Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

csrolli Creative Commons License 2019.05.20 0 0 25

Hali. A hátsó ajtót akarnám szétszedni, az ablakot akarom a helyére tenni. A két csavart kitekertem, kipattingattam félig a panelt de aztán sehova tovább. Valaki tudna segíteni?

Köszi

SzCsM Creative Commons License 2017.08.24 0 0 24

Sziasztok!

Jelenleg egy öreg de megbízható Swift Sedan helyett szeretnék 2. autónak az asszonynak és gyerekeknek egy tágas,klímás,megbízható autót. Sokmindent nézegettem,de a Tacuma tűnik a legpraktikusabbnak. Meg valahogy még tetszik is.

1,6-os motorral nézegetem,hát főleg városi használatra.

Segítségeteket szeretném kérni! Tudtok-e eladó nekem megfelelő autót,kb max 600E ft-ig? Mikre figyeljek vásárláskor?

Kevés időm van ide be nézni.De ha volna itt köztetek,aki tudna egy pici időt szánni rám,a következő mail címre írjatok már légyszives:

takacs_csaba@freemail.hu

Vagy facén Takács Csaba néven vagyok fent.

Köszönöm szépen segítségeteket előre is!

Szép napot!

csordics Creative Commons License 2017.02.20 0 0 23

Sziasztok, 

tacuma 1,6 16v gázelvételkor, váltásnál nagyon lassan ejti a fordulatot. tudnátok segíteni mi a hiba megoldása? elolvadt dugattyuval vettem szetszedve, előeleterol ne tudok, kapott egy felujitast, de ez a probléma fennál.

Köszi

Csordi 

Ironman32 Creative Commons License 2016.07.27 0 0 22

Sziasztok 

szeretném a segítségeteket kérni,  nem találom az alapjarati motort az autóban kérlek segítsetek Köszönöm

a8d2 Creative Commons License 2016.06.18 0 0 21

Köszönöm a választ. Nézegetem a képeket de nem tudnék megesküdni (pedig ültem is egyben), hogy látom a 3 pontosat. ISO fix azért lenne csak előnyös, mert az egyik ülés a 3-ból ilyen. Amit néztem még a Nissan Almera Tino (csak ritka) meg a Zafira A. De a tacuma nagyon bejön.

Előzmény: Wakaba (20)
Wakaba Creative Commons License 2016.06.16 0 0 20

Szia,

nemrég óta van csak Tacuma-m, ha jól tudom, egyikben sincs isofix, viszont a középső ülés is 3 pontos, csak nem az ülés tetején van a felső rögzítési pont, hanem a tetőn, a csomagtartónál.

Előzmény: a8d2 (19)
a8d2 Creative Commons License 2016.06.14 0 0 19

Sziasztok.

Segítséget kérnék, hogy a tacuma hátsó üléseibe beköthető 3 gyerekülés (2 db 3 pontos övvel, 1 db isofix)? A középső ülésnél csak két pontos övet láttam eddig, vagy létezik 3 pontos kivitelben is?

Kéri Zoltán Creative Commons License 2016.01.03 0 0 18

Sziasztok nekem a fűtéssel kapcsolatba volna kérdésem a fűtőmotor szépen forog 4-es  fokozaton keni rendesen amikor oda ér ahová kell akkor nagyon gyenge mi lehet az oka?

kamulacus12 Creative Commons License 2011.11.20 0 0 17

Hello!
Szereléssel kapcsolatban szeretnék tőletek segítséget kérni ,2 hete vásároltam az autómat használtan most 8 éves.Ha valaki tud segíteni a hátsó lámpatest leszerelésében mert nekem nem megy ,a gépkönyv szerint jártam el ,kicsavartam a 3 csavart és megált a mutatvány ,a lámpatestet nem tudom levenni.Kellene az izzó kicserélésében.

---------------------

Üdvözlettel: Laci 

Seameny Creative Commons License 2011.11.05 0 0 16

Sziasztok,

2 kisgyermekes családként tervezem Chevrolet Tacuma vásárlását, olyan 2006-2007 évjáratot.

Van valakinek aktuális tapasztalata, hogy áll most a piac?

CharlieNK Creative Commons License 2007.07.27 0 0 15
Nem nagy itt az élet! Nincs senkinek Tacumája?
t5 1966 Creative Commons License 2007.05.06 0 0 14
Kedves /volt/ márkatársak! Megváltam a géptöl , de nálam maradt a tetőscomagtartóra szerelhető 3 drb kerékpár szállitására alkalmas csomagtartó. Eladnám 20e az ára. Üdv.
semgza Creative Commons License 2004.05.04 0 0 13
Daewoo TACUMA. megjegyeztem, direkt utánamentem egynek, hogy leolvassam a feliratot.

