Keresés

Részletes keresés

Sorcio Creative Commons License 2003.11.03 0 0 12
Akkor nálatok még nem mindenki öreg + ronda.
Nálunk a 80% már elvált ( minimum 1x)

Van egy leányanya, van néhány singli is.

Ja, Van egy meleg fiú is.

+ 1 akit köröz a rendőrség, így kiment Franciaországba a börtönbevonulás helyett. Ő nem lesz ott a talin, mert rögtön lecsuknák.

Szóval biztos nem fogok unatkozni.

jó kis osztály voltunk..

Előzmény: amamsik (11)
amamsik Creative Commons License 2003.11.03 0 0 11
Nekem jövő hét végén lesz a 10. érettségi találkozóm!:)
Előzmény: Sorcio (10)
Sorcio Creative Commons License 2003.11.03 0 0 10
OK!

Majd én is szétnézek, hová is lehetne menni.
Kár, hogy nem sokan foglalkoznak még a témával.
Pedig nem lehet elég korán elkezdeni.

Na jóóó. Hétvégén érettségi talin klesz (15). Remélem, mindenki dagi , öreg és ronda lett.....
( he-he)

Ha tudsz, válaszolj!

DE MÁSOK IS JELENTKEZZENEK!!!!

Előzmény: amamsik (9)
amamsik Creative Commons License 2003.11.03 0 0 9
Szia!

Remélem, meggyógyultatok!
Enyém lány is otthon volt múlt héten 3 napot, torokgyulával.

Decemberben én is ki akarom venni a szabadságomat, még van 12 nap, a férjem többesélyes (megbízásos alapon dolgozik, úgyhogy attól függ).

Akkor fókuszáljunk Budapestre!

Előzmény: Sorcio (8)
Sorcio Creative Commons License 2003.11.01 0 0 8
Szia!

Most éppen itthon ülünk és törpilla nézi a Jégkorszakot. Szegényke tiszta takony. most nem is baj, hogy nem megyünk sehová sem.

REmélem, mást is találunk a szilveszteri bulihoz.
Úgy hallottam, hogy van tgobb hely is, ahol szívesen fogadják a soktörpés családokat.
Karácsonyra debrecenbe megyünk haza. Nekem még van pont arra a 2 hétre szabim, de a férjemnek nincs olyan sok, így ő dolgozik a két ünnep között.
Szóval azért lenne jó egy pesti bulit összehozni. Persze biztos vaanak pest határában, esetleg szentendrén olyan helyek, ahová el lehet menni. Még van 2 hónap.
Nézzünk utána.

Előzmény: amamsik (7)
amamsik Creative Commons License 2003.10.31 0 0 7
Nekünk pont azért lett egy kis autónk, mert mindkettőnk szülei vidéken élnek, és elég gyakran megyünk hozzájuk. Városon belül, munkába járáshoz mi sem használjuk, agyamat eldobnám a dugóban üléstől.

De a gyerek nem nagyon bírja az autózást, úgyhogy nyáron mi is repülővel voltunk nyaralni.

Lakáshitel nálunk is játszik, még 14 évig...

Most indulok haza, hétvégén nem nagyon szoktam netezni, de ha van valami vagy írnál nekem, az itt is feltüntetett mail címen hétvégén is online vagyok, wapról.

Előzmény: Sorcio (6)
Sorcio Creative Commons License 2003.10.31 0 0 6
Mi benne vagyunk ,csak nekünk még nincs autónk. Igaz, eddig nem is nagyon volt rá szükségünk.
Balatonra apu kölztöztet le minket minden nyáron, ha otthon vagyunk anyáéknál ( Debrecen) akkor az anyu autóját hurcolászom.

Ha meg elutazunk külföldre ( utoljára tavaly) akkor meg repülővel mentünk.
Most lakáshitelt törlesztünk. Itt pesten nem kell autó, mert minden a szánkban van. Tulajdonképpen csak nyáron hiányzik az autó, de remélem, hamarosan azt is veszünk.
Szóval arra céloztam, hogy ha elutazunk vagy valaki visz minket, vagy marad a vonat.

