Jobbikbeszall az Fidesz kormanyba (szvsz hulyek lesznek, tanulhatnanak az FKgP, MIEP sorsabol)
Jobbik mint ellenzekikent tamogatja amiben akarjak a Fidesz-Kormanyt, hogy meg erosebbek legyenek 2014 elottre (fidesz bukni fog)
mas eset nincs, mert az osszeeskuves elmelet, hogy a Jobbik Gyurcsany kreacioja. Mert ha ez meg igaz is lenne, akkor sem allhatnak ossze veluk kormanyt alakitani.
Ha Vona is olyan szavahiheto mint Orban volt a 72 oras ultimatumaval vagy betojnak Orbantol akkor NEM jutnak be. Ha igen, es merik Orbant biralni valoban amiert a jobboldalt allandona atveri es az osszes jobboldali partot kicsinalta akkor viszont bejutnak boven.
Gyurcsány Ferenc lemondásával az MSZP előre menekül a hatalom megtartása érdekében. Céljuk, hogy országpusztító tevékenységüket immáron valaki más vezetésével 2010-ig tovább folytathassák. Ezt nem hagyhatjuk! Az országot csak egy előrehozott választás mentheti meg.
A Fidesz és a Jobbik számos stratégiai kérdésben nem ért egyet, de egy dologban közösek a céljaink: ez a rabló banda sem Gyurcsánnyal, sem mással nem vezetheti tovább az országot. Tudjuk, hogy az előrehozott választás kiírására a parlamentben az ottani politikai érdekek miatt nincs esély, így csak egyetlen lehetőség maradt: az utcáról kell nyomást gyakorolni a politikára.
A Jobbik kész mozgósítani tagjait és szimpatizánsait az ország megmentésére, arra kérem, tegye Ön is ugyanezt. Történelmi lehetőséget kaptunk, ne szalasszuk el! Mozgósítsuk közösen az embereket, és érjük el közösen az előrehozott választások kiírását! Aztán pedig győzzön a Jobbik! E sürgető helyzetben mielőbbi válaszát várva, tisztelettel:
"Egyébként mi francot takar az a "nemzeti keresztény", mert ugyan lyól hangzik, de komolyabb Alkotmánymodositás nélkül valami teljes sutyerákság." Komolyabb alkotmánymódosítás nélkül? Komolyabb reformáció nélkül ...
Nincs neked érzéked a teológiához :)
A baloldalt pláne nem!!!!Sőt! sőtsőt!
Én személyszerint nemigen hiszem, hogy a JObbik parlamenti párt lehetne, én csak elviekben vitatkozom, illetve csak úgy beszélek magamban meg reszelgetem a körmömet... :-))
Kedves Alice, ott Csodaországban (meg a Sashegyen)!
Azért nem ennyire vészes a dolog. Amennyit a Jobbik megszerez, azt 90%-ban a Fidesztől veszi el. Úgyhogy ha még be is jutnak, a jobboldalt nem erősítik.
Ha rám hallgatsz minden közvéleménykutatás ellenére a franc se ismeri ki a választók utolsó pillanatban eldöntött szavazatát. Speciel amelyik szavazókörzetben én voltam számláló 2002 első fordulóján, a Centrum bőven megszerezte a 10 százalékot, tán még többet is. (Sok szavazatszámláló elteszi a kicsi cetlieit, én ugyan nem, de ebben biztos vagyok. És ez egy masszív "polgári" sashegyi körzet. A választási részvétel akkor 90 %-os volt. A második fordulóban az eredmény nagyjából ugyanaz a százalék volt, csak 10 %-al kevesebb volt a részvétel, tehát 80 %-os. Most mondhatnám azt, hogy akik a Centrumra szavaztak, azok nem is jöttek el másodszorra, mert utálták a többi pártot. A Jobbiknak módja van megszerezni a szavazatok 5%-át, és ha sikerül nekik, akkor (legnagyobb bosszuságomra) ez a fidesz pozicióit erősíti, de ha nem, mert ha csak 4,99%-ot szereznek, akkor az szívás lesz.
