* Szerezzünk 1000 lájkot * Hogy Újra Vaníliás Colát ihassunk Magyarországron
Kérünk benneteket, hogy minél többen lájkoljátok az oldalt, hogy együtt felhívjuk a Coca Cola Company figyelmét, arra, hogy Magyarországon sokan vannak olyanok, akik szívesen újra megízlelnék Vaníliás Cola magával ragadó ízét!
Külföldön, például az Egyesült államokban igen elterjedt. Arrafelé a cukormentes Vanilla Zero változata is kapható. Magyarországon is árulták egy rövid ideig, de nem volt iránta túl nagy az érdeklődés, ezért beszüntették. Hazánkban azóta nem forgalmazzák.
Cáfoljuk meg együtt, közösen, hogy a Magyarok nem innának szívesen Vaníliás Colát. Sok internetes portál ahol még mindig érdeklődnek iránta, pedig már nagyon rég nem forgalmazzák Magyarországon. Az emberek szívébe örökké beleégett ez a csodálatos íz, és lassan már 10 év elteltével is hiányolja az ember.
Pár hozzászólás, amit a magyarok gondolnak a Vaníliás Coláról:
* A vaníliás kólát tényleg nem árulják már évek óta... Pedig imádtam. Tavaly Párizsban ittam... előhozta a régi szép emlékeimet. :) Jó érzés volt.
* kb 5-6 éve volt cola vanilla! fú nekem annyira ízlett! kár, hogy már nincs! (2010)
*Szeretlek Coca-Cola Vanilla ♥ gyere vissza hozzám ♥
*. Én imádtam a vaníliás kólát, olyan jó íze volt. És most már sehol sem lehet kapni. Legutóbb talán 2005-ben ittam,... de most már úgy hiányzik.
És ez csak pár, a sok vélemény közül, ami Vaníliás Cola hiánya váltott ki az emberekből.
Jobb helyeken biztosan érdemes lenne perrel fenyegetni őket, de ez tényleg nem az az ország.
Tegnap egyébként olyan ideges voltam, hogy 1 milla alatt ki sem tudtak volna engesztelni. :-)
Mától viszont tényleg megpróbálok átszokni Pepsire.
figy, te mit gondolsz, lehetne perelni meg minden? tudod, megtévesztésért, a vásárlók megtévesztéséért, félrevezetéséért? szerinted lehet? hogy kárpótoljanak, de tényleg? lehetne jogi útra vinni? egy szebb világban talán, lehetne, álmomban beperelem a Coca Cola Co.-t, és boldogan alszom
Ez már több a soknál.
Előjöttek ezzel a trágya vaniliás colával, hasonló csomagolást
tettek rá, mint az eredetire és kétszer tévedésből ezt vettem.
Először azt hittem, hogy romlott és kiöntöttem.
Másodszor már jobban figyeltem, de így is elnéztem újra.
Mérgelődtem, de azóta mindig figyelem a kupak színét.
Ha krémszínű, akkor nagy ívben kerülöm.
Erre ma megint megjártam. Újabban már piros kupakot
tesznek rá, így ismét megvetették velem.
Bunkóság ugyanolyan csomagolásban árulni, mint az eredetit.
Nem értem miért kell ráeröltetni az emberre azt, amit
utál. Biztosan valami protekciós ifjú titán találmánya
volt ez az egész csődtömeg termék és most azt akarják bizonyítani,
hogy ez is nagyon fogy.
Most már elég volt.
Áttérek a Pepsi-re. Ha valaki tud angolul, akkor megírhatná nekik,
hogy kár egy centet is újításokra költeniük, meg reklámra,
bármit is újítanak, meg sem közelítik a régi receptet.
én most hörpögetem a cserikólám, eszem a tákócsípszetet hozzája, sirály vagyok na
A vanliánnak meg a titka, hogy fogod az orrod. Be. Oszt k.va gyorsan megiszod az egészet, tátogsz, mint a partra vetett hal (ha gyenge vagy harákolhatol egy kis slejmet is).. és kész, nem is érzed azt a fikamatyi vanliános utóízt.
Most hirtelenjében nem tudnék én se mást mondani a grépfruitoson kívül, Törökországban meg talán Szlovákiában láttam boltokban olyat, hogy nem tudtam megfejteni az ízesítést, az angol szakkifejezést sem értettem, hát még a törököt vagy az egyebet.
A fokhagymás nápolyi a Király!
A Sör+kóla az jó, a sör+almalé az meg nem..és akkor még finom voltam..
Broáá!D---placcs-taccs!!
A Hótalpmérígy-ék szerint házivegyespálesz+UVzöld komm.kiwiszörp a sirály!Persze csak 'sáros'Gumboots-ban fogyasztva..
"Engem egy régi kanalas gyógyszerre emléketet az íze,aminek sajnos nem jut eszembe a neve,de az volt az egyetlen gyógyszer,amit szerettem"
Nem a Beacilinre gondolsz? (Nem biztos, hogy így írják.) Azt én is imádtam. Gondolkodtam is egy időben, hogy igyak-e akkor is, amikor nem vagyok beteg.