Úgy látom épp kb. 10 év telt el az előző bejegyzésem óta :)
Bár aktív látogatók, hozzászólók ritkán járnak erre, hátha olvassa valaki, aki szeretne kipróbálni néhány szabadon letölthető és kinyomtatható, új társasjátékot.
Három társasjáték is letölthető innen: a Kocka Grande, az Érj vissza!, valamint a Kollamokka.
(Az utóbbi egy olyan Ki nevet a végén? variáns, amit dobókocka helyett francia kártyával lehet irányítani.)
Részletes játékszabályok, pálya és kiegészítők megtalálhatóak az oldalon. Családi, baráti körben már sokat teszteltük őket, és izgalmas, jól játszható játékoknak bizonyultak.
Programoztam online német fajer kártyajátékot és meg szeretnélek titeket hívni játszani!
Most indult ezért nincs jelenleg napközben kártyapartner, de este 8 fele összejövünk páran. Akinek van kedve nézzen be esténként. ( Ismerősöket is hívhattok játszani :) )
Szabadidő hiányában megválnék a Catan telepesei + Tengeri Utazó kiegészítőtől. Mindkettő kifogástalan állapotban van (utóbbit egyszer használtam, előbbit is csak 2-3 esetben)
Van egy társasjáték ötletem, amit elkezdtem megvalósítani, először barkácsova (vágok ragasztok, ferstek módszerrel), csak kíváncsi ennék rá- hogy mennyire találjátok jó vagy megfelelő ötletnek a játékomat amit most tervezek/készítek, később meg számítógépen nyomtathatóra is megcsinálom.
Már másik topigban is írtam erről, ugyanebben a témában, sajnos nem tűnik valami gyakran látogattot oldalnak a táblás-társasjátékos részleg.
Ez egy táblás játék lenne amit négy játékos tud majd egyszere játszani, minden játékos egy bábúval a játék végéig.
A játék tartozékai: 1 db. dobókocka, 4 bábú, apró puzzle darabkák a táblához, és több féle kártya.
A játékban egy középkori földbirtokos bőrébe kell belebújnunk és birtokunkat teljesen ellátni különböző épületekkel, amelyek között akadnak fejleszthetőek is! Emelett a játék célja a lovagunkat felszerelni, teljes páncálzattal ellátni és felfegyverezni. Az a játékos győz amelyik a leghamarabb teljesíti a játék győzelmi feltételeit.
Doom társasjátékot keresek megvételre! Ha eladod, írj: karplaszton@freemail.hu
Ezen kívül az "Odalent" fantasy-társasjátékomhoz keresek társakat, akik szívesen beszállnának néha 1-1 jóízű hangulatú játékra! Kaja-pia mellett persze :D Hely: Bp.
Na ez az! Kiskoromban persze volt egy rakat a boltokban, de megvolt az akkori barátok közül jópárnak. Most meg szívesen játszanánk vele, de sehol semmi. Gondolom te sem válnál meg tőle. :-)
Én meg a Police (vagy valami hasonló) nevű társasjátékot keresem, amiben Budapest térképén lehetett játszani üldözve a rablót a tömegközlekedési eszközök és taxik igénybevételével. Ahogy nézegettem a boltokat, most csak a londoni verziója kapható Scotland Yard néven, én viszont a régivel játszanék szívesebben.
Ha valaki tudja hol lehet ezt beszerezni, kérem ossza meg velem az információt. Előre is köszönöm!
Ismeri valaki a riki-tiki nevű kártyajátékot? Francia kártyával kell játszani, es elég szórakoztató fajta :) Régebben sokat játszottam, de sajnos már nem emlékszem a pontos szabályokra :( Ha valaki ismeri, ossza meg velem...
Maga az alap társasjáték már megvan, sőt a tengeri utazó kiegészítője is, de van még egy csomó kiegészítője, és kétszemélyes kártyajáték is van, az is egy csomó kiegészítővel, de ezt csak a honlapjukon láttam, ezért érdekel, hogy vajon nálunk kapható-e.
A catan nem kártyajáték, hanem táblás. Amúgy király játék... :-))
Nálunk kapható, szinte bármilyen nagyobb boltban, ahol társasokat adnak (Tesco, Árkád aljában is van egy...stb). 6-8 e körül van.