Keresés

Részletes keresés

EszterEszter509 Creative Commons License 5 napja 0 0 992

Többet is tudok, dr. Falus, dr. Rusz.

Előzmény: vgizi (991)
vgizi Creative Commons License 2024.02.20 0 0 991

arcplasztikát végző jó plasztikai sebészt keresek Budapesten

 

 

Zsebibob Creative Commons License 2023.01.23 0 0 989

Sziasztok, csajok! A félrenyúlások után végre találtam egy olyan plasztikai sebészt, aki felelősen gondolkozik. Dr. Karvász Tamás a neve. Szakmailag is kiváló, sehol sem lehet olvasni róla rossz véleményt. Remek arcplasztikát végzett nekem. A cége neve: ArtReal Plasztikai Sebészet. Sok sikert Nektek is! 

kovanna68 Creative Commons License 2022.08.23 0 0 987

Szia, végül kit választottál, megvolt a műtét? Én is karplasztikát szeretnék, ha valakinek van tapasztalata és megírja, nagyon köszönöm!

Előzmény: Alys85 (981)
silvi72 Creative Commons License 2022.08.23 0 0 986

Szia! Milyen lett a szemhejplasztikad? En is hozza keszulok, oktober vegere van konzultaciora idopontom. Koszi az ajanlast :)

Előzmény: HajnalcsillagFfm (984)
HajnalcsillagFfm Creative Commons License 2022.04.20 0 0 984

Plasztikai sebészként Dr. Debreczeni Bélát tudom jó szívvel ajánlani. Mellplasztikával műtött teljesen problémamentesen. Előre megbeszéltük az implantátum méretét, ő a kisebbet javasolta a mellkasi adottságok miatt, végül a nagyobbat helyezte be. Nagyon szép és természetes lett a végeredmény, mai napig dícsérik azok az orvosok is, akik egyéb szűrővizsgálat miatt látják. :)

Most szemhéjplasztikára készülök, de más szóba sem jöhet.

Mindenkinek boldog szépülést :)

Alys85 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 981

Sziasztok,

 

Vancsó Péter

Kelemen Ottó

Karvász Tamás

 

Kar plasztikára készülök. Valakinek esetleg valami tapasztalata? Ki a legjobb? Köszönöm

Kalenka Creative Commons License 2021.11.07 0 0 980

Sziasztok!

Kérek mindenkit aki tapasztalatokkal rendelkezik arc, de főleg toka plasztikával kapcsolatban, melyik orvost ajánlanátok, és ki az akit semmiképpen. Krasznai Zsoltnál járt már valaki? Róla mi a vélemény?

Köszi előre is.

adrikaaaaaaaaaaa2110 Creative Commons License 2021.10.06 -1 0 979

Sziasztok, bár nem annyira plasztikai sebészet, mert csak bemetszés nélküli beavatkozáson voltam, de azért kicsit ide is tartozik. Sikerült Dr. Tóth Andráshoz időpontot kapnom szájfeltöltésre, saját zsírosat választottam, és az eredmény valami zseniális. Nem tűnik kicsit sem műnek, allergiás reakció sem volt, nagyon gyorsan gyógyult, és egyáltalán nem fájt. Itt lehet hozzá bejelentkezni: szájfeltöltés Budapesten.

adrikaaaaaaaaaaa2110 Creative Commons License 2021.07.09 -1 1 978

Sziasztok, gondolom senkit sem meg lep, hogy én is plasztikázáson gondolkodom már egy ideje, nem véletlenül olvasgatom ezt a  fórumot :D Esetleg valakinek van személyes tapasztalata a Bónusz Plasztikai Sebészettel kapcsolatban? Itt nagyon jó plasztikai sebész véleményeket olvastam, de hátha ti is tudtok valamit, több helyről biztosabb :DDD

venndi Creative Commons License 2021.05.30 0 0 977

Sziasztok!

