Keresés

Részletes keresés

zsombi Creative Commons License 2004.12.21 0 0 31

Gyurcsány a gufti!

 

 

 

biharpuspoki Creative Commons License 2004.11.07 0 0 30

- Imrém! A nagypapámék nagyon nyámnyila demokraták voltak. Itt hagyták ezt a sok náci magyart szaporodni. Pedig ott volt előttük a kárpátaljai és délvidéki szovjet és szerb testvérnépeink jó példája, hogy kell ezeket fasiszta magyarokat kezelni.

Létszámarányosan itt legalább egy milliót kellett volna Veled, Imrém elföldelni, most mingyárt kevesebb lenne Orbán afgán mintájú nemzetségi tözsének szeparatistája a mi haladó-demokratikus Ejrópánkban.


Előzmény: qncogi (28)
originalqszi Creative Commons License 2004.11.07 0 0 29
És főleg hazafi!!!!! Mi az hogy, de mennyire, hogy az!!! Pfujjj, én nem mernék az emberek szemébe nézni!!!!:(((((((( Szemébe mondja a külhoni magyaroknak, hogy dögöljenek meg ott, ahol vannak:(((((((( Pfujjjjjj:PPPPPPPPPPPP
qncogi Creative Commons License 2004.11.07 0 0 28

Vuduzzatok bexariak.:PP Hazudozzatok, vizíonáljatok, költsetek. Szaglotok.:P

Előzmény: originalqszi (27)
originalqszi Creative Commons License 2004.11.07 0 0 27
- Imrém - folytatta - meg tudsz nekem bocsátani, hogy 90-ig, vagy tán kicsit tovább is, egyetértettem harcostársaimmal és elsősorban Jánossal - Kádár elvtársra gondolok, nagy tisztelettel, - hogy az 56-os forradalom ellenforradalom volt és kivégzésed nagyban hozzájárult Mo. felvirágoztatásához és főleg az enyémhez????
- Tudom, nehéz válaszolnod, de kommunista voltál és a kommunisták mindig megbocsátottak elvtársaiknak!!!
- Isten - milyen isten, gondolta magában, mindenesetre nem Orbán istene - nyugosztaljon és mi bátran megyünk előre a kijelölt úton!!!
naiv Creative Commons License 2004.11.04 0 0 26
Mit üzen november 4-e?

A magyar történelem egyik gyászos napjának évfordulójára virradtunk. Ma 48 esztendeje verték le a Szovjet Hadsereg csapatai a magyar forradalmat.

Azóta jórészt kicserélődött hazánk lakossága. A mai gyerekek nagyszülői beszámolókból kaphatnak első kézi tájékoztatást, de ma már rengeteg gyermek van, aki nem ismeri a vér szerinti nagyszüleinek a többségét, netán egyiket sem. És bizony a nagyszülők sem mind beszédesek.

A lelépő kádárista rezsim (Glatz Ferenc kultuszminiszterre emlékeztetünk) egyik utolsó javaslata az volt, hogy ne tanítsák a közoktatásban az 1945 utáni történelmet, mivel „nincs tudományosan megalapozott értékelés, álláspont”. Történelemtanárok tömegei hárítják el tizenöt éve, hogy oktassák a legújabb Magyarország történelmét; nekik egyszerűbb így, ők tudják, miért.

A mostani évfordulón kötelességünk szót ejteni azokról, akik a leveretés – haszonélvezői voltak.

Azért kényszerülünk a haszonélvezőkre terelni a figyelmet, mert az utóbbi hetekben többszörösen megerősödött az a tapasztalatunk, hogy a mai huszonévesek őszinte rácsodálkozással értesülnek olyas tényekről, amelyek az idősebb korosztálynak elemi ismeretei. Veszélyes ez a helyzet, mert sejteti egy újabb történelmi hullámvölgy lehetőségét.

Arról van szó ugyanis, hogy az Apró-Gyurcsány-féle mostani MSZP, karöltve a fekete múltú SZDSZ-szel, külön propagandahadjáratot indít a mai ifjúság – nevezzük nevén a dolgot: elhülyítésére.

A sátán, tudjuk a Szentírásból, nem más, mint a Rágalmazó. 2001 óta ez az ország az MSZP-SZDSZ rágalmaitól hangos. Rágalomtengerből emelkedett a habok fölé a mostani koalíció, kitervelt aljassággal megalkotott és előadott rágalmainak szennyétől máig nem tudott megtisztulni a közgondolkodás.

