Keresés

Részletes keresés

melindahu Creative Commons License 2013.06.26 0 0 81

 

Sziasztok !

 

Én is ilyen Fisher price-os etetőszéket keresek újszerű kitűnő állapotban. Ha van feles, kérlek írj ! Árban megegyezünk.

Lauri10 Creative Commons License 2010.05.04 0 0 80
Brandon márkák nagyon jók
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.04 0 0 79
Mennyiért gondoltad az etetőszéket?
Előzmény: moszmota (77)
FJojó Creative Commons License 2010.05.04 0 0 78
Köszi, de már vettem a gyerkőcöknek. Végül a Fisher Price dzsungelest. Nagyon szeretjük. Szerintem tuti hamar el tudod adni, mert a teszveszen és a vaterán sem látni ilyet sűrűn. Azért mégegyszer köszi, hogy rám gondoltál!
Előzmény: moszmota (77)
moszmota Creative Commons License 2010.05.03 0 0 77

Szia! Érdekel még az etetőszék? Nekem most került eladó sorba. Gyöngyi

Előzmény: FJojó (76)
FJojó Creative Commons License 2010.01.17 0 0 76

Sziasztok, látom régen járt erre valaki, de hátha, próba szerencse alapon:

Ilyen etetőszéket keresek, ha valakinek van egy jó állapotú és már nem használja, akkor szóljon, vagy ha tudná valaki, hol lehet akár újon is venni, megköszönöm.

Fisher Price székre szerelhető etetőszék

Köszi:) Az előbb nem sikerült a képet beilleszteni, remélem most menni fog:)) Szóval ilyen:

Coge Creative Commons License 2004.05.12 0 0 75
Húúú, bocsika!!!
De égő, az én csajomat is mindig lefiúzzák (nemcsak a neten keresztül, hanem élőben is :-( ), tudom, hogy ez milyen idegesítő...
Bocsi, bocsi!

Cöge

Előzmény: ullakalle (74)
ullakalle Creative Commons License 2004.05.12 0 0 74
Mentatne, 15e osszesen, vagy darabonkent?

Cöge, ahhoz, hogy a fiamnak egyszer jo legyen, elobb szulnom kell egyet. Elotte viszont a lanyom fogja hasznalni, ha megveszem /elfelejtettem emliteni, hogy a minibalnam nonemu :))/

Coge Creative Commons License 2004.05.11 0 0 73
Akkor még van esélyed, hogy a fiadnak majd jó lesz, enyim lány 11 kg, meg 80valahány cm, de még mindig nem nőtt bele egy ilyenbe :-)
Előzmény: ullakalle (70)
MentátNé Creative Commons License 2004.05.11 0 0 72
Én most vettem kettőt 15-ért, szerintem egyszerű - de nagyszerű - szerkezet, nem hiszem hogy valami tönkremegy rajta, max eltörik. Viszont elég erős anyagból van, így ez sem valószínű. Azt viszont nézd meg, hogy a bekötője rendben legyen, mert mi egyszer megörököltünk egy etetőszéket, aminél a láb közötti öv hiányzott, így a gyerek felállt benne, majd kizúgott.
Előzmény: ullakalle (67)
rollller Creative Commons License 2004.05.11 0 0 71
hehe, hogy oszinte legyek, nem is tudom, hogy kell a mienket osszecsukni, de ez off, csak jot nevettem rajta:)
Előzmény: illdii (69)
ullakalle Creative Commons License 2004.05.11 0 0 70
Vasarlas elott beleultetem mindenkeppen, de lehet, hogy ezt az etetoszeket eppen az en gyerekemre terveztek, ugyanis oriasbebi, 4 honaposan akkora mint egy 8-10 honapos /70 cm es 9 kilo/.
Koszi a gyors segitseget mindkettotoknek.
Előzmény: illdii (69)
illdii Creative Commons License 2004.05.11 0 0 69
Szia!

Én a helyedben legelőször is beültetném a gyereket és azt nézném meg, hogy:
a; nem a nyakáig ér -e a tálca
b; nincs -e 15 centi rés a hasa és a tálca között.

Tönkremenni ha bármi, akkor talán a döntős kütyü, a tálca kihúzó kütyü vagy a magasság állító/összecsukó kütyü tud rajta:)

Előzmény: ullakalle (67)
rollller Creative Commons License 2004.05.11 0 0 68
probald ki az ules fel-le emeleset, az az egesz konstrukcio leggyengebb pontja, bar mi mar masfel eve hasznaljuk, es igencsak megbizhatonak bizonyult osszessegeben, csak erre kell figyelni, mert neha nem szimmetrikusan megy fel-le, tehat ott tudom elkepzelni, hogy serulhet.
Előzmény: ullakalle (67)
ullakalle Creative Commons License 2004.05.11 0 0 67
Sziasztok,
korabban volt itt szo a Brevi Dolce Vita etetoszekrol. Ma 10-15 koruli osszegert /pontos arat meg nem tudok/ ajanlottak nekunk egy ilyet, 2,5 eves, allitolag jo allapotban van. Szerintetek erdemes megvenni? Ha igen, mire figyeljek, mi mehetett tonkre rajta?
Olvastam, hogy alacsony, vekony babaknak nem ajanlatos, hat az en babam hosszu es jo nagy hasa van, igy tan nem fog az oleben landolni a kaja :)

Elore is koszi az infokat.