 

Az arccsontomat szeretném megnagyobbíttatni, angolul cheek augmentation. Melyik plasztikai sebészt javasoljátok? Őszintén szólva nemigen találtam egyet sem.

Válaszokat előre is köszönöm!

Mayauel Creative Commons License 2021.02.23 0 0 974

Az állkapocs műtéthez egy gondolat: sajnos nagyon sokan külön részként tekintenek az ajkukra, az arcukra, állcsontjukra, pedig nem az!!!!! Arcplasztika előtt érdemes egy gnato-aging specialistával konzultálni, mert lehetséges, hogy szike nélkül orvosolja az arc öregedéssel kapcsolatos problémátokat.
Bemásolom a weboldalról:
Gondolná-e, hogy:

  • a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja?
  • a fogak, állkapocs helytelen állása a testizmokra (nyelvcsont izmai, vállöv izomzata, törzs, hasfal és láb izmai), a belső szervekre, annak vérellátására, beidegzésére, nyirokkeringésére is hatással van?
  • az állkapocs helytelen pozíciójából adódó megbomlott izomegyensúly a fogakra folyamatosan aszimmetrikus erőket közvetít, súlyosbítva a problémát a fogak lassú elmozdulása, az állkapocs mozgása miatt?
  • a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat?

Érdemes olvasgatni az oldalt, egész más szemszögből közelíti meg az öregedést a Doktornő, a fogak-állcsont-izmok-ráncok-öregedés összefüggéseiben:

https://drcsillagmaria.hu/komplex-megoldasok/szep-mosoly-arcfiatalitassal-egyutt-gnato-aging-technika/
É
s előtte-utána képeket is tud mutatni!

Előzmény: Éva Dukai (931)
Sofika2121 Creative Commons License 2021.02.17 0 0 973

Sziasztok!Én nagyon ajánlom mindenkinek dr Kovács Ferencet...

Hihetetlenül kedves és nagyon jó szakember!! 23 évesen volt nála az 

első mell műtétem ami nagyon jól sikerült,majd szülés után miután sajnos 

megereszkedett most 3 hónapja volt a 2. Operációm.

Kérésemre a helyére került a cicim egy nagyobb implantátummal 

Felvarrás nélkül a cicim/ mivel nagyon féltem a hegektől/..

És tökéletes lett ...De 100%ig bíztam benne mert tudtam, hogy ő

csodákra képes!

jesuisbettina Creative Commons License 2021.01.19 -1 0 970
Előzmény: SzandraV (937)
Na.Jaffa Creative Commons License 2020.10.15 0 0 966

Szia! Ha esetleg olvasod a fórumot.... :) Hasonló cipőben járok, melyik orvos mellett döntöttél? 

Előzmény: Ditty711 (918)
riaxx Creative Commons License 2020.09.22 0 0 965

Kedves Szabika100

Eszedbe ne jusson Tizedes Györgyhöz menni, én sajnos tapasztalatból tudom, hogy nem jó orvos, és akkor még finoman fogalmaztam. Azóta is nyögőm (sok éve) amit ártott nekem.

Herczeg Alma Creative Commons License 2020.09.09 0 0 964

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, mert eljött az életemben az a pillanat, amikor az edzések mellet drasztikusabb beavatkozásokra is elszántam magam. :-) A https://koc.hu - n megtaláltam minden beavatkozást, amit szeretnék (szemhéjplasztika, orrplasztika és mellkorrekció), de nem ismerem az orvosokat. Van tapasztalatok velük kapcsolatban? Köszi!

Karma_ Creative Commons License 2020.04.27 0 0 962

Sziasztok!

 

Gondoltam megosztom veletek az én történetemet:)

Először is a jót aztán a rosszat.

Dr Kovács Ferenc Ágfalván, mint orvos és ember nagyon kedves és rengeteget köszönhetek neki. Ő hozott helyre és mindenkinek csak ajánlani tudom! 

Csatlakoznék az előttem szólóhoz!

