Ok, menjel csak de en holnap nem jovok, tehat maradjon a hetfo. Ha az neked nem jo akkor csak dobj egy mailt, akarhova. A marketin04-t gyakrabban kinyitom.csao
Már megint hülye vagyok. Holnap szombat. Megnéztem a hétfőt, az jó, na majd irok emilkét.
Akkor szia!
Ez a várakozási idő itt, ezt én úgy utálom. Most se engedi elküldeni.
Most se.
:-(
Még most se.
Kezdek mérges lenni.
OK, most kuldtem egy levelet amiben megirtam hogy majd kinezem a chat.hu-n hogy hogyan lehet csetelni, mert itt mindig kell harom perc amig hozza szolhatsz ujra es azt eleg kibojtolni.
Az ICQ is egy lehetoseg, de en azt annyira nem szeretem.
Érdekes kérdés ez könyvdolog, ilyet nem hallottam még. (Csak a nagyfai börtönkönyvtárat irigyeltem, mert a Tudomány összes száma megvolt nekik, nekem meg csak három)
Egy ismerősöm szervezi Szegeden a látogatásokat az ELSA keretében elég gyakran, amennyire tudom, nem csak a jogi karokról visznek be embereket.
Majd megkérdezem az elérhetőségét, ha még kiváncsi vagy, Merlinn, de igérni nem tudok semmit. Általában nem kérnek könyvet.
Egyébként volt az angoloknál egy hasonló vetélkedő (Desert Island Disks). Nálunk is lehetne, neves közéleti személyiségeink elmélkednének, hogy milyen könyvet visznek majd a Csillagba...
Esetleg foglalkozhatnál az egyesített térelmélettel, ha ennyire ráérsz.
Megtenném én is, de nekem erre nincs időm, mert baromságokat kell írnom mindenféle topicokba.
Emlékszem, általános iskolás koromban minden osztálynak volt patronálója, valami üzem vagy intézmény, ahová mentek aztán gyárlátogatosra, ilyesmire a :) kis lurkók :)
Nos, a mi osztályunkat a börtön patronálta! Halálkomolyan! Voltunk is látogatáson, elég bizarr volt, egy csomót kellett zsilipelni, mire bejutottál, de persze a rabokat, személyiségi jogokra hivatkozva (1985-ben!) nem mutatták meg. Csak ilyen kultúrszobákat, ahol aztán nekünk kellett nov. 7-i ünnepi műsort szolgáltatnunk a börtönőröknek. Vicces volt.
Fogalmazzunk úgy, hogy családi okok miatt.
Mostanság annyi időm nem lesz (vizsgák), hogy engedélyekért járjak ide-oda, úgyhogy mégis várok pár hónapot. Majd csak kibírom valahogy...
Itt sajna csak ilyen ritkán van. Viszont parlamentbe minden hónapban mehetünk. Milyen jó nekünk! :)
várakozási idő, várakozási idő, várakozási idő, várakozási idő.......
még mindig nem telt le a várakozási idő, várakozási idő.......
Bazzzzz, már unom a várakozási időt!!!!!!!!!