Keresés

Részletes keresés

Franciakulacs Creative Commons License 2024.09.06 0 0 15

Az ACE - Üzleti Névjegy (https://ace-app.hu) ingyenes csomagjának kipróbálásán gondolkodom.
Valakinek valamilyen tapasztalat?

Franciakulacs Creative Commons License 2024.09.06 0 0 14

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata digitális névjegykártyával kapcsolatban? 

salamon36 Creative Commons License 2019.02.18 0 0 13

Én szerettem volna egy egyszerű névjegyet készíteni, hogy az emailomhoz alulra hozzá csatolnám mindig, de mindegyik oldalon vagy regisztrálni kellett vagy fizetni... de a grafitx.com -on végre sikerült.

Pavako Creative Commons License 2017.07.18 0 0 12

Hazánkban a névjegykártya szabványméret "normál" 90x50mm vagy 85x55mm.
Két kiváló program szerkesztéshez: Photoshop, Illustrator
Amire érdemes figyelni a beállításoknál: Az alap RGB színmódot állítsuk át CMYK-ra, hogy nyomtatáskor színhelyes maradjon a névjegy,
valamint körbe maradjon 2-3mm kifutó. 
Létezik elég sok sablonos névkártya oldal, ahol magadnak szerkeszthetsz a meglévő sablonokból - egyszerűbb designhoz jók lehetnek.
Díjtalan névjegykártya tervezés elég ritka, de ilyen is akad...Egyedi tervezés általában 2000- 20 000 Ft, eléggé változó...Logóval meg akár még több.
Ami még nagyon lényeges, a papírválasztás. Szerintem ez talán a legfontosabb. Sokszor látom, hogy egyszerű, vékony papírra nyomtatnak, nem túl profi megoldás,
nem érjük el vele azt a célt, hogy növeljük a presztízsünket a kártyával.

FerkoSzab Creative Commons License 2015.02.06 0 0 11

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. :)

Úgy voltam vele, hogy minek fizetnék súlyos pénzeket másnak, ha magam is meg tudom csinálni otthon. Egy rendes nyomdában készített névjegy valóban sokkal színvonalasabb, és az a néhány ezer forint, amibe kerül bőven megéri, hogy igényes legyen. Grafikus tervezte és nagyon szép papírra készítették, sok dicséretet kaptam már rá. Én itt csináltattam: http://buddhaprint.hu/Nagyon előzékenyek voltak és már másnapra meg volt. :)

Nicoma Creative Commons License 2014.05.12 0 0 10

Sziasztok! Én éveken keresztül magamnak szerkesztettem a névjegyemet word-ben és szép fotópapírra nyomtattam ki, gondoltam jó ez így, meg olcsó. Aztán logót akartam terveztetni a cégemnek és a grafikai stúdióban, amit ajánlottak olyan névjegyet nyomott a kezembe az úriember, hogy leesett az állam, a sajátomat már elő se mertem venni. :D

Meglepődtem mekkora különbség van egy minőségi névjegy és egy házi barkácsolás között... Szóval így saját példámból okulva szerintem jobban megéri profikkal csináltatni, mert nem lényegesen drágább, de nagyságrendekkel minőségibb eredményt kaphatunk, szép papírra, szép grafikát (az én esetemben a grafikát is ők csinálták és ez benne volt az árban :O ).

Én a Siva Printben csináltattam a névjegyem is ( http://sivaprint.hu/ ), gyorsan dolgoznak és jó áron, de biztosan sok más jó cég is van, szerintem érdemes kérni néhány árajánlatot mielőtt valaki otthon dühöng, hogy már megint rosszul nyomtatta ki a nyomtató. :D

telefongyula Creative Commons License 2003.10.31 0 0 9
Hi!

Ajánlataim:
Program: OpenOfficeOrg rajzolója.
Kicsit nagy, de ingyenes, és majdnem Corel tudású, ezen felül komplett irodai szoftvercsomag (ha valaki véletnelül nem ismerné).

