Keresés

Részletes keresés

Síró Kutya Creative Commons License 2003.10.25 0 0 22
Alfredo
Mi van a pártfogói felügyelettel? Mintha az lenne hivatott kisérni azokat, akik kijöttek a sittről. Vagy a ( mocskos számra vett) Medgyessy kormánynak már erre sincs pénze? És lélegzető gépekre?
Előzmény: alfredoo (-)
Privatizáció Creative Commons License 2003.10.23 0 0 21
allitolag kapott komoly figyelmeztetest hogy robbantani fognak. allitolag a teherautot is bemondtak. es hagyta hogy robbantsanak.

Stimmt.
Ezen nincs is vita.
Kell a műsor.
A béke manapság nem kifizetődő.

orban viktor kozolte hogy egyre tobben vannak akik valtozast szeretnenek

Demagóg.
Persze.
De Orbán mondta.
Nem szokott ilyeneket mondani?
Ráadásul közhely is!
Bármikor kinyilatkoztatható vélemény.

Előzmény: alfredoo (20)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.23 0 0 20
privi

en mondtam 2.at is. ensz irakban. allitolag kapott komoly figyelmeztetest hogy robbantani fognak. allitolag a teherautot is bemondtak. es hagyta hogy robbantsanak.

mondok meeg egyet.

orban viktor kozolte hogy egyre tobben vannak akik valtozast szeretnenek. reszletesen kulcsar topikban fejtettem ki. nem irom le megegyszer. szvsz demagog!

legalabb kover laszlo mondana hogy az emberek valtozast es orbant akarnak. legalabb kover mondana. de nem! orban viktor mondta.

orban viktor kozolte velunk hogy a nep orban viktort, isten felkent hoset akarja. mi ez ha nem demagogia?

mi ez ha nem a legdemagogiabb demagogia?

mert orban viktor kozolhetne velunk hogy a nep torgyan jozsefet akarja. ez tokre ervenyes. de az elozo?

na ide lojjetek! orban viktort a szamra vettem. a mocskos szamra.

Előzmény: Privatizáció (19)
Privatizáció Creative Commons License 2003.10.23 0 0 19
alf!

Jómagam is demagóg volnék, de a magam szerény eszközeivel harcolok ellene.
Ha tudok.
Nem mindig sikerül.
Annyi meg kell.

Demagógia?
Annyi van, hogy most egy sem jut eszembe ;-)

Dobj be egyet, vitassuk meg.
Alkotmánybíróság 1.

Van még!

Előzmény: alfredoo (17)
Amocsok Creative Commons License 2003.10.23 0 0 18
Én nem vagyok demagóg.
Csak roppant szilárd a meggyőződésem.
: )
alfredoo Creative Commons License 2003.10.23 0 0 17
privi

azt hiszem kevercsek vagyunk. talan az a lenyeg hogy vegyuk eszre, legyunk tudataban ha demagogok vagyunk.

neked nincs temad?

ahol valaki szerinted demagog?

en csak arra akartam ramutatni hogy az alkotmanybirosag annyira akarta mutatni hogy o jogallami. es demagogra sikerult. egyebkent nem izgat. engem egyelore nem figyelnek.

Előzmény: Privatizáció (16)
Privatizáció Creative Commons License 2003.10.23 0 0 16

Jó.
Ha az akarsz lenni, lelked rajta!
Bár nem minden kérdésben tűnsz annak.
Bizonyos tekintetben abszolút reálisnak gondollak.
De csak mert sok hsz-edet olv-tam.
Ha ebbőla topicból dolgoznék, biza demagógnak gondolnálak...
Előzmény: alfredoo (15)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.23 0 0 15
privi

bunozonek az elitelt, priusszal rendelkezo embert tartom. es a rendorsegnek szabadabb kezet adnek a megelozo tevekenysegek folytatasara. az orvosnak is szivesebben latnam megelozo tevekenysegeit.

lehet hogy rosszul foglmaztam. valoszinuleg az agyhalottra gondoltam.

a komaba esett embernel ameddig van remeny addig mindent termeszetesen meg kell tenni erte. hogy tudattalan allapotaban embernek vagy targynak tekintsuk e, nem tudnam megmondani. valahol koltseg/haszon elmeletet is figyelni kell. hiszen a lelegeztetogep szukos volta esetleg mas halalat okozhatja. nehez dontesek tudom, hiszen vannak csodak es vannak ongyogyulos esetek.

ezekben a kerdesekben pedig az orvosra biznam a dontest. nem a csaladtagra es nem az egyhazra.

de ezek szemelyes velemenyek. ha maskeppen van azt is elfogadom. ha velem kapcsolatos egy ilyen dontes azt is elfogadom.

kar hogy nem tudsz demagognak tekinteni es azzal vadolni. hidd el demagog vagyok!

