Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.24 0 0 14

Tisztelt lakók!

Eladó teremgarázs beálló helyet szeretnék vásárolni a Riverside apartmanházban, elsősorban a földszinten, vagy a -1. szinten!  Magánszemély vagyok. 

Az e-mail címem:  garage68@freemail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2012.12.25 0 0 13

Tisztelt Lakástulajdonosok!

Kellemes ünnepeket és boldog Új Évet kíván a Fazekasingatlan Iroda!

Megköszönnénk, ha lakáskiadással, vagy -eladással megbíznának minket.

Szívélyes üdvözlettel: Fazekas László T: 06 30 9420916

brubel Creative Commons License 2012.01.15 0 0 12

Fiatal orvos vagyok és a Riverside Apartmanházban keresnék egy vagy másfél szobás erkélyes, kiadó lakást. Elérhetőség: 30/447 84 28 / brubelreka@gmail.hu

dohosa Creative Commons License 2004.06.21 0 0 10
Mennyi volt itt a négyzetméter ár?
Valaki már megkérdezte?
Csak kiváncsiságból érdekel, hogy a "luxus aprtmanok"-at vajon luxus áron is adják?
Haszprus Creative Commons License 2004.06.20 0 0 9
jó hogy nem a belső kertjébe építenek egy újabb házat :)
Haszprus Creative Commons License 2004.06.20 0 0 8
igen épül:)
boxster Creative Commons License 2004.06.19 0 0 7
Tényleg épül elé vmi? Nekem nem tűnt fel, bár nem is figyeltem erre.
Most néztem meg egy lakást és nem tűnik rossznak, dehát ilyen kilátások esetén inkább utánjárok.
Előzmény: Törölt nick (5)
TamasS Creative Commons License 2004.05.26 0 0 6
Azert arra kivancsi lennek, hogy ezek utan az "Apartmanhaz kozvetlenul a Duna partjan", illetve az "Elvezze a panoramat a nappalijabol" szlogenekkel behulyitett vevoknek jar-e valami visszaterites... szerintem nem :-((
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.24 0 0 5
Néhány napja jártam arra, és a Riverside és a Duna között lévő telekre ki volt rakva egy tábla, hogy x méter magas ház fog oda épülni :) Hát azt hiszem a dunai panorámának annyi :)))
Előzmény: kirumiru (4)
kirumiru Creative Commons License 2004.01.22 0 0 4
en majdnem ott vettem. De 2 ok miatt nem.
1. Penteken kiszemeltem es gondoltam hetvegen megnezem a weblapot, a lakast stb. Hetfon azt mondtam hogy na jo akkor leelolegezem. De addigra mar elvittek es csak egy 32 nm-s szutyok lett volna valahol a lakotelep fele nezo oldalon.
2. A kocsok MKB nyujtott hitelt ami ilyeneket ker mint 1 ev belfoldi munkavegzes (es kulfoldon dolgoztam, es 3 honapja se voltam Mo.-n). Meg max. 30% a fizunak torleszto reszlet. meg meg egy csomo kocsogsege volt.

Igy kesobb megtalaltam a Teve hazat es ott vettem lakast. Igaz ebben nincs uszomedence, meg tudom is en mik, de nagyobb a lakas es kisebb a rezsi. Amit hianyolok hogy a belso tere nem zart hanem nyitott mindenki szamara.
Meg egy hatalmas elonye volt hogy OTP-nel lehetett hitelt felvenni igy ok nem szivoztak nem kertek 1000 igazolast.

erdekelne hogy ott mennyi a kozos koltseg vegul az uszodat lehet-e hasznalni ingyer meg ilyenek.

Haszprus Creative Commons License 2004.01.22 0 0 3
a riverside-ban volt egyik nap tűz? hírekben csak egy pillanatra mutatták valamelyik '13. kerületi apartmanház'-at, nem tudtam beazonosítani biztosra :)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.03 0 0 2
Nyithatnatok nekem is egy topikot "Peterdy utcai tarsashaz" cimmel...
Előzmény: nOname (-)
Haszprus Creative Commons License 2003.11.01 0 0 1
Most már kettő.

Nem hiszem el hogy az index fórumról senki se vett ott lakást.

Előzmény: elfmage (0)
elfmage Creative Commons License 2003.11.01 0 0 0
No akkor hajrá eddig 0 hozzászólás van...
Előzmény: nOname (-)
nOname Creative Commons License 2003.11.01 0 0 topiknyitó
Keresre nyitott topic.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!