Mondjuk az is vicces, hogy ezen az oldalon 3 román 120E-t listáznak, a fotobus-on 5 darabot ír, csak reg hiányában nem engedi kilistázni. Illetve Románia esetében a fotobus elég félinfós. Végülis hány került akkor ki Romániába?
Nekem ez volt 2025 tömközl képekben, hátha valakit érdekel :) utazós év volt, szóval lett pár kép itt ott
München és környéke: metrópótlás az új SEV-színterves gépekkel / MVG R2.2a villamos kivonás esemény / csatolt Siemens Desiro HC / Garmisch-Partenkirchenbe érkezik a müncheni RB / Fogas a Zugspitzére / eCitaro Memmingenben, Münchenben
Utazások közben random képek: Abu Dhabi-i Citaro / random Japán buszok / és vonatok / Volvo Barcelonában / Assisi, Firenze / Liege / Brno / Düsseldorf / Drezda / és végül pedig Stuttgart: ETCS felszerelés és Stuttgart21 projekt miatti helyi szinten nosztalgiaszerelvény pótol
Plusz a végére pár magyar kontent: Salgótarjáni exKunság pusztulat / a kötelező Mikulásbusz / tolatós Pásztón / MÁV-os bérelt Taurus osztrák személlyel
Respekt mindenkinek, aki még így nyomja, tényleg.. én megálltam a néha ha szembejön valami akkor kapáslövés telefonnal dolognál. Nagy ritkán van fotótúra, akkor is valahogy inkább vonat.
,,Aztán mindig kiderül, hogy a helyihez hülye. Főleg Debrecen."
Pontosan. :D Idén kezdtem el PGF-eket lőni Nyíregyen, mert zavart az a 30+ hiányzó a mezőből xD
Kaposvárról is NHPből alig van, aztán már mindjárt cserélik őket... Előtte a KT meg a hagyjuk kategória. Tüke detto... Blaguss, nem is tudom van-e egyáltalán... :D