Az Apró-Gyurcsány vezette csapat új rágalomhadjárata részint az előbbi folytatása (például a kettős állampolgárság ügyében a 23 millió románról szóló, gonosz hazugság reprízével), részint vadonatúj.

Ez utóbbi függ össze november 4-ével. Maga a kifundált hazugság rég kész, nagyjából úgy szól, hogy a Fidesz tele van kommunista reflexekkel, a kommunizmusból ismert célokat követ, mondanivalója a kommunizmusból ismert. Számtalan apró írás jelzi ennek a gondolatkörnek a jelenlétét a szoclib fejekben.

A közeljövőben ezt azzal készülnek kiegészíteni, hogy 1956 örökösei az MSZP-ben találhatók. ’56-ot az igaz baloldaliak csinálták, ők harcoltak a szovjet hadak ellen, és ők lettek a haza mártírjai.

Mint minden különleges aljasságnak, ennek is van valami az alján. Való igaz, hogy 56-nak voltak igaz baloldali hősei, tiszteletreméltó mártírjai.

Azonban bűn volna újabb súlyos tévhitbe ringatni magunkat. A lényeg ugyanis, mondhatni, éppen a fentiek ellenkezője:

Az 1945 után hatalomra jutott elit többször és megbocsáthatatlan bűnt elkövetve árulta el a magyar munkásságot, a hazai baloldal nemes hagyományait, magukat a magyar baloldali politikusokat és persze a magyar hazát is.

Az 1945 után hatalomra jutott magyar elit telivér hullarabló, amely a saját kezűleg kivégzett elvtársai mártíriumából is önigazolást gyárt. Ennek legpenetránsabb példáját Apró Antal produkálta, aki 1956. október 6-án, Rajkék dísztemetésén abban látta a törvénytelenségek elkerülésének legfőbb biztosítékát, hogy azok maradjanak hatalmon, akik Rajkékat kivégeztették. Mondanunk sem kell, hogy ezzel saját személyes hatalmának igazolását is adta.

Ugyanez az Apró hat héttel később akasztásokat követelt, és a még véresebb terrort sürgette.

Most ez a család van hatalmon. Saját jólétét, vagyonát, hatalmát ma is eleve természetes adottságnak tekinti.

Morális értelemben rohadást és dögszagot áraszt magából ez a kormány és ez a koalíció. Olyan lelki kórt, amely gyorsan fertőzi meg, aki a közelébe kerül. Hogy mást ne mondjunk, a történész Hiller István, nem sokkal a fegyverbarátság megkötése után, ostoba anakronizmussal állt ki Ságvári Endre ténykedése mellett.

A magát demokratának, szociáldemokratának hirdető mostani kormányerők sejthetően azonnal a terror eszközéhez nyúlnának, ha ez nem lenne külpolitikai síkon elfogadhatatlan.

Az ellenfelek ellenséggé transzformálása, ami nyilvánvaló kommunista lelki igény okán történt, a Keller László vezérletével az Orbán-adminisztráció tisztviselői ellen végrehajtott torz és gusztustalan „bűnügyi hadjárat”, a kormánytól független tisztségek betöltői ellen levezényelt sajtókampányok, törvénymódosítások és törvénytelen leváltások mind jól jelzik, hogy nem a levegőbe beszélünk.

Most, november 4-én ideje elmondanunk a környezetünkben élő fiataloknak, hogy a hatalom mostani gyakorlói báránynak maszkírozott farkasok. Maguktól, belülről nem tisztelik egyetlen más gondolkodású magyar honfitársukat sem. A közvagyont, hatalmuknál fogva, nem megőrizni, gyarapítani és a jó gazda gondosságával kezelni akarják, hanem kifosztani, felélni és „privatizálni”, magyarán elsíbolni mielőbb.

Az Apró-Gyurcsányok áldozatot hozni Magyarországért nem szoktak, ellenben szívesen feláldozzák Magyarországot a saját érdekeikért.

Igen aktuális 1956 üzenete.
F. C. King Bastard Creative Commons License 2004.09.12 0 0 25

Felhozom emlékeztetőnek, úgyis szezonja van a fazonnak... :-)
Izélke Creative Commons License 2003.11.07 0 0 24
Powersystem Creative Commons License 2003.11.07 0 0 23
"Nem halottgyalázás, de kapitális hiba ilyen környezetbe egy képzetlen, rosszul beszélő képviselőt küldeni, akinek köze sincs a szakmához"

Ezért nem ment orbán! :-)

Előzmény: uzbence (22)
uzbence Creative Commons License 2003.11.07 0 0 22
A magyarszármazású amerikai fizikusgenerációt a tudomány határain messze túl is ismerik. Nem halottgyalázás, de kapitális hiba ilyen környezetbe egy képzetlen, rosszul beszélő képviselőt küldeni, akinek köze sincs a szakmához, a tudományhoz, vagy úgy általában a szellemiek világához. Ezzel nagyon lebecsültük a meghivókat - a levélsztorival együtt most másodszor sikerült bemutatkoznunk. Bennünket is ezen a szinvonalon fognak kezelni.
Derek Creative Commons License 2003.11.07 0 0 21
"Igy igaz, bar aztan megis csak bevettek (a Manhattan-projectbe)."

