Hali. A hátsó ajtót akarnám szétszedni, az ablakot akarom a helyére tenni. A két csavart kitekertem, kipattingattam félig a panelt de aztán sehova tovább. Valaki tudna segíteni?
Jelenleg egy öreg de megbízható Swift Sedan helyett szeretnék 2. autónak az asszonynak és gyerekeknek egy tágas,klímás,megbízható autót. Sokmindent nézegettem,de a Tacuma tűnik a legpraktikusabbnak. Meg valahogy még tetszik is.
1,6-os motorral nézegetem,hát főleg városi használatra.
Segítségeteket szeretném kérni! Tudtok-e eladó nekem megfelelő autót,kb max 600E ft-ig? Mikre figyeljek vásárláskor?
Kevés időm van ide be nézni.De ha volna itt köztetek,aki tudna egy pici időt szánni rám,a következő mail címre írjatok már légyszives:
tacuma 1,6 16v gázelvételkor, váltásnál nagyon lassan ejti a fordulatot. tudnátok segíteni mi a hiba megoldása? elolvadt dugattyuval vettem szetszedve, előeleterol ne tudok, kapott egy felujitast, de ez a probléma fennál.
Köszönöm a választ. Nézegetem a képeket de nem tudnék megesküdni (pedig ültem is egyben), hogy látom a 3 pontosat. ISO fix azért lenne csak előnyös, mert az egyik ülés a 3-ból ilyen. Amit néztem még a Nissan Almera Tino (csak ritka) meg a Zafira A. De a tacuma nagyon bejön.
nemrég óta van csak Tacuma-m, ha jól tudom, egyikben sincs isofix, viszont a középső ülés is 3 pontos, csak nem az ülés tetején van a felső rögzítési pont, hanem a tetőn, a csomagtartónál.
Segítséget kérnék, hogy a tacuma hátsó üléseibe beköthető 3 gyerekülés (2 db 3 pontos övvel, 1 db isofix)? A középső ülésnél csak két pontos övet láttam eddig, vagy létezik 3 pontos kivitelben is?
Sziasztok nekem a fűtéssel kapcsolatba volna kérdésem a fűtőmotor szépen forog 4-es fokozaton keni rendesen amikor oda ér ahová kell akkor nagyon gyenge mi lehet az oka?
Hello! Szereléssel kapcsolatban szeretnék tőletek segítséget kérni ,2 hete vásároltam az autómat használtan most 8 éves.Ha valaki tud segíteni a hátsó lámpatest leszerelésében mert nekem nem megy ,a gépkönyv szerint jártam el ,kicsavartam a 3 csavart és megált a mutatvány ,a lámpatestet nem tudom levenni.Kellene az izzó kicserélésében.
Kedves /volt/ márkatársak! Megváltam a géptöl , de nálam maradt a tetőscomagtartóra szerelhető 3 drb kerékpár szállitására alkalmas csomagtartó. Eladnám 20e az ára. Üdv.
Daewoo TACUMA. megjegyeztem, direkt utánamentem egynek, hogy leolvassam a feliratot.
Ez lenne a ma kapható legcsúnyább autó? Kíváncsi lennék, hogy aki pénzt adott érte, az miért tette?
... komolyan nem nézem le a koreai gyártmányokat, csak tényleg, amikor elöször megláttam, majdnem eldobtam a kormányt.
Valamit tudnia kell, ha mégis emberek járnak vele.
Keveset fogyaszt, nagyon megy, vagy nagyon olcsó ?
Amikor valaki dönt egy márka mellett, azt - gondolom - alaposan megfontolja. Erre lennék kíváncsi, itt mi volt a mérleg két oldalán.
Azt nem mondanám, hogy ocsmány (ízlések és pofonok...), bár valóban fura, nem kimondottan egyterűs. Viszont kifejezetten tetszik az övvonal íve, meg ahogy visszakanyarodik a C oszlop mögött.
Az emblémát lesz.rom, tetszik maga kocsi, viszonylag jó áron, sok kedvezménnyel tudnék venni. Azt én is sejtem, hogy ez a Daewoo már nem a 10-15 évvel ezelőtti, úgyhogy ettől nem tartok. Csak még nem nagyon (pontosabban egyáltalán nem) láttam itthon ilyet.
A kérdésedben a válasz.Ha az a lényeg,hogy milyen embléma van az orrán,és az a fontos hogy dicsekedni lehessen hogy német vagy japán autód van akkor ne vegyed meg.Ha egy megbízható,kényelmes autóra van szükséged,amit tán nem is lopnak annyira akkor nyugodtan vedd meg.Nekem elhiheted,mert már a másodikat gyűröm,és problémám még nem volt egyikkel sem (igaz hogy a most hajtott NUBIRAIII még csak 2 hónapos,de gondolom elhiszed,hogy ha az előző lanossal nem lettem volna megelégedve akkor 3,6milláért tudtam volna menőbb emblémát is venni.De ki kell probálni és az előitéleteket meg félre kell tenni.