Dr Tizedes György az én szememben se ember se orvos teljesem egyet értek azzal amit leírtál! Sajnos nálam is nagy volt a probléma senkinek nem ajánlom őt!

Hatalmas nagy különbség van a két orvos között és nagyon bánom, hogy benne bíztam és őt választottam!

Ahol dr Tizedes műtött számomra úgy jött le, mint egy futószalag mindenki kapkod! 

Ha olyan orvost szeretnél aki vigyáz rád és korrekt Dr Kovács Ferencben nem fogsz csalódni!

 

KatalinMS Creative Commons License 2020.04.22 0 1 961

Sziasztok,azert irok ide  hogy senki mas ne kovesse el azt a hibat amit en es minel tobben lassak akik vele akarnak mutetet.

 

 

Minden modon keruld el! Tizedes Gyorgyel volt mutetem es egeszen Londonbol utaztam hogy o hozza mehessek mert azt hallottam hogy o a legjobb. Egy nagyon szimpatikus kedves embernek tunt de sajnos es mind csak egy musor resze volt.

Teljesen elrontotta a mutetemet es utana a korrekciomnal es felmunkat vegzett. Most majdnem egy ev utan el kell mennem egy masik mutetre ( termeszetesen egy masik orvoshoz) hogy helyrehozza a hibakat.

Ha ez meg nem lenne eleg az asszisztense egy nogyulolo pszichopata no minden empatia nelkul ( abban a pillanatba ha mar utaltal penzt vagy ki van fizetve mas a hangnem)

Nem adtak semmilyen papirt hogy utana mit kell tennem, az abszolut eg vilagon semmit nem adtak vagy mondtak!

 

Es mindazokutan hogy tonkretettek testileg es lelkileg is probaltam hivni oket, irni nekik ( meg a privat szaman is) es semmi.

Az egesz csapat egy szegenytelen lehuzos banda es mind emberileg es professzionalisan nullak. Szegyelljek magukat mert sajnos ez nem egy egyszeri eset! Lanyok/fiuk olvassatok a facebookon a plasztikai sebeszet csoportot mert onnan egy orvos sem fogja tudni leszedetni az igazi valos velemenyeket.

Krisztina T Creative Commons License 2020.03.27 0 0 959

Szia.Megkérdezhetem kinél volt állkapocs műtéted?

Jól sikerült,az probléma megoldódott amivel orvoshoz fordultál?

Előzmény: Éva Dukai (931)
Krisztina T Creative Commons License 2020.03.27 0 0 958

Sziasztok

Szeretném megkérdezni szerintetek.ki a legjobb plasztiaki sebész Mo-on?akiről a legjobb véleményeket hallottatok,láttatok ,tapasztaltatok

Illetve ti kit választanátok közülük?

Dr Pataki Gergely

Dr. Grigalek Gábor

Dr Kovács Ferenc

(arcon történne a beavatkozás)

Sziasztok

8Anka8 Creative Commons License 2019.12.26 0 0 952

Sziasztok! A véleményeteket, személyes tapasztalatotokat szeretném megkérdezni, orrplasztikát kinél érdemes csináltatni? 

 

 

netti51 Creative Commons License 2019.12.25 0 0 951

Kedves Fórumozók ! Problémám kicsit bonyolult, de hátha véletlenül küzd valaki olyan problémával, mint én. 2018. márciusában műtöttek az urológián, mivel a patkóvesémen egy rosszindulatú daganatot találtak. A műtét - hála a kiváló orvosomnak - remekül sikerült, nincs áttét, rendben vagyok. Félévente járok ellenőrzésre. Viszont a problémám az, hogy a műtét helyén kialakult egy un. limphokele, ami egy hatalmas dudor, úgy tudnám leírni, hogy olyan, mintha a jobb oldalamon lennék terhes. Az orvosom szerint ez nem operálható, mert nagy az esély, hogy újból kialakul. Elmentem egy kiváló plasztikai sebészhez, aki alaposan megnézte a területet, és szinte szóról-szóró ugyanezt mondta. Nagyon sajnálja, de ő nem műtene meg, mivel 50-50 százalék, hogy újból visszajön a dudor. Nekem viszont ezt a terhet nagyon nehéz viselnem, gátol az öltözködésben, sajnos egyre jobban fáj a derekam, gerincem, lábam, stb. anagy plussz súly viselésétől. Ne tudok belenyugodni, hogy nem lehet valamit csinálni. Esetleg valakinek volt hasonló baja, és sikeresen megoperálta valaki ? Köszönöm.