Szilard nem volt benne a Manhattam projectben ,en rola irtam,bar az igaz vegig konzultalt Fermi-vel, Wignerrel es a tobbiekkel szakmai kerdesekrol.

Előzmény: mibi (20)
mibi Creative Commons License 2003.11.07 0 0 20
Igy igaz, bar aztan megis csak bevettek (a Manhattan-projectbe). A hirek szerint meglehetosen maceras volt vele dolgozni, mert kezdettol fogva az H-bombara koncentralt pedig az atombomba tervezeseben kellett volna mukodnie.
Előzmény: Derek (16)
Együgyű partfisnyél Creative Commons License 2003.11.06 0 0 19
szánalmas
Előzmény: Indián (-)
Feles Elek Creative Commons License 2003.11.06 0 0 18
GYF eredetileg nem is szerepelt a programban:
csak odacsempészték:

glens (9): Megvan a hivatalos program.
http://forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=002986

"Szó sem esik benne Gyurcsányról.
Benyomták, hogy emelkedjen a népszerűsége.
COMMEMORATION FOR DR. EDWARD TELLER
Monday, November 3, 2003
2:00 p.m.
Entrance of the Laboratory Color Guard
Ludwig van Beethoven, Piano Trio, Op. 97, “Archduke,” 1st Movement
WELCOME
Michael Anastasio, Director, Lawrence Livermore National Laboratory
Video Reflection of Dr. Teller’s life
TRIBUTE
Andras Simonyi, Ambassador of Hungary
Video remarks from old friends
POETRY READING
Astro Teller, grandson of Edward Teller
Ludwig van Beethoven, Sonata No. 8, Op. 13, “Pathetique,” 2nd Movement
Video remarks from colleagues
TRIBUTES
Lowell Wood, Senior Scientist, Lawrence Livermore National Laboratory
John Moores, Chairman, University of California Board of Regents
Robert Dynes, President, University of California
Kyle McSlarrow, Deputy Secretary, Department of Energy
Ellen Tauscher, United States House of Representatives, 10th District
Video remarks by Duncan Hunter, United States House of Representative, 52nd District
TRIBUTE
John Raisian, Director, Hoover Institution
Video remarks by Hoover Institution Fellows
POETRY READING
Edward Turano, Physicist, Lawrence Livermore National Laboratory
Ludwig van Beethoven, Piano Trio, Op. 97, "Archduke," 4th Movement
Video remarks from former Laboratory Directors
TRIBUTE
John Foster, former Director, Lawrence Livermore National Laboratory
KEYNOTE TRIBUTE
George Shultz, former Secretary of State
REMARKS
Wendy & Paul Teller
CLOSING TRIBUTE
Michael Anastasio
RECEPTION
This is a program for the Edward Teller
commemoration to be held Monday. The
ceremony will be broadcast live on Lab
TV Channel 2 for the benefit of all
employees. "



Előzmény: Indián (-)
malaclopo Creative Commons License 2003.11.06 0 0 17
nehogy mán felidegöld magad! sem viktor viktorovics, sem martonyi, sem scmitt maca em tette tiszteletét, a meghívás ellenére! ha nem egy szélsőjob szónokolhat, akkor már derogál ekik elmenni; magukat járatták le; eztet vártuk tőlük!
Előzmény: Hy (13)
Derek Creative Commons License 2003.11.06 0 0 16
"2. Tellert azert nem mindenki szerette: "

Tellert az amerikai es nyugati tudostarsadalom tobbsege nem szerette,foleg az otvenes evek McCarthy korszakaban,aztan kesobb ahogy az ido mult megenyhultek vele szemben,ugyanugy ahogy R.Reagent ugyanezen okok miatt az amerikai filmvilagban.Szilard Leot viszont a masik oldal nem kedvelte,sot az FBI vegig megfigyeles alatt tartotta.Groves csak azzal a feltetellel vallalta el a manhattan terv vezeteset,hogy ahogy o mondta ezt az eroszakos magyar zsidot a kozelebe sem engedik,noha az otlet eredendoen tole szarmazik.