Törölt nick Creative Commons License 2003.12.27 0 0 66
szvsz nincs az a szek amiben meg birnad tomni, szoval ez tenyleg nem gond :)
Előzmény: Hszm (65)
Hszm Creative Commons License 2003.12.25 0 0 65
Sziasztok! Boldog karácsonyt !
Orsoly! nekünk is olyan van, én azt hiszem 8 e-ért vettem a Mária nagykerben szeptemberben!
Én is maximálisan elégedett vagyok vele!
Bár az 5 pont hiányzik (tudom, hogy van heveder, amit lehet, hogy rá lehetne szerelni), mert Zsombi mát megpróbált többször is kimászni belőle, főként, hogy utál enni, de olyankor inkább kiveszem belőle és no problem:))
Előzmény: OrSoLy (64)
OrSoLy Creative Commons License 2003.12.13 0 0 64
Sziasztok!

Csak hogy szep kerek egez legyen ez a topik, megirnam a dontest:)

Szal az l.rossi legalapabb szeke lett a befuto. Szvsz mindent tud amit kell, a talcaja uuugy betolhato, hogy szegeny Lacko alig fer az ulesben, a talca nagy es peremes. Es nem mellesleg epp akcios volt a Metroban, 10 ezerert vesztegettek:)

orsoly

Törölt nick Creative Commons License 2003.12.01 0 0 63
Hja ha csak penzkoltesi okokbol vennel szeket... :)))
Bar en akkoris egy tripptrappot vennek, es nem vennem le rola az arcedulat ;)
Előzmény: OrSoLy (62)
OrSoLy Creative Commons License 2003.12.01 0 0 62
Rolll enyem is hamarabb evett termezsetesen minthogy ult volna:) De tudod, nekem van egy autosulesem, aminek kereke van, na ebben etetettem 10 hos koraig. Ebben ugye dontve ult, ugyhogy ez erre is jo volt:) MOndjuk mi nem cumisuvegezunk, arrol nem tok nyilatkozni:)

Hat ezert van meg versenyben a szetszedhetos etetoszek is, ott csak a szeket le lehetne rakni a foldre, aztan jatszon.

Szerintem kell etetoszek, csak en pl nagyszeruen megetetem az ikeas szekben is, ami ugye semmit nem tud. Csak gondoltam veszek neki egy puccosabbat....de egyre inkabb meggondolom magam:)

idike: csak pacolt az asztal, na ezert nem probalkoznek:) A viaszosvaszonnal meg megint ugy vagyok, eccerubb a talcat letorolni:)

orsoly

Előzmény: rollller (59)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.01 0 0 61
terito? pl viaszosvaszon amit a gyerek ele teszel fel?

A tomor fenyofasag meg nem garancia semmire. Ha fenyes es sima, akkor az etellel/itallal nem tudsz benne kart tenni, mert lakkozott. Akkor csak a meleg arthat neki (meg a marokra fogott golyostoll). Ha nem fenyes es sima, akkor lehet hogy csak pacolt, vagy viaszolt, akkor foltosodhat tenyleg. Ha nem fenyes es nem sima, akkor atvertek teged, nem asztal, hanem deszka! :)

Asztalon is lehet pelenkazni, igaz macerasabb a cuccokat eloszedni.

Babakocsi nincs kihuzva, csak nem kell annyi kriteriumnak megfeleljen, mint az itt altalanos :)

Előzmény: OrSoLy (58)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.01 0 0 60
:)))
Előzmény: Angiszeged (57)
rollller Creative Commons License 2003.12.01 0 0 59
orsoly, engem itt nem szeretnek, mert en szeretem a brevi dolce vitat:) de megmondom, nem bantam meg az arat (sot, irtam is korabban, hogy utolag azt bantam, hogy nem szantam ra tobbet, hogy 5 pontos legyen az ove 3 pontos helyett),
a donthetoseget is hasznaltam/hasznalom, regebben cumisuvegbol csak ugy tudott enni az enyem (es hangsulyozom, enyem gyerek biztonsagosan ulni kesobb tudott, mint hogy elkezdett szilardat enni), ha megdontottuk, most pedig a ki-be rakasnal hasznalom, mert kenyelmesebb donteni, mint a talcat elorehuzkodni,
es a magassagallitast is hasznalom, ha mosogatok es a gyerek gyurmazik, akkor leengedem foldig, meg ha nem hasznaljuk, akkor is le van engedve, ha ki/bemaszna, kisebbet esik (nem szokott, de probalja),
ha etetem, megemelem, mert kenyelmesebb ugy etetni stb.

de mindegy, tudom, ha egy etetoszek draga, az mar tuti felesleges, de nekem nem ez a tapasztalatom.