Ez lenne a ma kapható legcsúnyább autó? Kíváncsi lennék, hogy aki pénzt adott érte, az miért tette?

... komolyan nem nézem le a koreai gyártmányokat, csak tényleg, amikor elöször megláttam, majdnem eldobtam a kormányt.
Valamit tudnia kell, ha mégis emberek járnak vele.
Keveset fogyaszt, nagyon megy, vagy nagyon olcsó ?

Amikor valaki dönt egy márka mellett, azt - gondolom - alaposan megfontolja. Erre lennék kíváncsi, itt mi volt a mérleg két oldalán.

Rookiecoupe Creative Commons License 2003.11.05 0 0 12
sztem ez már akkor az újabb modell. valamivel jobb
Előzmény: karhu (10)
karhu Creative Commons License 2003.11.05 0 0 11
Márhogy úgy értem, hogy egész más a hűtőmaszk
Előzmény: karhu (10)
karhu Creative Commons License 2003.11.05 0 0 10
Akkor ez micsoda?

A Daewoo honlapján ez van. Most melyik az igazi?

Előzmény: Rookiecoupe (9)
Rookiecoupe Creative Commons License 2003.11.05 0 0 9
azért mondtam hogy fura :)) a "sivemszerint" meg az én véleményem :))
oldalról egséz jó egyébként...

csak ez a front:

Előzmény: karhu (7)
karhu Creative Commons License 2003.11.05 0 0 8
Kösz, ellátogatok oda
Előzmény: gyussz (5)
karhu Creative Commons License 2003.11.05 0 0 7
Azt nem mondanám, hogy ocsmány (ízlések és pofonok...), bár valóban fura, nem kimondottan egyterűs. Viszont kifejezetten tetszik az övvonal íve, meg ahogy visszakanyarodik a C oszlop mögött.
Előzmény: Rookiecoupe (6)
Rookiecoupe Creative Commons License 2003.11.05 0 0 6
ennek az autónak az orra nagy furcsa (szivemszerint azt modanám ocsmány) egyébként semmi gáz vele.
Előzmény: karhu (0)
gyussz Creative Commons License 2003.11.05 0 0 5
Javaslom,hogy kérdéseid tedd fel a daewooclub.freeweb.hu Tacuma forumán is.Itt minden DAEWOO kérdésre megprobálnak válaszolni a DAEWOO tulajdonosok
karhu Creative Commons License 2003.11.05 0 0 4
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy mennyire
- nagy
- kényelmes
- van rendben motorikusan
- jól pakolható
- jól vezethető
- emelhető a vezetőülés
- stb?

Hátha akad valaki, akinek Tacumája van/vezetett sokat. De minden Daewoo-s tapasztalatot szívesen fogadok.

Előzmény: karhu (3)
karhu Creative Commons License 2003.11.05 0 0 3
Az emblémát lesz.rom, tetszik maga kocsi, viszonylag jó áron, sok kedvezménnyel tudnék venni. Azt én is sejtem, hogy ez a Daewoo már nem a 10-15 évvel ezelőtti, úgyhogy ettől nem tartok. Csak még nem nagyon (pontosabban egyáltalán nem) láttam itthon ilyet.
Előzmény: gyussz (2)
gyussz Creative Commons License 2003.11.05 0 0 2
A kérdésedben a válasz.Ha az a lényeg,hogy milyen embléma van az orrán,és az a fontos hogy dicsekedni lehessen hogy német vagy japán autód van akkor ne vegyed meg.Ha egy megbízható,kényelmes autóra van szükséged,amit tán nem is lopnak annyira akkor nyugodtan vedd meg.Nekem elhiheted,mert már a másodikat gyűröm,és problémám még nem volt egyikkel sem (igaz hogy a most hajtott NUBIRAIII még csak 2 hónapos,de gondolom elhiszed,hogy ha az előző lanossal nem lettem volna megelégedve akkor 3,6milláért tudtam volna menőbb emblémát is venni.De ki kell probálni és az előitéleteket meg félre kell tenni.
karhu Creative Commons License 2003.11.05 0 0 1
Bocsi, kisebbet akartam:)
Előzmény: karhu (0)
karhu Creative Commons License 2003.11.05 0 0 0
Erről lenne szó

Előzmény: karhu (-)
karhu Creative Commons License 2003.11.05 0 0 topiknyitó
Megvegyem? Ne vegyem? Pro és kontra.
Lehetőleg tapasztalatok, nem pedig előítéletek alapján.
Kösz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!