Keresés

Részletes keresés

heki Creative Commons License 2003.11.08 0 0 0
Képzeljétek fiatalok, még ifjú indexes koromban volt egy kísérletem, a Törzsasztalon, hogy indítottam egy topicot, hogy "enyém topic" címmel, hogy csak én írhatok bele, más nem. Persze mindig lenullásozták a lelkes törzstagok, ezért kénytelen voltam egy új topicot nyitni, új sorszámmal, persze azt is lenullásozták, és akkor kénytelen voltam egy új topicot nyitni stb., egészen 15-ig, amikor a moderátorok megvonták tőlem a topicnyitás jogát felfüggesztett büntetésként, mondván, hogy majd csak elmúlik a rohamom.
És én nem tudtam, hogy be kell tévedni az ún. Kultúra fórumba, ahol üdvözült együttes rajongók közt fel sem tűnök. Hát most lehet egy saját topicom, éljenéljen. Ezt ilyen szomorkásan mondom. na mind1.
Mindenesetre a keresőben nézegettem, volt egy ilyen topic 2 éve, ha jól emlékszem, de nem sok tartalommal, és az interneten sem találtam magyar nyelvű honlapokat, sem elemzéseket. Hát el kell mennem könyvtárba, lehet, de nem baj.
heki Creative Commons License 2003.11.03 0 0 topiknyitó
Kedves fiatalok,
tegnap megnéztem ismét a Hallmarkon az Alice Csodaországban c. (kicsit amerikanizált, de azért jó) filmet. Biztos örültök ennek, én meg annak örülnék, ha felfejtenénk együtt a könyv majd minden rétegét, lévén az ún. nonszensz humor eme jeles képviselője jelentős társadalomkritikai stb. bírálattal él. Valószínűleg azok a fiatalok, akik nem a kor (XIX. sz. vége) angol társadalmában élnek, nem nagyon érthetik, élvezhetik a művet. köszi
heki

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!