Keresés

Részletes keresés

jenette Creative Commons License 2003.10.24 0 0 2
esténként már nem is ezt nézem, hanem a videómat választom

azért ez luxus : ezek pont egyidőpontra céloznak ( b@sszák meg )

tegnap is : Tanú, Frei, BK

én a Tanút válsztottam, mert BK és Frei többször lesz

. . . na szerintem 1/2 8 és 9 közt nagyon ritka hogy nem találsz valami kedvedre valót.

a BK nagyon erős, ha más nem az egy biztos pont.

. . . na csapongok : télleg, aki a BK - t nem szereti, az miért nem szereti? mindig tök ledöbbenek hogy lehet ilyen tényleg mindenkinek teccő sztorit írni. egyszerűen SEMMI KIVETNIVALÓ benne, nem lehet belekötni.

nézettségi mutató : BK 60% share - je . . . és a többi 40% ? ? ?

na most írtam egy jó összevisszát :D

Előzmény: MERLINN (-)
Supernovablaster Creative Commons License 2003.10.22 0 0 1
Nekem az a véleményem, hogy erről már nyílt jópár topik.

Amúgy meg a kereskedelmi tévék profitorientáltak, azt vetítik, amire kereslet van, társadalmunk görbe tükrei valójában, tehát ha csupa Nobel-díjas író/költő él majd ebben az országban, akkor ömleni fognak a tévéből a felolvasóestek, addig azonban ne várjunk többet a dzsungelkommandós filmeknél.
A kulturális műsorok sugárzása a közszolgálati csatorna dolga.

Megatron Creative Commons License 2003.10.22 0 0 0
éljen
MERLINN Creative Commons License 2003.10.22 0 0 topiknyitó
Nos, mivel átléptem a 30 hozzászólásos álomhatárt, úgy döntöttem, nyitok én is egy topikot! :)
Ez a kérdés régóta foglalkoztat, szóval: itt ez a 2 kereskedelmi adó.Kiszúrják a szemünket a B-kategóriás akció-és katasztrófafilmekkel, tahóság-sókkal, hozzák a jobbnál jobb külföldi licenceket, mindezt a magasabb nézettség kedvéért,aminek ugyebár túl kell szárnyalnia a másik csatornáét. Értelmes műsor alig van. (Így aztán esténként már nem is ezt nézem, hanem a videómat választom.)
Nektek mi a véleményetek erröl?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!