esténként már nem is ezt nézem, hanem a videómat választom
azért ez luxus : ezek pont egyidőpontra céloznak ( b@sszák meg )
tegnap is : Tanú, Frei, BK
én a Tanút válsztottam, mert BK és Frei többször lesz
. . . na szerintem 1/2 8 és 9 közt nagyon ritka hogy nem találsz valami kedvedre valót.
a BK nagyon erős, ha más nem az egy biztos pont.
. . . na csapongok : télleg, aki a BK - t nem szereti, az miért nem szereti? mindig tök ledöbbenek hogy lehet ilyen tényleg mindenkinek teccő sztorit írni. egyszerűen SEMMI KIVETNIVALÓ benne, nem lehet belekötni.
nézettségi mutató : BK 60% share - je . . . és a többi 40% ? ? ?
Nekem az a véleményem, hogy erről már nyílt jópár topik.
Amúgy meg a kereskedelmi tévék profitorientáltak, azt vetítik, amire kereslet van, társadalmunk görbe tükrei valójában, tehát ha csupa Nobel-díjas író/költő él majd ebben az országban, akkor ömleni fognak a tévéből a felolvasóestek, addig azonban ne várjunk többet a dzsungelkommandós filmeknél.
A kulturális műsorok sugárzása a közszolgálati csatorna dolga.
Nos, mivel átléptem a 30 hozzászólásos álomhatárt, úgy döntöttem, nyitok én is egy topikot! :)
Ez a kérdés régóta foglalkoztat, szóval: itt ez a 2 kereskedelmi adó.Kiszúrják a szemünket a B-kategóriás akció-és katasztrófafilmekkel, tahóság-sókkal, hozzák a jobbnál jobb külföldi licenceket, mindezt a magasabb nézettség kedvéért,aminek ugyebár túl kell szárnyalnia a másik csatornáét. Értelmes műsor alig van. (Így aztán esténként már nem is ezt nézem, hanem a videómat választom.)
Nektek mi a véleményetek erröl?