Most az egyszer bizonyítottan lukra futott a kedvenc akinincsvelünk1000százalékigazmindrohattkomcsi-elméletével, de inkább égeti magát porrá, mint hogy belássa a tévedését.
ehhez még hozzátesszük, hogy "és a füle is milyen rondán eláll"?
Zsinórmérték elvtárs.
Mert itt a többség nem pártházból irkál, politikusnak eladva magát, és a cikkekhez hozzáteszi a véleményét. No? Legfeljebb megkérdőjelezed, hogy szabad-e a Fideszre szavaznia.(:-))))
Miért védsz egy MSZP-st, akinek nem csak ez az egyetlen ügye van a K&H-val?
Kicsit nevetséges magadat Fideszesnek nevezni, ezt senkisem hiszi már el itt a fórumon.
Még ha a hozzáállása, vagy a gondolatai miatt nyalnák hegyesre.(:-))De a komcsik mindig akkor "szeretik" KBS-t: amikor a jobbosokat üti mint a répát. Igazság nélkül.
Csakhogy a cikkben nem erről van szó. Mi értelme van annak, hogy miután valakiről megmutattuk, hogy alaposan gyanúsítható több gyilkossággal, ehhez még hozzátesszük, hogy "és a füle is milyen rondán eláll"?
No akkor.
A II. kerben lakók erről az emberről kicsit többet tudnak, mint a nagyvilág. A polgármester úr kétes ügyei jelenleg egyenlőre még nem bizonyithatóak, de szóbeszéd szerint érdekes ingatlan eladást-vételt vezényelt le 2002-ben.
Egy fideszes nem hinném, hogy Bencze B. György ellenfelét megvédené, meg ugye Bencze B. Gy. volt az aki a TV-ben még szeptemberben a polgármesteri hivatal elött bemutatta a fura 700 milliós ker. pénz és K&H transzakciókat.
Nem emlékszel?
az az igazság hogy az már régen rossz amikor valakit a balosok dicsérnek itt körbe körbe.
én eccer jártam igy hogy nagyon teccett nekik a hozzáállásom,azota vagyok ovatos:)
Hát eddig sem voltam túlzottan oda ettől a párttól, de hogy valaki a pártos emailjéről regisztrálva konstans ekkora vadbarom szövegeket nyomjon és egy igazi best-of gyűlöletkeltő, fröcsögő "indexes életművet" állítson össze, az meglepett. Érdemes átolvasni a beírásait, nem semmi, a topictárs.
Horváth Csaba elftársa legalább kicsit összeszedte magát viselkedésügyileg, de ez a Démonka valójában Kovács László legjobb tanítványa.
Végül is valahol örülök neki, hogy megismertem az igazibb énjét.
Rettenetes.
Álljunk már meg emberek! Meddig megy ez a butaság még? Vagy szerintetek Schmitt is érintett mert a K&H Bank a „A Magyar Olimpiai Csapat Bankja”? hol a határ a butaságban?
Ez tényleg rettentes....
Tényleg ilyen képességű emberek ülnek a parlamentben? vagy komolyan kérdezem Csurka hamisított magának egy mszp-s emailcímet, hogy lejárassa öket ?