Megintcsak teleszemeteled a topicot. Legyen már benned egy kis tartás!
Nemrég elmúlt a topic 19. szülinapja. Remélem megünnepeltétek! Én lassúztam egyet Carmennel, amúgy semmi extra. Mostanában sokat játszom, főleg Forma-1 szimulátorral. Ja nem.
Gyanítom, hogy nagy lesz a válaszidő, szóval fészbukkon is fogok jelentkezni azoknál, akikre rátalálok... Aki nem kap tőlem jelzést mostanában, írjon rám istvan.soros címre a gémélen.
Mivel nyilvános a topik, aki nem bandatag, csak akkor keressen, ha a méretei 60/90/60 mérettel rendelkeznek ;)
"A színésznő két évre aláírt az HBO-val, és az első sorozat, amit előkészítenek, egy olyan nőről fog szólni, akihez a 40. születésnapján ELKEZDENEK BESZÉLNI A MELLEI."
Üdv! Régen párszor versenyeztem a "B" ligában "seven" néven. Csak annyit akarok mondani hogy bár tudom hogy nem a legszebben búcsúztunk el egymástól nekem egyáltalán nincs rossz emlékem rólatok, nem haragszom senkire.
Vagyis egyvalamiért mégis:
A régebbi F1 challenges videók annyira jók voltak, szívesen visszanézném őket, és nem fér a fejembe hogy lehet hogy nem találom őket se youtubon sehol? :)