A Rákosi-rendszerbelihez hasonlította a magyarság jelenlegi helyzetét a Magyar Igazság és Élet Pártja és a Jobbik Magyarországért Mozgalom által létrehozott Harmadik Út október 23-i megemlékezésén Csurka István. A politikus több ezer, Árpád-sávos és nemzeti színű MIÉP-zászlókat lengető hallgatósága mind Gyurcsány Ferenc kormányfő, mind Orbán Viktor Fidesz-elnök nevének hallatára fütyült. A forradalom évfordulóján meg kell kérdezni a magyarságot, hogyan süllyedhetett odáig, hogy ezt az embert elfogadja miniszterelnöknek" javasolta Csurka, aki a rendet nevezte a legfőbb magyar értéknek. Kovács Dávid, a Jobbik elnöke arról beszélt: a múlt betegsége a kommunizmus, a jelené a liberalizmus, ami "a halált terjeszti". (MTI)
Én fütyülök rá.
Nem szavazok rá, nem veszem meg a polgárinak mondott sajtpapírjait (könyvtárban+neten is el tudom olvasni), egyáltalán, semmilyen módon nem segítek neki. Azt az örömet sem adom meg neki és a hozzá hasonló demokrácia-ellenes csőcseléknek, hogy az ő szabályaik szerint, randalírozva politizáljak. Füttyögjenek, dobáljanak- minden "polgári" füttykoncert, minden hungaropannonnépnemzeti tojás egy-egy jóérzésű választó szavazatát veszi el tőlük...
Esetleg több teret Kövérnek és Kerényinek!A világ két legostobbában politizáló férfiúja oly sok jót tett már a baloldallal!
Orbán Főmérnök és Tortasütő Főcukrász "elvtárs" gondoskodik arról hogy ilyen ne történhessen meg.
2002 augusztus 20.-án Sarkadon vagy 10 bérelt busz szállította a fizetett tapsolóit egész Békés megyéből , a mostanság Fideszes polgármester az önkormányzat dolgozóit duplafizetésért kivezényelte, beleértve a közmunkásokat is.
Mindez mondjuk kutyafüle ahhoz képest amit a Torgyánnak csinált az éppen akkor FKGP-s fazon 2000-ben, mert akkor még az iskolkások is ki voltak vezényelve a falu határába.
Ahol Torgyán "elvtárs" felavatta a székelykaput és belépett a mezőre.(szerintem azóta is ezen a semibe vezető székelykapun röhög az az utazó aki erre jár.)
Érdekes módon ezt az ürgincét egyfolytában Tóth Imrének hívják és 1980-óta az összes létező párt fenekét sorra kinyalta.
Kutyuska, látom aktív vagy - elfelejtetted megköszönni a válaszomat az Irving ügyben! Hagynád elsüllyedni az Irving topikot, csak mert erősen éx mint Orbán Európában? Nem szép dolog, ha már 1X három év után felhívod a topikot és mexólitasz...
Lehet.Szervezetten,tömeget mozgósitva.Kevés embernek Orbán-hivők körében nem célszerű.A szervezett utcai szembenállást pedig érthető politikai okokból nem vállalja fel senki.A szavazófülkében kell véglegesen megbuktatni a foga fehérjét korán kimutató egyeduralkodó-palántát...
Tudod az a baj, hogy néhány agresszív ember rengeteg szelídet-szolídat tud terrorizálni.
A hangos kisebbség általában legyőzi a csendes többséget.
Sajnos.:-((
... csak azért, mert a baloldalon, értelemes, érzelmekkel gazdagon megálmodott normális emberek vannak, akik nem szeretnék veszélyeztetni gyermekeik és unokáik biztonságát, holmi "kiskirályok" vetélkedése miatt.... a baloldalnak az lett volna a legrosszabb ha ez az ünnep is "fröcsögni" kezd.... Igen!!! A baloldal igy viselkedik....
Hát persze hogy sípolhat.
Ha agya nem tekervényekből, hanem egy egyenesből áll.
" neked, közöd hozzá semmi,hogy másnak mi, és, hogy tetszik."
Nagyon tévedsz kisfiú.
Közbotrányokozás törvénytelen dolog ám.
De ha akkora nagy kisfiú vagy, vegyél fel egy zöld-fehér mezt, menj ki az UTE stadionba, /vagy lila-fehéret a Fradi stadionba/ és amikor a csőcselék elkezd közeledni feléd, közöld velük, hogy semmi közük hozzá, másnak mi tetszik.
Aztán ha tudsz még, pánikszerűen menekülj.
"ha sértett törvényt, jelentsd fel"
Hogy nektek legyen min őrjöngeni?
Az ország békessége nálatok sokkal többet ér ám!
...és ha a másik oldal nyer (1998), akkor se fütyül, követel újraszámlálást, foglal el hidat, viselkedik a 301-es parcellában lumpenproletár módjára, és még Viktor szülőházát se dobálja meg tojással.
>>amire kiváncsi voltam, már megkérdeztem, kpróbáltam
sípolni nem fogok
akkor mit tipródsz rajta ennyit?
ha nem sípolsz, akkor nem sípolsz.
más ettől még nyugodtan sípolhat.
neked, közöd hozzá semmi,hogy másnak mi, és, hogy tetszik.
ha sértett törvényt, jelentsd fel.
Na látod.
Ha annyira nagyon kiváncsi vagy, mi történne, szedd össze a bátorságodat, néhány barátodat, vételezzetek uttörősípot a pártirodán és menjetek ki egy rendezvényére.
Oszt fújjátok.
Akkor majd kiderül, hogy mi történik.
Majd ott rájöttök --mint kamasz gyerek a sexnél--, hogy nem beszélni kell róla, hanem csinálni.
elképzelhetö, hogy nem beszélsz velem többesszámban?
az lehet, hogy a "köreidben" ez így szokás, de én..én vagyok
nem sasmadár, nem körözök
kicsi hörcsög
pááá!
:O)