [origo] helyszínen tartózkodó munkatársa a mentősöktől úgy értesült, hogy többen füstmérgezést szenvedtek. Győrfi Pál a mentősök szóvivője azt közölte, hogy eddig 10 embert vizsgáltak meg a helyszínen, közülük várhatóan hatot kell majd kórházba szállítani enyhébb füstmérgezéssel. Győrfi hozzátette: senki sincs életveszélyben.

A Fővinform közlése szerint a 4-es és a 6-os villamosokat a Moszkva tér és az Oktogon között autóbuszokkal pótolják. A metró szerelvényei ugyancsak nem közlekednek a Deák Ferenc tér és a Lehel tér között. Több vonat indulását is elhalasztották a Nyugati pályaudvarról.

[origo]

szkripnyik Creative Commons License 2003.11.07 0 0 14
Lesétáltam az Árpád hídi metróállomáshoz. A szerelvények akadozva, várakozással, de mennek befelé.
Hajrá Magyarok Creative Commons License 2003.11.07 0 0 13
Az újságíró elfelejtette visszaállítani az óráját.
Egyébként már fél tíz elött elszáguldoztak a tüzoltó autók az ablakom alatt.
Előzmény: uke (10)
Uránusz Creative Commons License 2003.11.07 0 0 12
Elírták a nagy sietségben... 9 helyett 10-et írtak...
:(
3 embert enyhe füstmérgezéssel visz a mentő kórházba a többieket vizsgálják.
Előzmény: uke (10)
Uránusz Creative Commons License 2003.11.07 0 0 11
nehezíti a helyzetet az eső...
ez is ritkaság általában segíti az oltást...
A környéket lezárták...
A metró nem jár arrafelé...

Mi történhetett valójában?

uke Creative Commons License 2003.11.07 0 0 10
"A lángok péntek reggel, nem sokkal tíz óra után csaptak fel egy üzlethelyiségben"

...és irják ezt 9.38-kor :)

Előzmény: perelek (3)
dekóder Creative Commons License 2003.11.07 0 0 8
A lángok péntek reggel, nem sokkal 9 óra után csaptak fel egy üzlethelyiségben - értesült a HavariaPress. A tűzoltókat ötös fokozatú tűzhöz riasztották, jelenleg mintegy 30 tűzoltó igyekszik megközelíteni a tűzfészket, és legalább 10 mentőautó tartózkodik a helyszínen.

Az Index úgy tudja, hogy a Westend és a metróaluljáró közötti alagútban lévő egyik üzlet gyulladt ki.

Egyelőre nem tudni, hogy történt-e személyi sérülés, de a hírügynökség értesülései szerint két ember bennrekedt az aluljáróban. Az InfoRádió arról számolt be, hogy egy embert nem találnak a mentők. Győrfi Pál, a mentőszolgálat sajtófőnöke a helyszínen arról tájékoztatta helyszínen tartozkodó munkatársunkat, hogy 4-5 embert szállítottak kórházba füstmérgezéssel.

A komplexumot kiürítették, mert sűrű, fekete füsttel telítődött. A Nyugati téri metrómegállóban nem állnak meg a szerelvények.

carlos z. Creative Commons License 2003.11.07 0 0 7
Havaria, a jövőbelátó...

cz.

BaSand Creative Commons License 2003.11.07 0 0 6
Tíz óra után?
Érdekes.
Turulmadár Creative Commons License 2003.11.07 0 0 5
Info Rádió: a Nyugati aluljáróban egy üzlet gyulladt ki, 3 embert kimentettek, egyet keresnek, nagy a füst.
Előzmény: dekóder (-)
32nick Creative Commons License 2003.11.07 0 0 4
Az aluljáróban kigyulladt egy üzlet és lezárták a környéket.
perelek Creative Commons License 2003.11.07 0 0 3
Tűz a Nyugati téri aluljáróban

Index
2003. november 7., péntek 9:38

Ennyit tudni. :((

Kigyulladt egy üzlet a Nyugati téri aluljáróban Budapesten, két ember bennrekedt.

A lángok péntek reggel, nem sokkal tíz óra után csaptak fel egy üzlethelyiségben - értesült a HavariaPress. A tűzoltókat ötös fokozatú tűzhöz riasztották, jelenleg mintegy 30 tűzoltó igyekszik megközelíteni a tűzfészket.

Egyelőre nem tudni, hogy történt-e személyi sérülés, de a hírügynökség értesülései szerint két ember bennrekedt az aluljáróban. Az InfoRádió arról számolt be, hogy egy embert nem találnak a mentők.

A komplexumot kiürítették, mert sűrű, fekete füsttel telítődött. A Nyugati téri metrómegállóban nem állnak meg a szerelvények.

Don Palesz Creative Commons License 2003.11.07 0 0 1
Én még nem hallottam. Te honnan értesültél?
wecky Creative Commons License 2003.11.07 0 0 0
k0mmunisták?
dekóder Creative Commons License 2003.11.07 0 0 topiknyitó
Állítólag lángol a Nyugati tér, a metróból is dől a füst. Tudtok valamit?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!