Előzmény: Privatizáció (14)
Privatizáció Creative Commons License 2003.10.23 0 0 14

Csak azért sem vádollak demagógiával!
Minden nézőpont kérdése!
Bűnözők alatt kiket értesz?
Elég széles skála.
Pontosíts kérlek.
A kómás beteg teljes ember.
Amíg remény van.
Szerintem.
Előzmény: alfredoo (6)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.23 0 0 13
d2003

igen balos vagyok. de nem az a hozongo, futtyongo, fasisztazo balos. hanem olyan normalis. ugy meg szokom gondolni mit ir a masik es igyekszek (m) arra reagalni. ha hozongessel talalkozok (m) igyekszek (m) odebballni. ha valahonnan kiszavaznak a demokracia jegyeben igyekszek (m) nem visszamenni oda. remelve hogy a procedura nem engem minosit.

szerintem gyurcsany/medgyessy nem resze ennek a tarsasagnak. jog es erkolcs!

gondold el azt hogy gyurcsany/medgyessy nyugodtan lehetnenek jobboldali figurak es/vagy jobboldali szereplok. es akkor en fikaznam (illetve en nem fikaznam) te meg 1000-el vedened oket.

ebben a kontextusban jellemzo a medgyessy/kondor feele osszehasonlitas.

Előzmény: D2003-as szt tiszt. (12)
D2003-as szt tiszt. Creative Commons License 2003.10.23 0 0 12
Ilyen alapon igazad is lehetne, de ugye Te balos vagy...(:-))
Előzmény: alfredoo (10)
D2003-as szt tiszt. Creative Commons License 2003.10.23 0 0 11
Ilyen alapon bevihetnék Megyót és Gyurcsányt is,meglenne az ultihoz az asztaltársaság...
Előzmény: alfredoo (9)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.23 0 0 10
d2003

emlekszek az orban kormany retorikajara. demagogiat nem irnek. maradjunk retorika.

ezek szerint az alkotmanybirosagot atkeresztelhetjuk maffiabirosagga (mivel a maffiozok erdekeiben CSELEKSZIK) es szekhelyet athelyezhetjuk akasztora!

Előzmény: D2003-as szt tiszt. (8)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.23 0 0 9
d2003

esetleg pintert is odairhattad volna!

Előzmény: D2003-as szt tiszt. (8)
D2003-as szt tiszt. Creative Commons License 2003.10.23 0 0 8
A ballibes furkosbotú Tasnádiknak jó ez a világ, nem nekünk....
alfredoo Creative Commons License 2003.10.23 0 0 7
priva

a topik nem az abrol es a bunozokrol es a rendorsegrol szol(na).

hanem a demagoogiarol...

Előzmény: Privatizáció (4)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.23 0 0 6
priva

igen, vallaltan demagog vagyok. lennek a demagogok vezere is. bar erre palyaznak masok, vannak sokan.

a konkret kerdesben mi a velemenyem? talan az, hogy bizzuk a rendorsegre. ha 'becsuletes' embereket, kulcsar, toth, bacskai stb biroi engedellyel figyelhetnek meg, akkor bunozoket figyelhessenek meg torveny es biroi engedely nelkul. belatasuk szerint.

es akkor

1., lehetne oket bizonyos bunesetek letrejottekor felelossegre vonni

2., a bunozok kevesbbe erezhetnek magukat biztonsagban.

ez nekem egyik sem okozna akkora problemat, pedig demagogiam mellett emberjogi harcos is lennek. a bunozot azert nem tekintem teljes jogu embernek. a komaban fekvo, ontudattalan beteget sem. tudom hogy demagogiaval fogsz vadolni.

en meg az alkotmanybirosagot vadolhatnam egy h betuvel kezdodo szoval. h for hungary.

az alkotmanybirosag azt is mondhatta volna hogy nem foglal allast. majd. majd kesobb. majd ha itt demokracia leszen. majd ha nem a bunozok lesznek elonyben a bunuldozokkel szemben.

persze ha visszaelest mutat ki a mutatvany akkor ugye el lehetne jarni? berkecz maria eseteben is el lehetett volna jarni. es a kozvelemenyt sem gyozte volna meg az eljaras TORVENYES volta. ha reszletesen leirjak hogy mikor es miert. es hogy mindenkinel betartottak.

