Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2003.10.17 0 0 10
ft

szerintem konkretan kellene. tehat azt hazudtak hogy soha nem lesz gazaremeles. es lett. feel ev utan. ez idevalo.

'a rohadtak igeretuk ellenere megemeltek a gazarat. ennyi es ennyi szazalekkal.'

a nemzethalalt a gazaremeles utan fel evvel lehet elemezni.

tehat a gazaremeles es a nemzethalal.

es ha fidesz kormany lesz akkor tuttira visszveszi a gazarat. a felere.

rohadt molreszvenyesek. most ugyis nagyon jol megy nekik. megvettek a mol reszvenyt hatezer forintert es a rohadtak mar el is tudjak adni momentan 6800 forintert. rohadt spekulansok. arra spekulalnak hogy felmegy a gazar. es kiszipolyozzak a nem mol reszvenytulajdonos magyarsagot!

Előzmény: Fine Tune (9)
Fine Tune Creative Commons License 2003.10.17 0 0 9
Azé, nem kell elájulni ám magunktól.

Azon a fideszes prospektuson amit hozzám dobtak be, nem nemzethalált jósoltak, hanem nagy áremeléseket, adóemeléseket.

Ez viszont bejött.

Más tészta, hogy Megyóra amúgy sem szavaztam volna, a Gresham botrány kipattanása után számomra egy bünőző és határozott meggyőződésem, hogy eljön az a pillanat, amikor az MSZP-sek nagyon helyesen megtagadják. Mert akinek erkölcsisége olyan mint az övé, az nem csak egy buliban van benne és ezek kiderülnek majd.

Mindenesetre elég komoly figyelmeztetés a kormány népszerűségének igen határozott fogyása, bár itt jópár MSZP-s valamiféle csodafegyverben reménykedik.

alfredoo Creative Commons License 2003.10.17 0 0 8
ladaa

bocs a datum 1968/69. akkor is nemzethalal volt eppen.

Előzmény: alfredoo (7)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.17 0 0 7
ladaa

bar nem lenne kotelezo valaszolni...

nekem az etlapon (nemreeg) 1974-ben kiskunmajsa es kiskunhalas kozott egy vadas vendegloben, megvendegelve egy teherautosofor altal

vadhusbol keszult leves volt.

egyebkent feher ember nem felejt!

Előzmény: Lada A (3)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.17 0 0 6
tomi

ez MEELYEN igaz.

de en peldaul azon okoskodok hogy mi lett volna ha nem igy alltak volna az alaairashoz?

vagy a fonokseg mondta volna a dolgait horgomodban de fennhagytak VOLNA nehany kiugrot aki mondta volna hogy tulajdonkeppen ez nem is olyan nagy baromsag, lehet hogy TENYLEG nem artott alairni.

hiszen nagy baj az alairasbol nem lehet viszont a nem alairas nem JARHAT semmi elonnyel.

de nem volt. egy emberkent horgomodban fogalmaztak.

newspeak nyelvtan legelso eleme: HORGOMOD!

tok jo!

Előzmény: Törölt nick (4)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.17 0 0 5
tomi

megtisztelsz hogy az en altalam kitalalt topikban irtad le a lyukra vetodes koltoi valtozatat.

persze unnepelni CSAK a 10000-k hozzaszolaskor unneplunk.

meg addig lehet hogy ki is moderaljak.

vagy megy a topik szokas szerint a levesbe.

melyik is az a levestopik ami minel tobb topikot benyal mint a cethal, annal jobb. csak ugy hizik. es mar a 100000-k hozzaszolast celozza meg. es mind egy temaban. tok jo.

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.17 0 0 4
Mondjuk, az élet az olyan, hogy én itt állok, és millió labda jön felém. Vannak kék labdák, piros labdák, fehér labdák, fekete labdák, mindenféle színű labdák repülnek felém, Ha van egy ideálom, akkor az olyan, mintha azt mondanám, hogy nekem fekete labdák kellenek. S akkor hiába jön felém mindenféle labda, egyik sem kell, várom a fekete labdákat, és káromkodom, hogy olyan kevés fekete labda van, sohasem jön fekete labda, De már egy piros elment, amit elkaphattam volna, vagy tizenöt sárga, meg rózsaszín, meg mindenféle, nekem azonban nem kellenek, mert én olyan ember vagyok, aki feketére vágyik. Tehát, ha az embernek van egy ideálja, akkor rengeteg dolog történhet meg, de ő elsétál mellettük. Észre sem veszi az ilyen kegyeket, mert van egy ötlete, van egy elképzelése arról, hogy neki mi kell, s ki ő, s közben elveszíti azt, amije éppen van, mert valami másért küszködik. Szerintem ez rettenetes dolog. Mikor pedig végre kap egy feketét, akkor rájön egy év múlva, hogy a fekete nem is jó.
Előzmény: alfredoo (-)
Lada A Creative Commons License 2003.10.17 0 0 3
Nem is olyan régen a pálinka, sör, virsli volt az étlapon, most meg a viszki. Fejlődünk, fejlődünk!?
Előzmény: alfredoo (1)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.17 0 0 2
geszthi

ebbol ITT csak az epitkezes az ervenyes. es meeg nem telt el feel ev.

SENKI nem mondta hogy nem fognak rekordszamuan menni nyaralni es senki nem mondta hogy nem fognak rekordszamu dvd-t es dvd lemezt venni....

itt csak ezek ervenyesek.

az epitkezesekrol meg 2004 junius!

Előzmény: geszthi (0)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.17 0 0 1
geszthi

javasolnam a viszkit. tok jol bevalik. persze akkor meg a magyarsaggal van gond.

Előzmény: geszthi (0)
geszthi Creative Commons License 2003.10.17 0 0 0
lasd meg a de qrva szegeny, kilatastalan itt mindenki, csod es lehuzzuk a rolot az mszp miatt.

Iden mindossze
rekordszamuan mentek nyaralni, vettek szorakoztato elektronikai cikkeket (letszukseglet ugye), szamitogepet, cserelik le a kocsikat, es barhova mesz epitkeznek ezerrel.

Gondolom, ha mar nemzethalal akkor egyszer eltunk, ihaj csuhaj.

Előzmény: alfredoo (-)
alfredoo Creative Commons License 2003.10.17 0 0 topiknyitó
kiserlet megint.

talan muxik...

medgyessy alairt. jottek a horgok es horogtek. mondtak nemzethalal.

eltelt feel ev.

nezek korul, nemzethalal nincs.

van viszont ensz hatarozat.

velemeny?

vannak meeg ilyen dolgok? eltelik feel ev es kiderul hogy valaki lyukra vetodott? erdekelnenek a konkret esetek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!