Nevem Szeberényi Márton, 20 éves vagyok, jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre járok, annak is az infó-karára. Hobbim a vitorlázórepülés, a tömegközlekedési járműveken való utazás, zenehallgatás, internetezés, modellezés, és még sok egyéb más.
orulok hogy a tehenekkel igan jo baratsagban vagy, es hogy raadasul a sort is hasonlokepp kedveled. svajcban azt a szlogent mindenki ismeri miszerint ovjuk a svajci tejet es igyunk sort. lehet hogy rossz helyre szulettel???
sziasztok!
azt mondtak mutatkozzak be, merthogy ugy illik.
es mivel az illem fontos hat itt vagyok en, frau hase. mar egy ideje a tehenek es a sajtok (csupa jo illat hmmm ;)!!!)orszagaban toltom kodos napjaimat ezert nem biztos hogy mindig naprakesz leszek a hirekbol, de majd igyekszem lepest tartani veletek. elore is bocsi szokesegemert.
csao
Nem vagyok se kemény, se lágy, se por se lé. Aki rámkapott, rámszokott. Aki rámszokott, nem ereszt. Igy hát, aki itt az indexen vallja, hogy keménydrogos az csak egyvalaki lehet. És Ő valóban az. Érdekességként egyetlen fajta drog vagyok, akitől megszépült, kikerekedett, megnyugodott... És nagyon szeretem Őt :))))
Szia!
A közelemben működik egy házi serfőzde családi vállalkozás , iható!
A környékbeli sátoros eseményekre egy
" SZOMJOLTÓSÁG" feliratú öreg tűzoltóautóval járnak. / Nagyon helyesek!/
Csak úgy elmeséltem...
csácsumicsá!
vidéken éldegélek kedvesemmel,munkálkodom barátnőmmel,bulizgatok haverokkal.ha nem derült volna ki,hogy ki vagyok,elárulom,hogy lány vagyok.
Szia Wágner Úr , és mindenki!
Ha kocsma és sör: búzasör és, barnasör!meg persze pilseni is lehet, mert az jó keserű.
Sörkorcsolya.
Krigli mellett meg világmegváltás és hazudozás.Nincs is ennél jobb...
Mivel éppen csak bemutatkozni felejtettél el, így engem ér a megtisztelő föladat hogy ehónapban először bemutatkozhatok. Géza a nevem de hívjatok csak Erzsikének, a barátaimnak pedig Béla vagyok hétközben tíztől kettőig. Egyéb időkben tíz forint percenként.
örülök hogy így első lehetek...ez előttem levők után akik versenyen kívül indultak, vagyis köszönöm a lehetőséget hogy bemutatkozzam azoknak akik utánam fognak majd csak következni eme szép hagyományban..
Nna, kérem szépen, drága jó sztrovacsekok, itten naptár szerint, ami ugyan a Pincémbe' a sokk Sör közt nem lácc, de úgy néz ki, hogy mostan má' megin' november van... Ezé' aztán az októberet bepasziroztam a többi közé' az Iszoldába', eztet a Nagy Novemberi Söröt..., izé, szóval eztet a bemutatkozási topikot szokás szerint kibontom, izé, megnyitom... Így aztán csak pakoljátok magatokról ide mindazt, amit nem akartok külön-külön elismételgetni, ha kérdezik, mer' aztat az időt is meg lehet spórolni, mer' akkor lehet inni, izé, írni...
Na, minden Lyót mindenkinek, és természetesen sokk Söröt valamint egészséget is hozzá...
Egészség!