Fiatal orvos vagyok és a Riverside Apartmanházban keresnék egy vagy másfél szobás erkélyes, kiadó lakást. Elérhetőség: 30/447 84 28 / brubelreka@gmail.hu
Tényleg épül elé vmi? Nekem nem tűnt fel, bár nem is figyeltem erre.
Most néztem meg egy lakást és nem tűnik rossznak, dehát ilyen kilátások esetén inkább utánjárok.
Azert arra kivancsi lennek, hogy ezek utan az "Apartmanhaz kozvetlenul a Duna partjan", illetve az "Elvezze a panoramat a nappalijabol" szlogenekkel behulyitett vevoknek jar-e valami visszaterites... szerintem nem :-((
Néhány napja jártam arra, és a Riverside és a Duna között lévő telekre ki volt rakva egy tábla, hogy x méter magas ház fog oda épülni :) Hát azt hiszem a dunai panorámának annyi :)))
en majdnem ott vettem. De 2 ok miatt nem.
1. Penteken kiszemeltem es gondoltam hetvegen megnezem a weblapot, a lakast stb. Hetfon azt mondtam hogy na jo akkor leelolegezem. De addigra mar elvittek es csak egy 32 nm-s szutyok lett volna valahol a lakotelep fele nezo oldalon.
2. A kocsok MKB nyujtott hitelt ami ilyeneket ker mint 1 ev belfoldi munkavegzes (es kulfoldon dolgoztam, es 3 honapja se voltam Mo.-n). Meg max. 30% a fizunak torleszto reszlet. meg meg egy csomo kocsogsege volt.
Igy kesobb megtalaltam a Teve hazat es ott vettem lakast. Igaz ebben nincs uszomedence, meg tudom is en mik, de nagyobb a lakas es kisebb a rezsi. Amit hianyolok hogy a belso tere nem zart hanem nyitott mindenki szamara.
Meg egy hatalmas elonye volt hogy OTP-nel lehetett hitelt felvenni igy ok nem szivoztak nem kertek 1000 igazolast.
erdekelne hogy ott mennyi a kozos koltseg vegul az uszodat lehet-e hasznalni ingyer meg ilyenek.
a riverside-ban volt egyik nap tűz? hírekben csak egy pillanatra mutatták valamelyik '13. kerületi apartmanház'-at, nem tudtam beazonosítani biztosra :)