Előzmény: mibi (15)
mibi Creative Commons License 2003.11.06 0 0 15
Nehany megjegyzes.

1. Ha a fazon tenyleg a Batthyany kor tagja akkor a kor sz@rja ossze magat e diszes tarsasag ha nem hatarolodik el tole.

2. Tellert azert nem mindenki szerette:

"..I join with many other members of the community who feel this would have been a better world without an Edward Teller" (Donald J. Hnatowich)

Reszlet egy olvasoi levelbol az amerikai kemikusok lapjabol, okt. 20-i szam. (Az egyik kollegemnal lattam.)

filisteus Creative Commons License 2003.11.06 0 0 14
Igen kevesebb.....
Előzmény: Inkább Nem Kommentálok (12)
Hy Creative Commons License 2003.11.06 0 0 13
Ez a cikk hibbant, és hazug!
Már a 80-as évek elején, de Régen alatt mindenképp volt kapcsolat Tellerrel, sőt nevét rendszeresen emlegették a csillagháborús tervekben- még, ha nem is dicsőítve...
Halottgyalázást azok követnek el, akik ilyen leveleket közölnek le!
Magyarországnak 1 kormánya van, a Magyar Nép egységesen elismerve Tellert a Tudóst, tiszteleg a kormányképviselő személyében emlékünnepélyénén, aki ezzel gyalázkodik, a Nemzetet, és a Tudóst gyalázza!

Szomorú, hogy minden aljasságra képesek a gyalázkodók, hazudnak, hamisítanak...
Nemzeti Szégyen fütyürűs levelezők.

Előzmény: Indián (-)
Inkább Nem Kommentálok Creative Commons License 2003.11.06 0 0 12
Inkább az gyalázza meg, aki 10 millió magyarról beszél, ha tényleg elhangzott az.
Előzmény: filisteus (11)
filisteus Creative Commons License 2003.11.06 0 0 11
A jobbik és a joboldal horthysta eszmevilágot képviselő pártok gyalázák ennek a magyar földről kiutált öreg zsidó emlékét...
Előzmény: Indián (-)
Inkább Nem Kommentálok Creative Commons License 2003.11.06 0 0 10
Megvan valakinek Gyurcsány felszólalásának szövege?
Kagakusha Creative Commons License 2003.11.06 0 0 9
" ... bar nem szereti a mostani kormanyt,de nem ez a stilusa."

Nem bizony. Testületi véleménynek ez az iromány biztosan nem tekinthető.
Az pedig, hogy a hírlevelükben jelent meg, inkább arra utal, hogy valakinek a magánakciójáról van szó. (Mondjuk a díszes társaságban van azért néhány alak, akiktől már olvastam hasonló stílusban megfogalmazott szövegeket ...)

Előzmény: Derek (3)
Gép-ész Creative Commons License 2003.11.06 0 0 8
Csak gratulálni tudok neki ehhez a gyöngyszemhez :(
Előzmény: Jo Tunder (7)
Jo Tunder Creative Commons License 2003.11.06 0 0 7
......és egy évtizedek óta az USA Szilíciumvölgyben élő magyar fizikus MTA doktor képviselte....

ő írta a levelet. aki nem hiszi, olvassa el más írásait. az egyetlen ember, aki ha vécézni megy is leírja magáról, hogy MTA doktor és a Szíliciumvölgyben élő fizikus, meg ő ír olyan hülyeséget, hogy "ádáz kivégzője". dr Pellionisz András.

Előzmény: mibi (5)
molar Creative Commons License 2003.11.06 0 0 6
Azt hittem a mai Papp Laci temetésről beszélsz.
Szegény Papp Laci, pont egy ilyen minisztert fogott ki búcsúztatónak...

Gondolom már kiszámolta Gyurcsány, mennyi profitot hoz neki, hogy öt percet reklámidő fizetése nélkül tölthetett a képernyőn.

Előzmény: Indián (-)
mibi Creative Commons License 2003.11.06 0 0 5
Szerintem se lehet a Batthyany kor levele. Azaz valaki hamisit.
Előzmény: Derek (3)
Tamás Creative Commons License 2003.11.06 0 0 4
Kedves waxxablaze,

természetesen semmi szükség nincs arra, hogy elnézést kérj, csupán elmerengtem egy kicsit a topicnyitó címének abszurditásán.

