Keresés

Részletes keresés

MALWIN Creative Commons License 2003.11.03 0 0 1
Szvsz káosz egy hely, legalábbis közlekedni kimondottan utálok arrafelé, de sajna kénytelen vagyok.ha kiszállok az autóból, akkor viszont elvarázsol, legalábbis azok a helyek, amelyek nem őrzik magukon a szocreál és az újgazdag förmedvények kezeinek nyomát.Sajnos azonban ülhetek a Parlament alatt a rakparton és elmélkedhetek a dinnyhéjról, de vissza kell ülnöm az autóba, és oda az illúzió.

Ps
A nejem bolondul Pestért, és meg van sértődve, ha nem viszem magammal, ha oda megyek.Ízlések...

Előzmény: Tündi2003 (-)
Timna Creative Commons License 2003.11.03 0 0 0
szerintem gusztustalan a hely, aki meg sír az hülye :) persze a tömeg meg a bunkó emberek biztos idegesítőek, de az nem a BKV hibája :))
Előzmény: Tündi2003 (-)
Tündi2003 Creative Commons License 2003.11.03 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Nemrég költöztem vidékről Pestre, és azt hiszem sok mindent másképp látok itt, mint a tősgyökeres pestiek.

Közlekedés, hogy csak 1 példát mondjak. Kis falumból, ha be akartam menni a városba ezt naponta 3x tehettem meg, mert akkor volt buszjárat. Visszafelé ugyanígy. Ha volt egy 10 perces elintéznivalóm a városban, utána két órát várhattam a buszra.
Budapesten 5 percenként jár a BKV, a pestiek mégis fel vannak háborodvam hogy milyen rossz a közlekedés.
Kis falumból a városba (6km) kb. 10-12 ezer forint a havi bérlet, amit csak ezen az egy viszonylaton használhatsz. A budapesti összevonalas bérlet 4670 forint. Mikor felköltöztem azt hittem hogy egy összevonalas bérlet minimum 20-25 ezer forint, hiszen folyton sírnak a pestiek hogy milyen drága a BKV. Mikor megtudtam hogy ilyen olcsó a bérlet, rohantam venni egyet.

Nektek mi a véleményetek Budapestről, vidéki szemmel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!