Igyekeztem szaxerűen hozzászólni anyázás nélkül, remélem értékelitek... :-)))
"A társadalmi egylőtlenség helyén - írja François Furet az Egy illúzió múltja című könyvében (amely a megvalósult kommunizmusról szól) a fasizmusról - itt a közösségi utópiaként újra felfedezett haza áll, a nagy kollektív érzelmek felújított otthona; de sokféle átjáró van a két cselekvésmánia közt. Ami az eszközöket illeti, azok, amelyeket a fasiszta mozgalom dicsőít vagy használ, már jelen vannak a bolsevik fegyvertárban: minden jó, ami az ügyet szolgálja.
A fasizmus tehát nem pusztán a bolsevizmus ellenreakciója. (...) A kommunista kérdésre - hogyan vethetünk véget a modern társadalom individualizmusának, hogyan hozhatunk létre valódi emberi közösséget, hogyan oldódhat fel a magánemberi lét a közösségi létben - másfajta választ állít össze különféle kulturális elemekből, háttérben az olasz kétségbeeséssel. A doktrínában nincs meg a marxizmus szimfonikus szépsége, minthogy azonban az a rendeltetése, hogy felzárkóztassa a tömegeket, ez végső soron nem sokat számít. A fasizmus lépten-nyomon a legösszeférhetetlenebb állításokat kell hogy tehesse. A »leninizmus« nyitotta meg az utat: hogy erről meggyőződhessünk, elég csak összehasonlítani az Állam és forradalom című könyvecskét, amelyet Lenin 1917-ben, október előestéjén írt, és a bolsevikoknak a demokratikus kormányzás terén néhány hónappal később mutatott tényleges gyakorlatát. A Mussolini-féle fasizmus ugyanezeket az adottságokat mutatja. Más a doktrína és más a propaganda és a cselekvés; majd érvényre juttatja az emberiség történetében új korszakot nyitó eszméket a hatalom erőszakos megszerzése."
Én csak azon kuncogok, hogy amióta pártosították magukat ezek a harmadik generációs antikomcsik - tehát azok, akik csak hírből ösmerik önnön antiságuk megtestesítőjét - nyílnak a topicok sorban róluk. Ez most tényleg ilyen izgi, vagy az itt előforduló jó 300 nicktől remélik a nagykoala és a győzelem létrejöttét?
Szvsz érdemes lenne összehasonlítani a Jobbik helyzetét a Centrum 2002.ápr. előtti helyzetével.Pénz,paripa,fegyver, mint tárgyi feltételek szempontjából elsősorban.Én úgy látom,hogy ebből a szempontból (is) jóval hátrébb vannak,mint akkoriban a Centrum volt.3 egész mennyi %-ot ért el a Centrum?
Ha már itt tartunk pontosan az MSZP az aki magát szociáldemokratának és közben nemzetinek vallja.
Ehhez mit szólsz?
Sohasem gondoltam, hogy túlságosan nagy érdemi különbség volna az MSZP és a Fidesz között, ha így gondolod, akkor ebben egyetértünk.
Ámde a Fidesznek jobban elhiszem, hogy nacionalista :-)
A történelem megmutatta, hogy a szélsőségek nagyon hasonlítanak egymásra; a számomra a liberalizmushoz való viszony a döntő.
Ha a Jobbiknak (mint a miép utódpártja antiszemitázás nélkül, ahogyan én látom) 2006-ra sikerül átlépni a bűvös 5%-os küszöböt, akkor jó húzás volt a fidesz szempontjából, mert akár szövetségben, koalícióban, avagy "támogató ellenzékben á lá miép", de a fidesz jobb poziciót szrez - de ha nem, akkor szívás.
nagykoaliciorol akkor beszelhetunk, ha a valasztas 1. es masodik helyezettje alkot koaliciot (pl. '94-ben MSZP-SZDSZ). azt allitod, hogy a Jobbik meg fogja elozni az MSZP-t? fogadunk? ;-)
A "nagykoalíció" csak egy MSZP-Fidesz pártszövetség volna. Az egykori fideszesek (Molnár T., Lovas I.) kiválása természetesen fideszes szavazók elcsábításával jár.
A többi hihető, bár a Fidesznek nem használ, ha egy, vélhetően a parlamentbe be sem jutó párt szívja le a szavazóit.
Nagyon tetszik ez a "baloldali, nemzeti szociáldemokrata" Fidesz. Csak egy kakaslépés a nazionalsozialismus, a "nazi" önmeghatározás. :-)