Titeket tényleg nem lehet kereszténynek tartani, hamár a példaképetek ötletét dicsőititek,azaz Bokros lujó egyházi támogatás ellenes gondolatait.
Igazi ateista csapat az MSZP, régen agiprop gyűlésekre jártak, akkor Leninhez,Marxhoz,Engelshez "imádkoztak", most meg a zsebükhöz.(:-))
Aki nem rendelkezik intelligens szövegkorrigáló - olvasó szoftverrel, az legyen kedves a "szimpátia" szógyököt illeszteni a szövegben található "szimpata" karakterfűzér helyére.
"A nagy csaták idején, különösen a vesztésre álló csapatok lerühesedett katonái öncsonkítással próbálnak kimenekülni a kutyaszorítóból, az elgyávult tábornokok is ki szokták ficamítani végtagjaikat, nyakukat."
Igen, ok nekik legalabb van valami serulesuk!!
Nem ugy am mint az igazi hos kereszteny magyaroknak!
Oket mindenki meg akarja olni, de valahogy meg azt a minimalis serulest sem tudjak osszeszedni. No mond meg?!
1, Antall Jozsef megmerenylese (ez kilog a sorbol mert ez utolagos reklamfogas volt egy amerikasmagyar konyvehez). Igaz rola az is elojott a halala utan, hogy az oroszok sugaroztak be amig naluk vendgeskedett egy fogadoszobaban (lasd 9. pont hogy mi mindenre lehet ugyanazt a "merenyletet" meg felhasznalni). Tehat o valoban aldozat, a sajat jobboldali hiveinek mocskos belpolitikai celbol valofelhasznalasi akciojanak
2, Raffay volt MDF-es allamtitkar (kerekkilazitasa). El es virul.
3, Szajer (labtorloje elleni borzalmas merenylet - mert az Aranykez utcaban lathattuk hogy milyen is egy valodi merenylet robbantassal -, a Horn kormany akarta megfelemliteni, termesztesen epp valasztasokkor,nem elotte. MInt kiderult kozuk se volt hozza). El es virul.
4, MDF-es kepviselo.
(A felpattano kavics ralott a kocsijara, a nevesincs fontossagu illetore). El es virul.
5, Miepes kepviselo (ot az mszp verte meg, megint csak valstzasokkor mit ad isten. baseballutovel borzalmasan ugye - lasd szegeny Simon akit valoban megvertek. Ennek ellenere semmi baja)
6, Bencsik.
Egy rendor megmodta neki az utcan, hogy MP emberei elteszik labalol ha nem hagyja abba szovegeit, megint csak valsztasokkor. De o hos es azota is mondja. El es virul.
7, Lovas.
O aztan fo celpont! Neki nem kevesebb mint maga az izraeli Moszad (termeszetsen telefonon a nagykovetsegrol ahogy illik) illetve a magyar fofofo maffiozo igerte meg a megoleset. El es virul.
8, Bencsik es az egesz sajtoklub
(kezigaranat rajuk). Elnek es virulnak.
9, Orban
Ez mar a 40napos szent jezusi fogyokurajanal is elojott a Gondolan, hogy ot sugarzoanyaggal akarjak megmerenyelni mint Antallt anno a ruszkik.
El es virul.
10, Most meg az agent Condor beszervezojet akarjak. Szuper ugynok letere nem emlkeszik semmire, csak arra hogy ugyanaz az illeto volt akivel korabban talakozott es arra, hogy ez termesztesen politikai ugy ellene.El es virul.
Gondolod, sima szimpátabaleset volt?:)))
Tényleg, hogy is van az a közmondás a hazug kutyával meg a sánta miniszterelnökkel? (Vajon utólérte a kutyát?:))
Nagyon vicces.Az is nagyon vicces, hogy ilyen vicces kedvetekben vagytok.Ettől függetlenül az egész érthetetlen.Medgyessy éjszaka felhívja a mostohalányát, menjenek kutyát sétáltatni.A kutya, valami büdös tacskó elszalad, M.utánaugrik, belesik egy gödörbe, de másnap mintha mi sem történne megy az élet tovább.
Akkor meg miért tartozik a hírekre, a napkeltére, az újságokra. Mi ez az egész?
Ne próbálkozz sületlenségeket belemagyarázni abba, amit irtam.
"MONDJUK ki hogy aki autoval setaltat kutyat egy erre megfelelo helyen az rossz ember?"
felölem kimondhatod, de engem ilyen ostobaságba ne vonj bele.
Tán az a csölátó/elvakult, akit egy kis élcelödés ilyen mértékben zavar. Nem, nem, kocsiból kutyát futtatót csak azt az egy személyt láttam, biciklizöst ellenberger sokat. Ez utóbbi mind a kutyának, mind a gazdinak jó, mig az elözö számomra csak a kutyatulaj lustaságát bizonyitotta.
Tévedésben vagy, nem azt irtam, hogy a kutyát autóztatty. Csak és kizárólag Ö megy autóval, a kutya meg mellette. Láttam én már ilyet :( igaz az nem miniszter volt, csak egy ismert személy leánykája.
Ez télleg vicces lenne, ha nem hinnél benne komolyan:D Bár a "miniszter(elnök) félrelép" se lett volna rossz, persze az "aki másnak vermet ás" a tökéletes:)
Nem jó az autó.
Egyrészt a kutyának, másrészt a jobboldalnak.
Akkor most arról menne a vita, hogy piszok Megyó kocsikáztatja a kutyáját az adófizetők pénzén.
Összegzés:
bármit tesz, nem jó.
Alapgond, hogy gyalog ment kutyát sétáltatni. Felvezetö autókkal kikerülte volna a gödröt.
Az esetböl viszont kiderül, hogy a kutya se figyel rá, eszibe se volt a hivására visszamenni.
Ti nem tudjátok az igazságot.
Az a kutya nem az a kutya. Ezt a kutyát Csurka István éjszaka átmütötte és idözített távitányítot ültetett bele. Csalja a gödör felé a megadott idöben Medgyessyt, ahol MIÉPes láthatatlan manók elgáncsolják. Így is történt. Látjátok szümtükkel, a Csúrka féle moszad milyen hatékony.
Ez az igazság! Nekem hihettek.
Most veszem észre mit irtál: licenceli. Hát egy frászt. Lízingeli, és alfredoo feltehetően visszabérli tőle... Csak most jött ez az eset a kutyával...:))))
ez tök totál absz'lút: figyusz a vizihulla fejű horn, hogyan galopíroz a lótetemen, miközben komancs múmiák halálbrigádja üget a nyomában...pörszel, a meggyespityke nyomába sem ér, ő minden kutyaburgeren megsiklik és beficamul, hebeg-habog, itt is lop, meg ott is csen, töri a magyar beszed, miközben minden sápot beszed, a gödröt is csak azért vizitálta, hogy mélyen elásott tisztességét köszöntse.