Előzmény: Privatizáció (4)
MrJones Creative Commons License 2003.10.23 0 0 5
Nem olyan nagy baj, ha a frissen szabadultak magukon érzik még egy darabig a "figyelő szemeket".
Privatizáció Creative Commons License 2003.10.23 0 0 4

Télleg demagóg vagyol.
;-)
Vicc félre, topicra fokusz!

1.pont:
Legyenek megfigyelve szted a szabadulás után?
24 órás?
Másképp semmi értelme.
Csak zaklattyák/ták állítólag éjjel 2kor őket (nem sajnálom 1et senem!), de ennek semmi értelme!
Ki se engedjék? Hmm...

Előzmény: alfredoo (2)
villedefrance Creative Commons License 2003.10.23 0 0 3
Má megint magányosan iszol?
Előzmény: alfredoo (-)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.23 0 0 2
priva

3. peldabeszed

priva meglat egy topikot. latja hogy nincs benne semmi. van valami nyito szolas hozza de nem mond semmit.

beir egy 0-at. pedig 1-et is irhatott volna.

de priva rendes demagog. 0-t ir!

Előzmény: Privatizáció (0)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.23 0 0 1
priva

demagog talin elso szamu meghivott. illetve 0. meghivott vagy!

Előzmény: Privatizáció (0)
Privatizáció Creative Commons License 2003.10.23 0 0 0

Azéris 0.

;-)

alfredoo Creative Commons License 2003.10.23 0 0 topiknyitó
1., az alkotmanybirosag az mondta hogy alkotmanyellenes megfigyelni a bunozoket szabadulasuk utan. legalabbis a rendorsegi torvenyben eloadott valtozat alkotmanyellenes.

az alkotmanybiro leanya, lanya, lanya, leanya
tudjuk mi azt jol hogy mi az o kivansaga
szeretne ha valaki, valaki de valaki
szeretne ha valaki jol ................neki

de ki az isten birna ki birna ki de birna ki
ki az isten birna ki egesz ejjel jol .......... neki.

tehat mi lesz ha a meg nem figyelt egyed megy az utcan es eszreveszi az alkotmanybiro 16 eves lanykajat. megkivanja. van nala kes hat poblema semmi. mondja neki: julis! (alkotmanybiro lanya). kivanlak. szeretnelek megdugni. mondja az alkotmanybiro lanya hogy nehez napok vannak. mondja a meg nem figyelt volt pedofilias eroszakos bunozo hogy nem baj. ot ez nem zavarja. es hogy vetkozzon. alkotmanybiro lanya sikoltoz. de van papirzsebkendo, alkotmanybiro lanyanak szaja dugva be. aztan mas is. es a hab a tortan hogy az alkotmanybiro lanyanak torkocskaja el van vagva. a rendorseg meg teszi szet a kezet. persze ha figyelt/figyelhetett volna, akkor lehet. akkor lehet hogy tobbet tudott volna. de igy nem figyelt. illetve figyelt. nagyon figyelt az emberi jogokra.

2., hallom mondjak hogy valami fuggetlen(???) vizsgalobizottsag azt mondja hogy az ensz is hibas/bunos a kozpont felrobbantasa ugyeben. hogy figyelmeztettek. meeg mondtak azt is hogy teherauton jon az aldas. az ensz azt mondta hogy a dereeek iraki nep ilyet nem tenne. nem harapna bele abba a kezbe amelyik az ehen es szomjanhalastol menti meg. vagy a dereek ensz tudta hogy most lesz szavazas a penzalapokrol. hideg fejjel kiszamolta hogy hanyan halhatnak meg. a MAXIMALIS eredmeny 50 volt. AKTUALISAN csak 22-en haltak meg. a penzeket viszont az osszes orszag megszavazta. testverek nem eltetek hiaba. az adminisztracio el es nyuzsog. igy volt? nem volt igy? nem mindegy? az ensz szart a figyelmeztetesre. direkt? veletlenul? ki tudja?

eleeg demagog voltam? van meeg ilyen?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!