Természetesen a Bajai lányokat is szívesen látjuk!
Tisztelt Csapatvezetők, Játékosok!
Miután beszéltem pár emberrel a következő összesítésre jutottam:
4 db 1 napos kupát szeretnénk rendezni női csapatok számára.
Bármilyen női csapat nevezhet, az elsődleges cél játéklehetőség biztosítása azok számára, akiknek véget ért a bajnokság, vagy az utánpótlás kötelezettség ill. egyéb okok miatt nem vállalták az indulást a bajnokságban. Régi csapatok jelentkezését is várjuk!
Külön öröm lenne újra a Debrecen, Szolnok, Szombathely, Triton csapatok ellen pályára lépni.
A kupákra külön-külön is lehet nevezni, minden kupának saját rendszere és helyezései is vannak és egy összesített állás is lesz.
A kuparendszerek minden játéknap előtt a nevezések függvényében kerülnek megbeszélésre és kiírásra. A rendezésre lehet pályázni minden indulónak.
Felmerülő költségek: - utazást mindenki magának fizeti - bírók nincsenek, egymásnak fújunk a fair play szabályai szerint - teremköltségeket elosztva az adott kupára nevezett csapatok között.
Célok: - régi csapatok ösztökélése az újrakezdésre - hobbitársaságoknak játéklehetőség biztosítása - játéklehetőség biztosítása azoknak akiknek véget ért a bajnokság - a női Floorball élet fellendítése - a női Floorball társadalom összehozása - új játékosok bevonása a női Floorballba
A kupanapok tervezett időpontjai: Március 19-20 Április 2-3 Április 9-10 vagy 16-17 Május7-8
Értelem szerűen próbáljuk arra a játéknapra tenni a mérkőzéseket(tehát 1 napos rendezvényekről van szó), amik a legjobbak a csapatoknak, a versenynaptárat igyekeztem figyelembe venni.
Kérnék mindenkit, hogy amennyiben tud olyat akit érdekelne, juttassa el ezt a levelet azoknak a lányoknak, csapatvezetőknek is!
ui: bármilyen észrevételt, óhajt, sóhajt, panaszt, kérést örömmel fogadok!
Köszönöm!
Pap Zoltán Kálmán Neumann FSE Női Edző 06 20 777 45 41
Épségben megérkeztem Kölnbe, ma beköltöztünk az albérletbe is. Minden oké, élek és virulok! Nagyon Köszi Mindenkinek, aki eljött a Meglepibulimra! Nagyon-nagyon jól esett, jó értelemben kaptam sokkot:-)
Kérem, hogy aki találkozik Ádám Péter festőművész barátommal, mondja meg neki, hogy hívjon fel. Nekem talán a régi telefonszáma van meg, nem sikerül. Fontos és sürgős!!!! (Nem neki, nekem.) Lehet, hogy ma nem tudom felvenni a telefonját, de a szám meglesz, és jelentkezem.
Bocsi, de héten nem tudok edzésre menni, mert tesiórán foci közben szétrúgták a bokám.
Sajnos a bálra sem tudok jönni, mert Füredre kell utaznom, de természetesen veszünk támogatói jegyet. A bohócsapkát meg majd visszajuttatom az Edző Úrhoz, hiszen lejárt a mandátumom. :D
Jó bulizást mindenkinek, jövő héten már remélem tudok menni!
Jobban vagyok, kijöttem a kórházbó,l jövő hét közepétől edzek majd. Addig leves, nehogy újra kijöjjön a mandulagyulladás. Amúgy nyáron lesz csak majd a mandulaműtét, érettségi és a floorball miatt