Papír: 200g-os matt műnyomó. Ezt gond nélkül eszi az én HP 840c-m is, ami pedig 180 fokban fordítja a papírt.
Tintasugaras nyomtatóhoz kizárólag matt felületűt szabad venni, mert a fényesen az életben meg nem szárad a tinta.

Ja, és ne ollóval vágd. Ha nincs, és nem akarsz venni papírvágót (6-8 K Forint), akkor sniccer+vonalzó+üveglap.

Az egyes névjegyek körvonalait állítsad finom, pontozott vonalra. Így könnyebb egyenesen vágni, és ha ügyes vagy, nem is látszik a vonal vágás után. A széleik rácsszerűen érjenek össze. Ajánlott az 5x9 cm-es (szabvány) méret. Ebből 10 fér egy A/4-re.

Bocs, ha szájbarágós voltam, csak gondoltam, megosztom a tapasztalataimat.

Ja, mégegy: Papírt a Rumbach Sebestyén utcában (Deák tér), a zsinagóga melletti papírárdiszkontban vegyetek. Rengeteg féle van, és olcsóbb, mint egy mezei papírboltban.

tgy

Mallory Creative Commons License 2003.10.31 0 0 8
Hayloft,
hol van ez a nyomda (vagy melyik hálózat tagja)?
Előzmény: Hayloft Ezekiel (3)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.10.31 0 0 7

Ja, és nem árt hozzá olyan nyomtató, amiben különösebb görbület nélkül halad a(z átlagnál keményebb) papír...

Ha f/f a nyomi, akkor szerintem jobban néz ki a színes papírra nyomott névjegy, persze ez megintcsak függhet a felhasználástól.

Előzmény: F. C. King Bastard (6)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.10.31 0 0 6

Én nemrég csináltam MS Word-del, és nem tartom nagyon gagyinak. De azért hivatalos célra szvsz jobb, ha maradsz a profi gyártmánynál... :-)

Tamásnak is van némi igaza: biztos lehetne 2 oldalast is házilag, de elég sok (pe)pecseléssel járna...

Előzmény: keleti topicnyitó (-)
Pistike Nyúz Creative Commons License 2003.10.12 0 0 5
corel?
terakotta Creative Commons License 2003.10.12 0 0 4
WWW.origo.hu a szoftverbázis 8. oldalán több névjegykártya készítő program található és letölthető. Ha nem találod, írd be a "szoftverkeresőbe" a névjegykártya szót és kiadja neked. Bár nem olcsók a névjegykártyához használt papírok sem, de még mindig olcsóbban megúszhatod, mintha úgy készítteted, és a saját izlásednek megfelelőt gyártassz. Sok sikert!
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.10.12 0 0 3
én bementem egy gyorsnyomtába ahol cca. félmillió minta volt, viszont elmondtam, hogy én milyet szeretnék és milyen papírra, és olyan lett. háromezer a száz darab
cien perciento perfecto
Előzmény: keleti topicnyitó (-)
Tamás Creative Commons License 2003.10.12 0 0 2
Szerintem jobban járunk, ha valaki ajánl egy helyet, ahol úgy és olyat csinálnak, amilyet akarok, azt meg is értik...

Mondjuk vihetek mintát, optimálisan .psd formátumban :-). Na jó, egye fene, .jpg is oké... :-)))))) És akkor már nem is minta, hanem egyenesen a kész kártya.

És normális és szép nyomatokat tudnak csinálni, akármilyen papírra, kétoldalast is, ha épp olyanom van. :-)

Mindez nem lenne rossz, az ár másodlagos...

keleti topicnyitó Creative Commons License 2003.10.12 0 0 1
A méret az 5x9 cm?
keleti topicnyitó Creative Commons License 2003.10.12 0 0 0
Csak még azt nem tudom, hogy milyen programmal csináljam.
keleti topicnyitó Creative Commons License 2003.10.12 0 0 topiknyitó
Azon gondolkozom kellene csinálni pár névjegykártyát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!