yina Creative Commons License 2019.12.01 0 0 947

Sajnos nem Te vagy az egyetlen :( Remélem sikerül helyrehozni amit elrontott. Sok sikert hozzá!

Előzmény: Törölt nick (946)
Törölt nick Creative Commons License 2019.11.28 0 0 946

Sziasztok, nem szokásom írkálni fórumokra, de a személyes tapasztalatból elszenvedett borzalom azt indukálta, hogy szóljak, mindenkinek, aki orvost választana, hátha nem késő. -  kerüljétek el messzire Tizedes Györgyöt! amit tapasztaltam a keze munkája által, az egy életre kiheverhetetlen trauma. Nem gondolom, hogy aki ilyen hibákat tud véteni, az - akár emberileg, akár szakmailag - jó.

AndiPapp Creative Commons License 2019.09.23 0 0 938
Sziasztok! Miskolcon szeretnék mellplasztikát csináltatni. Dr. Bárit ajánlották. Tudnátok segíteni, hogy tényleg jó-e, vagy inkább ajánlanátok mást. Köszönöm
SzandraV Creative Commons License 2019.09.12 0 0 937

Sziasztok! 

Segítséget szeretnék kérni. Mellplasztikai műtétet szeretnék elvégeztetni magamon. Tudnátok ajánlani Budapesten plasztikai sebészt? Ha van valakinek negatív tapasztalata, akkor azt is szívesen venném, hogy kit nem ajánlanátok...

Köszi szépen előre is!

Szandra

Éva Dukai Creative Commons License 2019.05.28 0 0 931

Sziasztok. Csak jelezném hogy több mint 2 év után, kezdek révbe érni, már "csak" az új orrom és sajnos 25 évesen mini liftingre van szükségem az elrontott álkapocs műtét miatt, túlságosan lóg a bőröm a rosszul belekontárkodott módszer miatt.... .:( Nagyon sokba került, kijavítanom amit Dr. Molnár tett az arcommal, most éppen az elrontott lip liftjéből épülök fel amit nagyon köszönök Awil doktor úrnak hogy helyre hozott.. Az utóbbit ajánlani tudom nagyon sok mindenben. Senki más nem tud Magyarországon egy olyan lányt mutatni mint a híres "Aletta Ocean", ő rajta mindent Awil doktor úr csinált...! Tehát az ő "kreációja". :) Hozzám annyira fair hogy megmondta, hogy nem meri az orromat kijavítani egy könyvet is elővett revíziós orrrplasztikáról, tehát tényleg a legjobbat akarja a pácienseinek, így valószínű Törökországban vagy Iránba fogom ezt a procedurát megtenni. :)  Lassan de révbe érek. Nem a fizikai fájdalmak voltak rosszak, hanem asok sok várakozás és a tudat hogy ezt a rengeteg pénzt a revizíókra mennyi minden másra költhettem volna... Válasszatok plasztikai sebészt okosan, lányok! :)

Zsebibob Creative Commons License 2019.05.25 -1 1 930

10 éve még jó volt, az utóbbi időben ő is beállt a sorba.

Előzmény: Szekeres Szabina (929)
Szekeres Szabina Creative Commons License 2019.05.15 0 0 929

Dr. Karvász Tamásról van valakinek véleménye?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!