most vettem észre koncerten(előtte kaptam vissza kölcsönből),hogy pont ez az album nem eredeti :-) (úgy emlékeztem) szóval ha véletlenül meglenne érdekelne...
Eladó egy Escalator - Antropologia ma már beszerezhetetlen CD 1500 HUF-ért. A lemez enyhén karcos de tökéletesen lejátszható, a borító tökéletes állapotban van, kérésre küldök képek vagy linket, a Vaterán is hirdetem. Érdeklődni: manmusic@freemail.hu
Na, úgy alakult, hogy ez a bejegyzés hozzásegített a felismeréshez: vannak frisseb infók is 2003-hoz képest. :-) Délután megyek a Kuckóba a mozgólépcsőért!
Köszi!
Ettől még minden friss infó érdekelne a csapatról!
Ha valaki szeretné megvásárolni az Escalator új (német kiadású) válogatás albumát, az megteheti ezt a Lemezkuckóban, tegnap én is így tettem dM koncert előtt. :)
egy régi amerikai gyerekfilm zenéje... a szerzemény címe : chitty chitty bang bang... a régi híradóban a paul mauriat féle feldolgozást lehetett hallani...
Én még 1990ben a PeCsa Depeche Mode clubjában találkoztam az Escalator együttessel, mint fellépővel. Ott volt egy szám, talán a no acustic music, de nem biztos, ami egy nagyon régi Tv híradós időjárásjelentési zene feldolgozása volt.
Abban kérnék segítséget, hogy vagy az escalator-féle vagy netán az eredeti nincs-e meg valakinek? Vagy hogy hol induljak el? előre is köszi