Derek Creative Commons License 2003.11.06 0 0 3
"A professzorok Batthyány körének a stílusa elég undorító."
Meglepne ,ha toluk szarmazna,mert Solymosi Frigyesnek ,bar nem szereti a mostani kormanyt,de nem ez a stilusa.Inkabb csak valakik bele akarjak keverni oket.

Indián Creative Commons License 2003.11.06 0 0 2
devereaux válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 13:16:59 (0)

NULLA
Matulabá válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 13:20:12 (1)

Gyurcsány pedig fizikus, atomfizikus! Csak ő nem hivalkodik ezzel! Ő egy szerény fizikus! Mindig titokban dolgozott, D-801-es volt a fedőneve!

[előzmény : (0) waxxablaze, 2003.11.06 13:07]


Fisico válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 13:21:19 (2)

Szégyen hogy a Magyar Köztársaságot egy ilyen niemand képviselte, de nem valószínű, hogy nagy megütközést keltett a Szabad Nép kegyeletsértése után. Ezektől nem is várnak mást. Csak lenne vége egyszer.

[előzmény : (0) waxxablaze, 2003.11.06 13:07]


perelek válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 13:22:22 (3)

00

[előzmény : (0) waxxablaze, 2003.11.06 13:07]


Geyza válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 13:33:25 (4)

Gyurcsányban a kommunizmus szemétdombjára hajított "élőlények" eklatáns példáját látta.

Hát ez nagy bunkóság.

A professzorok Batthyány körének a stílusa elég undorító.

[előzmény : (0) waxxablaze, 2003.11.06 13:07]


Donneck válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 13:34:44 (5)

ritka gyalázatos egy írás - jól is mutat a topicjaid sorában - ami rögtön érthető, ha az ember a végére ér és elolvassa a forrást (ami magyarázza a minősíthetetlen, gyalázkodó stílust is).
Keresve sem találom benne, hogy megemlítené, Gyurcsány a magyar kormány / Magyarország képviseletében, a Teller család meghívása alapján vett részt a megemlékezésen.
Ami a gyalázat (hamár), hogy sem Orbán, sem egyetlen samesza nem volt jelen Teller búcsuztatóján, pedig életében előszeretettel sütkéreztek a hírnevében.
Teller nem számít.
Az írásból - és Orbánék gyalázatos hozzáállásából is - csak az tükröződik: nekik és egyedül nekik van joguk Tellerről, Teller nevében beszélni.
Másnak nem.
És ha más odamegy, akkor ők nem vesznek részt.

Úgy tűnik Tellert a magyar jobboldalnak nem sikerült kisajátítania. Akkor pedig el van dobva, mint egy használt papírzsebkendő (lásd nov. 3.).
Nos _ez_ a halottgyalázás imho

előzmény : (0) waxxablaze, 2003.11.06 13:07]


Lenin-haja válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 13:41:56 (6)

Ha nem tudná a szocik tábora, hogy a másik tábor miről beszél akkor közlöm: ezaz !!!

http://neszeneked.uw.hu

előzmény : (3) perelek, 2003.11.06 13:22]


devereaux válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 13:42:52 (7)

Egy részével egyet is értek. Szerintem is ki kellett volna menniük. Így lólábkilógás esete forog fenn.

[előzmény : (5) Donneck, 2003.11.06 13:34]


Tamás válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 13:43:21 (7)

Gyurcsány is letömeggyilkosozta Tellert? Azt hittem, ez jelenleg "polgári stíl"...
waxxablaze válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 14:23:40 (22)

Illés helyett kérek bocsánatot!

s remélem nem gondolod, hogy mindekit Illés mögé lehet rugdozni.

[előzmény : (7) Tamás, 2003.11.06 13:43]


beowolf válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 14:34:06 (24)

Csak 1 kérdés: ilyenkor ássátok, vagy komcsikkal temetitek az árkokat?

[előzmény : (0) waxxablaze, 2003.11.06 13:07]


Bard válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 14:35:34 (25)

:-))))))))))

Na mindegy, úgyis aktívan szedem ki a politika topicokat a kedvencekből. Elég volt ebből a baromságból... Gondoltam, hogy valahova még kéne egy búcsúüzenet, de tulajdonképpen mindegy...

Gurcsányi a halottgyalázó... Ez kész... :-))))))

[előzmény : (17) waxxablaze, 2003.11.06 14:06]


waxxablaze válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-06 14:41:34 (26)

én sosem mondtam, hogy temetni kell az árkokat
ezt eMPé szorgalmazza.

[előzmény : (24) beowolf, 2003.11.06 14:34]

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!