Persze vonattal is el lehet menni bárhová csak kicsit macerásabb.
De nem vagyunk semminek sem az elrontója.
Lehetne házibulit is csinálni, csak ki az, aki bevállal egy halom gyereket???

Előzmény: amamsik (5)
amamsik Creative Commons License 2003.10.31 0 0 5
Szia!

Aha, Újpesten lakunk, én a 11. kerületben dolgozom.

Szilveszterre akár valami vidéki helyszínt is el tudnék képzelni, 2-3 napra, ottalvósat.

Most a 4 napban voltunk a Meseszállóban, az már le van foglalva, valami ilyesmi hely jó lenne.
(speciel a kollégámék foglalták le, ha esetleg szabadul fel hely - 8 szoba van összesen - mondtam neki, hogy szóljon).

Vasárnap Martonvásáron ebédeltünk, ott volt a gyereknek egy csomó játék kitéve, köztük kismotor is, simán hagyták, hogy száguldozzon. Nekem már ez is pozitív élmény volt:)

Sajnos amióta rossz az idő, kevesebbet mentünk étterembe, de nyáron a kerthelyiségek mindig tutik voltak:)

Előzmény: Sorcio (4)
Sorcio Creative Commons License 2003.10.31 0 0 4
Szia!

Ti is pestiek vagytok?
Mi benne vagyunk mindenben. Neked van esetleg valami ötleted, hogy hol lehetne bulizni?
Már hallottam egy-két helyről, ahol van elkerítve gyerekeknek játszóhely. Úgy emlékszem, a dohány utcában van egy étterem, csak még nem sikerült elmenni eddig oda. A portside-dal szemben.
KB 3 percre lakunk tőle, szóval lehet, hogy le kellene menni meglesni.

Előzmény: amamsik (3)
amamsik Creative Commons License 2003.10.31 0 0 3
Kedves Sorcio!

Én már régóta nyomon követem a hozzászólásaidat, mert nekem is 2 éves múlt a nyáron a lányom, és én is dolgozom, plusz mi is szeretünk kirándulni.

Szilveszterbe benne lennénk, csak akkor minél hamarabb helyet kellene találni!

Sorcio Creative Commons License 2003.10.30 0 0 2
Végre Valaki jelentkezett!

Az én lányom 2 éves múlt, és nagyon szereti a gyerkőcöket.

Van esetleg ötleted is, hogy hová lehetne menni?

Minnél nagyobb csapatot tudunk összeszedni ,annál jöbb.

Már nagyon unom, hogy mindig otthon gubbasztunk, és az az igazság ,hogy nem is nagyon van baráti társaságunk. Akik lennének, azoknak meg nincs gyerkőcük, így nem is nagyon viselik el, ha valaki a rajtuk ugrál.
Nekem már fel sem tűnik a dolog.

Szóval, próbáljunk meg minél nagyobb csapatot összeszedni!!!

+ hely is kell.

Sorcio

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.29 0 0 1
Szia!

Én benne vagyok!!!!!!!!!!!

MuTeR

Előzmény: Sorcio (-)
Sorcio Creative Commons License 2003.10.29 0 0 0
Na mi van? Mindenki otthon gubbaszt szilveszterkor??
Sorcio Creative Commons License 2003.10.28 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki nem nagyon tud kimozdulni szilveszterkor a törpe miatt, mert ilyenkor nem szívesen vállalja senki sem.

Arra gondoltam, hogy lehetne szervezni a pestieknek valamerre a városban egy közös sok törpés szilveszteri vacsorát. Olyan helyet lehetne kibérelni ,ahol a kicsiknek lenne egy külön terem, ahol játszhatnának.

Biztos létezik olyan étterem, ahl van erre lehetőség.

Mit szoltok?

Várom az észrevételeket.

Sorcio

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!