Előzmény: OrSoLy (50)
OrSoLy Creative Commons License 2003.11.30 0 0 58
Idike: spec az ebedloasztalom tomor fenyofa, biztos lejonne rola minden nem odavalo dolog, de nem bizti, hogy a spenottal akarnam kezdeni a kiserletezgest (marmint hogy lejon-e:). Ugy meg asszem eleg draga etetoszeke lenne a gyereknek, ha az ebedloasztalt is cserelni kellene letorolhetetlen foltok miatt (ha mi eszunk, akkor is vigyazok,bar lehet felesleges es le lehet rola torolni bamrit:)

Angi: hat biztos, bar oszinten szolva, igy 1 gyerek utan nekem is van mar nemi tapasztalatom:
- pelenkazoszekreny: en biza akkor is vennek, neha pelenkazom agyon, padlon, sokkal rosszabb a derekamnak, dehogy csinalnam en ezt az elejetol fogva.

- babakocsi: en a seta hive vagyok, pedig kerteshazban lakunk. Azert a seta elobb-utobb nem csak a levegoztetes miatt lesz, hanem hogy a gyerek tapasztaljon is valamit, nem?:)

orsoly

Előzmény: Törölt nick (56)
Angiszeged Creative Commons License 2003.11.30 0 0 57
Na, a nővérem most várja a 3.babáját, van már 8és 4éves gyerek. Kérdeztem tőle, és mit kell vennetek? (mert anno már mindent eladott). Azt mondja, háát, nagyon semmit. Mondom ilyenekre gondolok, h pelenkázó, babakocsi, stb... Azt mondja, pelenkázóóó? minek? Minden gyereket az ágyon pelenkáztam, ezenel venni sem fogok. Fejni? Minek? Mért nem elég szoptatni? TEhát fejő sem kell. BAbakocsi? Milyet veszel, mekkorát, hányat? Aszondja, egyszerűt, könnyűt, olcsót, használtat. Mert kertesház van, oda kellc sak kitenni, meg be az autóba. ENnyi. Kell egy hordozó, és kész.
Jó mi? :DDD (azért kicsit én is túl dimenzionáltam a praktikumot, a nővérem meg alapban maga a praktikusság mintaszobra, és mégis. VGAy pont ezért? hmm)
Előzmény: Törölt nick (56)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 56
Mert? komolyan nem ertem, mibol van az ebedloasztal? Nagyobbat torolsz, es???

Szerintem a gyerek szocializalodasa szempontjabol sem karos, sot, ha a nagyokkal ul, latja mit es hogyan esznek, esetleg kap is dolgokat, probal utanozni. Szvsz a legkevesebb "baba" holmi kell egy gyereknek (es minel kevesebb muanyag), a felnotteket hasznalja kis modositassal (foleg meretbeli). Bar ez Montessori elv, szoval nem az en tollam :)))

Előzmény: OrSoLy (55)
OrSoLy Creative Commons License 2003.11.29 0 0 55
Ildii nem tom, en meg ugye nem tapasztaltam:) Csak az unokanoverem, nekik ez volt a gondjuk vele. MOndjuk az o lanya telleg magas, egy alacsonyabb gyereknel lehet nincs ez a gond.:)

Idike: koszi az otletet, majd megnezem, bar en a talcat egyelore fontosnak tartom, egyszerubb nekem azt letakaritani mint az ebedloasztalt.:)

orsoly

Előzmény: illdii (52)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 54
Ja, a labtarto is allithato es van hozza bebinek karima meg parna meg szukito meg tudomisen. Mi az alapszeket vettuk +talca, (na azt nem kellett volna)
Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 53
Tripptrapp utanzat a Brendonbol 18e ft. Fokozatonkent allithato, fabol van, ergo ugy nez ki mint a berendezes tobbi resze, felnottkorig hasznalhato. Nem dontheto, de etetoszekben enni kell es nem aludni szvsz. Talcaja van de nincs pereme, ergo hasznalhatatlan, viszont a gyerek feleri az asztalt es velunk eszik, ami szvsz szinten pozitivum.
Az egyik legjobb vetel gyerekholmi ugyben, 2 eve gyonyoru.
Előzmény: OrSoLy (47)
illdii Creative Commons License 2003.11.29 0 0 52
Orsoly, én nem így gondolom:)
Valóban leér Eni lába a lábtartóra, de most gondold végig: szerinted egy gyerek 1 év alatt mennyit nő? 10 centit? (Nemtom.) Ebből a lábára mennyi növekedés esik? 5 centi? (Nemtom.)
De szvsz ettől nem lesz neki kényelmetlen, hiszen max. más szögben áll a lába a lábtartón, vagy ad absurdum nem teszi rá, hanem lógatja.

De télleg mindegy, nincs Brevi érdekeltségem vagy ilyesmi;)

Előzmény: OrSoLy (47)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!